Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 21
  • image.jpg
    image.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 50

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κ τωρα δικαιωνομαι που τη μερα της κληρωσης των ημιτελικων ειχα πε για Ισπανικο τελικο κ το χα γραψει εδω :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ.
Για όποιον δε ξέρει αυτή η ομάδα (η Ατλέτικο) πριν από καμιά 15χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μέχρι το 2003 περίπου ήταν στη μέση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως με σοβαρές ενέργειες από τη διοίκηση πάει μετά από 10 χρόνια στο τελικό του Τσου Λου (έχωντας φυσικά κατακτήσει και άλλα Ευρωπαίκα κύπελα)

Τον κουρτουα του χρόνου πάνως τον βλέπω στα μπλέ
Οικονομικά ακόμα δεν είναι καλά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ.
Για όποιον δε ξέρει αυτή η ομάδα (η Ατλέτικο) πριν από καμιά 15χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μέχρι το 2003 περίπου ήταν στη μέση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως με σοβαρές ενέργειες από τη διοίκηση πάει μετά από 10 χρόνια στο τελικό του Τσου Λου (έχωντας φυσικά κατακτήσει και άλλα Ευρωπαίκα κύπελα)

Τον κουρτουα του χρόνου πάνως τον βλέπω στα μπλέ
Στην Τσελσι ανηκει, ετσι κι αλλιως. Δανεικος ειναι στην Ατλετικο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Καναπέ πάλι  :grin:

mourinho-guardiola.jpg

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες μην βριζετε Μουρινιο...
Με αυτη την ομαδα εκει που εφτασε πολυ ειναι.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
η διαφορα στο παιχνιδι των δυο ομαδων.....η τσελσι στο 0-1 με τη λιβερπουλ ταμπουρωθηκε πισω για 45 λεπτα.....η ατλετικο ενω αρκουνταν και με 1-1, πολυ περισσοτερο με το 1-2 παρολα αυτα συνεχισε να παιζει μπαλα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μια ΠΟΥΤΣΑ με πολυ σαλιο αφιερωμενη με πολυ καβλα απο τον Μουρινιο στον Κωλο του Γρηγορακη !!!
Ετσι να εχεις να θυμασαι Παλιομαλακα εσυ και η λουσερπουλ σου μας επρηξες τα αρχιδια ενα χρονο !!!!!

Παρτην να την θυμασαι  !!!!
Που είσαι ρε παπάρα. Πως σου φαίνεται η ΠΟΥΤΣΑ που τρως; Στάζει από κάβλα μέσα στο κωλοτρυπίδη σου. Αφιερωμένη με μεγάλη αγάπη παλιοσαλιγκάρι που βγήκες από το χώμα που είσαι όταν έχασε η Λίβερπουλ για να μου κωλοτριφτής. Πίσω στο λαγούμι σου "ΑΕΚάρα" που ξέρεις και πολλά κιλά μπάλα που πριν από 14 μέρες προέβλεπες και τσόντα από του Γερμανούς στην Ρεάλ. ΑΜΠΑΛΕ, μαλάκα αεργοάνεργε μπετοβλακόσπορε

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Που είσαι ρε παπάρα. Πως σου φαίνεται η ΠΟΥΤΣΑ που τρως; Στάζει από κάβλα μέσα στο κωλοτρυπίδη σου. Αφιερωμένη με μεγάλη αγάπη παλιοσαλιγκάρι που βγήκες από το χώμα που είσαι όταν έχασε η Λίβερπουλ για να μου κωλοτριφτής. Πίσω στο λαγούμι σου "ΑΕΚάρα" που ξέρεις και πολλά κιλά μπάλα που πριν από 14 μέρες προέβλεπες και τσόντα από του Γερμανούς στην Ρεάλ. ΑΜΠΑΛΕ, μαλάκα αεργοάνεργε μπετοβλακόσπορε

Και ποιος σου ειπε βρε ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙ οτι εγω ειμαι με την Τσελσι ?

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ  :pipa1:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στην Τσελσι ανηκει, ετσι κι αλλιως. Δανεικος ειναι στην Ατλετικο.
Ναι το ξέρω. Απλά ακουγόταν ότι δεν ήθελε ή δε θέλει να πάει στη Τσέλσι για να μην είναι στη σκιά του Τσεχ. Αλλά μετά ΚΑΙ από τις φετινές τους εμφνίσεις (κατά τη διάρκεια του χρόνου) δύσκολα θα τον αφήσουν οι μπλε στη Ατλέτικο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Νομιζω οτι στο 1-1 βιαστηκε να περασει μολις στο 51 λεπτο τον Ετο! Δεν ηθελε τοση βιασυνη! Ειχε 40 λεπτα για να πετυχει 1 γκολ! Ανοιχτηκε και ολα καταστραφηκαν! Αμα δεν σεβεσαι τους κλειστους χωρους αυτα παθαινεις! Στον τελικο θα ειμαι με την Ρεαλ , τρια μπαλακια θα τους ριξει ο Ροναλντο!
Δε βρέθηκε σε καλή μέρα η άμυνα της Τσέλσι. Τραγικά λάθη. Και βέβαια στο 1-1 και με 40 λεπτά δεν ανοίγεσαι.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Νομιζω οτι στο 1-1 βιαστηκε να περασει μολις στο 51 λεπτο τον Ετο! Δεν ηθελε τοση βιασυνη! Ειχε 40 λεπτα για να πετυχει 1 γκολ! Ανοιχτηκε και ολα καταστραφηκαν! Αμα δεν σεβεσαι τους κλειστους χωρους αυτα παθαινεις! Στον τελικο θα ειμαι με την Ρεαλ , τρια μπαλακια θα τους ριξει ο Ροναλντο!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ποιος σου ειπε βρε ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙ οτι εγω ειμαι με την Τσελσι ?

ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ  :pipa1:
Γιουναϊτάς;  :o

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σιχαμα ο Μουνινιο αλλα ηθελα τελικο Ρεαλ-Τσλσι ωστε να ερθουν αντιπαλοι οι δυο ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ Πορτογαλοι... ο Μουνινιο που δεν εχει σταυρωσει τσου-λου τοσα χρονια κι ο Ροναλντο που δεν εχει σταυρωσει κουπα μεσα στο Νταλουζ απο το 2004 (τοτε που εκλαιγε σαν γκομενιτσα)... Τεσπα... παμε για εμφυλιο τελικο! Δεν θυμαμαι ...εχει ξαναγινει τελικος ευρωπαικου κυπελου  με ομαδες απο την ιδια πολη?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom