Απίστευτα πράγματα...3 γκολ στην Γέφυρα του Στάνφορντ?
Τα 4 που εφαγε η Μπαγερν χθες ?
Σουβλάκι λέγεται άσχετε...καλαμάκι είναι αυτό που πίνουμε τον φραπέ....Γύρο ή καλαμάκι;
Τωρα ασχολεισαι με μπαλα τύπε?
Εσυ δεν ελεγες οτι θα κανεις μπανιο και θα παρεις να δεις ταινια?
Τωρα σε αφορουσε στοιχηματικά το ματς?
Απίστευτα πράγματα...3 γκολ στην Γέφυρα του Στάνφορντ?ασε τυπε του πηρε τα σωβρακα ο ντιεγκιτο :S
Σουβλάκι λέγεται άσχετε...καλαμάκι είναι αυτό που πίνουμε τον φραπέ....
Γι αυτο στον ημιτελικο αφησανε τον Πικε να ισοφαρισει 1-1 απο θεση οφσαιντ και ξαναβαλανε στο ματς την Μπαρτσελονα?Καλά, δες τι διατησίες είχε η Πόρτο το 2004 και η Ίντερ το 2010 και τα ξαναλέμε. Ειδικά της Ίντερ με το έτσι θέλω της το δώσανε.
Τα έχω δει και μάλλον το αντίθετο θα έλεγα....ξαφνικά έχει και ο Μουρίνιο παράγκα?Πόσες παράγκες θα αντέξει αυτό το ποδόσφαιρο?Καλά, δες τι διατησίες είχε η Πόρτο το 2004 και η Ίντερ το 2010 και τα ξαναλέμε. Ειδικά της Ίντερ με το έτσι θέλω της το δώσανε.
Στη θεση σου δεν θα βιαζομουν τοσο για την πρεμιερ...
Η μονη παραγκα ηταν αυτη του σερ Αλεξ στην Γιουναιτεντ.Τα έχω δει και μάλλον το αντίθετο θα έλεγα....ξαφνικά έχει και ο Μουρίνιο παράγκα?Πόσες παράγκες θα αντέξει αυτό το ποδόσφαιρο?
Στα παπάρια μας για την αντιπαθούκλα την ΜπάγερνΤα 4 που εφαγε η Μπαγερν χθες ?
στανταρακι απο ρεντμαν τυπε? ;)Το είχα παιξει και στοιχημα αποψε το διπλο της Αθλετικο ;)
Ελπιζω να υπαρχει ποσταρισμα πριν το ματς, στο οποιο να το προτεινεις.Το είχα παιξει και στοιχημα αποψε το διπλο της Αθλετικο ;)
Στα παπαρια μας πλεον για το υβριδιο της Μπαρτσελονα, οντως.Στα παπάρια μας για την αντιπαθούκλα την Μπάγερν
Μαντσεστερ - Τσελσι το 2008
στανταρακι απο ρεντμαν τυπε? ;)
Άντε οκ.....Η μονη παραγκα ηταν αυτη του σερ Αλεξ στην Γιουναιτεντ.