FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που πλεον το πουλμαν που βαζεις στην εστια ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!
ΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που πλεον το πουλμαν που βαζεις στην εστια ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!
Οικονομικά ακόμα δεν είναι καλάΓκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ.
Για όποιον δε ξέρει αυτή η ομάδα (η Ατλέτικο) πριν από καμιά 15χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μέχρι το 2003 περίπου ήταν στη μέση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως με σοβαρές ενέργειες από τη διοίκηση πάει μετά από 10 χρόνια στο τελικό του Τσου Λου (έχωντας φυσικά κατακτήσει και άλλα Ευρωπαίκα κύπελα)
Τον κουρτουα του χρόνου πάνως τον βλέπω στα μπλέ
Στην Τσελσι ανηκει, ετσι κι αλλιως. Δανεικος ειναι στην Ατλετικο.Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ.
Για όποιον δε ξέρει αυτή η ομάδα (η Ατλέτικο) πριν από καμιά 15χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μέχρι το 2003 περίπου ήταν στη μέση του Ισπανικού πρωταθλήματος. Σιγά σιγά όμως με σοβαρές ενέργειες από τη διοίκηση πάει μετά από 10 χρόνια στο τελικό του Τσου Λου (έχωντας φυσικά κατακτήσει και άλλα Ευρωπαίκα κύπελα)
Τον κουρτουα του χρόνου πάνως τον βλέπω στα μπλέ
μωρε μια χαρα ειναι,απλα σημερα του πηρε το σκαλπ ο σιμεονεΜαγκες μην βριζετε Μουρινιο...
Με αυτη την ομαδα εκει που εφτασε πολυ ειναι.....
Μαγκες μην βριζετε Μουρινιο...
Με αυτη την ομαδα εκει που εφτασε πολυ ειναι.....
Θα βγεί ο Μουρίνιο και θα πει ότι έπαιξε αντιποδόσφαιρο η Ατλέτικο...Καναπέ πάλι
Που είσαι ρε παπάρα. Πως σου φαίνεται η ΠΟΥΤΣΑ που τρως; Στάζει από κάβλα μέσα στο κωλοτρυπίδη σου. Αφιερωμένη με μεγάλη αγάπη παλιοσαλιγκάρι που βγήκες από το χώμα που είσαι όταν έχασε η Λίβερπουλ για να μου κωλοτριφτής. Πίσω στο λαγούμι σου "ΑΕΚάρα" που ξέρεις και πολλά κιλά μπάλα που πριν από 14 μέρες προέβλεπες και τσόντα από του Γερμανούς στην Ρεάλ. ΑΜΠΑΛΕ, μαλάκα αεργοάνεργε μπετοβλακόσπορεΜια ΠΟΥΤΣΑ με πολυ σαλιο αφιερωμενη με πολυ καβλα απο τον Μουρινιο στον Κωλο του Γρηγορακη !!!
Ετσι να εχεις να θυμασαι Παλιομαλακα εσυ και η λουσερπουλ σου μας επρηξες τα αρχιδια ενα χρονο !!!!!
Παρτην να την θυμασαι !!!!
Που είσαι ρε παπάρα. Πως σου φαίνεται η ΠΟΥΤΣΑ που τρως; Στάζει από κάβλα μέσα στο κωλοτρυπίδη σου. Αφιερωμένη με μεγάλη αγάπη παλιοσαλιγκάρι που βγήκες από το χώμα που είσαι όταν έχασε η Λίβερπουλ για να μου κωλοτριφτής. Πίσω στο λαγούμι σου "ΑΕΚάρα" που ξέρεις και πολλά κιλά μπάλα που πριν από 14 μέρες προέβλεπες και τσόντα από του Γερμανούς στην Ρεάλ. ΑΜΠΑΛΕ, μαλάκα αεργοάνεργε μπετοβλακόσπορε
Ναι το ξέρω. Απλά ακουγόταν ότι δεν ήθελε ή δε θέλει να πάει στη Τσέλσι για να μην είναι στη σκιά του Τσεχ. Αλλά μετά ΚΑΙ από τις φετινές τους εμφνίσεις (κατά τη διάρκεια του χρόνου) δύσκολα θα τον αφήσουν οι μπλε στη ΑτλέτικοΣτην Τσελσι ανηκει, ετσι κι αλλιως. Δανεικος ειναι στην Ατλετικο.
Δε βρέθηκε σε καλή μέρα η άμυνα της Τσέλσι. Τραγικά λάθη. Και βέβαια στο 1-1 και με 40 λεπτά δεν ανοίγεσαι.Νομιζω οτι στο 1-1 βιαστηκε να περασει μολις στο 51 λεπτο τον Ετο! Δεν ηθελε τοση βιασυνη! Ειχε 40 λεπτα για να πετυχει 1 γκολ! Ανοιχτηκε και ολα καταστραφηκαν! Αμα δεν σεβεσαι τους κλειστους χωρους αυτα παθαινεις! Στον τελικο θα ειμαι με την Ρεαλ , τρια μπαλακια θα τους ριξει ο Ροναλντο!
Γιουναϊτάς; :oΚαι ποιος σου ειπε βρε ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΙ οτι εγω ειμαι με την Τσελσι ?
ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ