O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
ενταξει μαγκες, ξερω ποιος ειναι ο συγχωρεμενος ηθοποιος, απλα δεν τον ειχα ταυτισει με τη Μισελου...
20 βαθμους αερα θα το παρει φετος πλακα θα τους κανει ολουςΚαλά έχει πέσει και στον πιο εύκολο όμιλο.Τι να πουν και οι Σίτυ-Μπάγερν-Ρόμα
Στο πρωτάθλημα βλέπω να κάνει περίπατο
Είναι αυτό το μαλλί μπουκλοχωρίστρα που κάνει την διαφοράενταξει μαγκες, ξερω ποιος ειναι ο συγχωρεμενος ηθοποιος, απλα δεν τον ειχα ταυτισει με τη Μισελου...
Ένα παλιός ηθοποιός νομίζω ήταν που μοιάζει απίστευτα στον Πλατινί
ιδιος ειναι ρε γιατρεενταξει μαγκες, ξερω ποιος ειναι ο συγχωρεμενος ηθοποιος, απλα δεν τον ειχα ταυτισει με τη Μισελου...
ειμαι σαφης γιατρεΜεγαλεφαντε, ο Μητρογλου στα καλα του, ειναι πολυ καλος και εκτος περιοχης...
το καλυτερο του παιχνιδι το εχει κανει μεσα στη Λισαβονα, περυσι με την Μπενφικα... κι ας μην σκοραρε...
βαλε να δεις εστω το 1ο ημιχρονο και μετα πες μου αν επιμενεις...
αυτος που ειναι τελειως για τα μπαζα εκτος περιοχης, ειναι ο δικος μας ο Κλαους...
Το κάρφωσε το τεμάχιο πάντως τύπεπαντως χθες θυμιζε παλαιμαχο...
γενικα σερνεταιπαντως χθες θυμιζε παλαιμαχο...
Τον Φαλκάο πως τον βλέπεις στην Γιουνάιτεντ?γενικα σερνεται
δυσκολος γιατρε,μεγαλο το χρονικο διαστημα που ελειπε θα δουμεΤον Φαλκάο πως τον βλέπεις στην Γιουνάιτεντ?
Άλλο ο Κόστα, άλλο ο Φαλκάο...ο Φαλκάο στα καλά του ήταν μπουκαδόρος, καθάριζε άμυνες....να δούμε αν θα επανέλθει...δυσκολος γιατρε,μεγαλο το χρονικο διαστημα που ελειπε θα δουμε
γενικα εγω τρελενομαι με παιχτες τυπου σοαρες οχι τυπου κοστα και φαλκαο