Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Για να δούμε.
Εγώ άμα ήμουν ο αντσελότι δε θα τον ξεκίναγα τον ρονάλντο
Είναι ιδέα μου ή όταν λείπει ο Ρονάλντο η Ρεάλ παίζει περισσότερο σαν ομάδα?Είναι τυχαίο που νίκησε την Μπαρτσελόνα όταν έλειπε ο Πορτογάλος? :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Είναι ιδέα μου ή όταν λείπει ο Ρονάλντο η Ρεάλ παίζει περισσότερο σαν ομάδα?Είναι τυχαίο που νίκησε την Μπαρτσελόνα όταν έλειπε ο Πορτογάλος? :think:
και κοντεψε να αποκλειστει απο τη ντορτμουντ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Δεν ξέρω, αλλά η ρεάλ στα τελευταία έχει βρει καλό ρυθμό, ο ίσκο παίζει καλά (γιατί αυτόν θα θυσιάσει για τον ρονάλντο), ο πορτογάλος προέρχεται από τραυματισμό, για μένα καλύτερα να μην τον ξεκινήσει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον κόβεις να μένει ή να μετακομίζει σε μεγαλύτερο κλαμπ στο προσεχές μέλλον?
κατσε να δουμε τι θα σηκωσει απο κουπες φετος,νωρις ειναι...ειναι και περιεργος χαρακτηρας αυτος..

μου φαινεται σοβαρος τυπος παντως,δεν πιστευω να κανει την τρελα να αναλαβει καμια γιουναιτεντ στην παρσουσα φαση...για καμια μπαρτσα θα αξιζε να φυγει,αλλα δε ξερω αν θα το κανει..

προσωπικα παντως αν ημουν ομοσπονδια της αργεντινης θα του δινα την εθνικη αυριο πρωι εν οψει μουντιαλ..
δε ξερω για τις ιδεες σου,αλλα χωρις ροναλντο θελουν 10 φασεις να βαλουν ενα γκολ οι αλλοι..

αν ειναι ετοιμος 100%,δεν παιζει να μην ξεκινησει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αν και αποκλείεται να μην τον ξεκινήσει, είναι το παιχνίδι της χρονιάς, τον βάζεις θες δε θες

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εκτός ο Τσεχ ως το τέλος της σεζόν..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
και κοντεψε να αποκλειστει απο τη ντορτμουντ
Ναι, σωστά.....απλά αναρωτιέμαι, γιατί έχω δει αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Ρονάλντο και η Ρεάλ μου φαίνεται πιο δεμένη...ίσως είναι ιδέα μου....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
κατσε να δουμε τι θα σηκωσει απο κουπες φετος,νωρις ειναι...ειναι και περιεργος χαρακτηρας αυτος..

μου φαινεται σοβαρος τυπος παντως,δεν πιστευω να κανει την τρελα να αναλαβει καμια γιουναιτεντ στην παρσουσα φαση...για καμια μπαρτσα θα αξιζε να φυγει,αλλα δε ξερω αν θα το κανει..

προσωπικα παντως αν ημουν ομοσπονδια της αργεντινης θα του δινα την εθνικη αυριο πρωι εν οψει μουντιαλ..δε ξερω για τις ιδεες σου,αλλα χωρις ροναλντο θελουν 10 φασεις να βαλουν ενα γκολ οι αλλοι..

Μην με παίρνεις απ' τα μούτρα ρε τύπε, απλά αναρωτήθηκα :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Ναι, σωστά.....απλά αναρωτιέμαι, γιατί έχω δει αρκετά παιχνίδια χωρίς τον Ρονάλντο και η Ρεάλ μου φαίνεται πιο δεμένη...ίσως είναι ιδέα μου....
κανει μεγαλη διαφορα οταν ειναι σε φορμα,βεβαια τον φοβαμαι στα μεγαλα ματς
εκτος αυτο με την εθνικη που την πηγε μονος στα τελικα κοντρα στη σουηδια,οτι αλλο μεγαλο ματς εχει κανει ειναι εξαφανισμενος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
και οσο εβλεπα τον σιμεονε σημερα γιατρε κανει κοουτσαρισμα αλλα αλεφαντο,αναστοπουλο κτλ,δευτερολεπτο δεν σταματαει ο πουστης,φοβερος μπραβο :grin: :grin:
Γατάκι είναι ο Σιμεόνε, ο Αλέφας θα είχε μπει μέσα να κάνει φασαρία όταν χασομερούσαν οι παίκτες της Τσέλσι :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

προσωπικα παντως αν ημουν ομοσπονδια της αργεντινης θα του δινα την εθνικη αυριο πρωι εν οψει μουντιαλ..δε ξερω για τις ιδεες σου,αλλα χωρις ροναλντο θελουν 10 φασεις να βαλουν ενα γκολ οι αλλοι..

οχι ρε γιατρε στα ξεκιμηματα του κανενας δεν παει εθνικη

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Εξαφανισμένος ή μη, την ευκαιρία την αρπάζει απ' τα μαλλιά...ειδικά αν βρει χώρο δεν χαρίζει κάστανο...
χανεται γιατρε σε τελικους σε ημιτελικα ειναι ανηπαρκτος το ιδιο και ο φελος ο σουηδος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
κανει μεγαλη διαφορα οταν ειναι σε φορμα,βεβαια τον φοβαμε στα μεγαλα ματς
εκτος αυτο με την εθνικη που την πηγε μονος στα τελικα κοντρα στη σουηδια,οτι αλλλο μεγαλο ματς εχει κανει ειναι εξαφανισμενος
Εξαφανισμένος ή μη, την ευκαιρία την αρπάζει απ' τα μαλλιά...ειδικά αν βρει χώρο δεν χαρίζει κάστανο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και οσο εβλεπα τον σιμεονε σημερα γιατρε κανει κοουτσαρισμα αλλα αλεφαντο,αναστοπουλο κτλ,δευτερολεπτο δεν σταματαει ο πουστης,φοβερος μπραβο :grin: :grin:
θα παει μπροστα αυτος μπαρμπα νικο,εχει ματι και μυαλο..
Μην με παίρνεις απ' τα μούτρα ρε τύπε, απλά αναρωτήθηκα :grin:
αγγιξες ευαισθητη χορδη γι'αυτο..
χανεται γιατρε σε τελικους σε ημιτελικα ειναι ανηπαρκτος το ιδιο και ο φελος ο σουηδος
γιατρε εισαι αδιαβαστος...στη μοσχα το χε παστελωσει,το 09 που το πηρε η μπαρτσα παλευε μονος του,και στον προπερσινο ημιτελικο με μπαγερν παστελωσε δυο τεμαχια στο 2-1 της μαδριτης..

ξαναελα το σεπτεμβρη...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γιατρέ, κάτι άσχετο, πιστεύω οτι ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι και ο πιο σταθερός είναι ο Αζπιλικουέτα....ποια είναι η γνώμη σου?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
το ιδιο και ο φελος ο σουηδος

tumblr_inline_mqndlq4L3j1qz4rgp.png

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
θα παει μπροστα αυτος μπαρμπα νικο,εχει ματι και μυαλο..αγγιξες ευαισθητη χορδη γι'αυτο..γιατρε εισαι αδιαβαστος...στη μοσχα το χε παστελωσει,το 09 που το πηρε η μπαρτσα παλευε μονος του,και στον προπερσινο ημιτελικο με μπαγερν παστελωσε δυο τεμαχια στο 2-1 της μαδριτης..

ξαναελα το σεπτεμβρη...
Και μένα απ' την Γιουνάιτεντ ακόμα, ήταν η αδυναμία μου ο Ρονάλντο...πλέον και ο Μπέιλ....αν και τον δεύτερο, τον χαίρομαι περισσότερο, γιατί είναι φρεσκαδούρα....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
θα παει μπροστα αυτος μπαρμπα νικο,εχει ματι και μυαλο..αγγιξες ευαισθητη χορδη γι'αυτο..γιατρε εισαι αδιαβαστος...στη μοσχα το χε παστελωσει,το 09 που το πηρε η μπαρτσα παλευε μονος του,και στον προπερσινο ημιτελικο με μπαγερν παστελωσε δυο τεμαχια στο 2-1 της μαδριτης..

ξαναελα το σεπτεμβρη...
δεν αμφιβαλλω οτι εχει μεγαλο μελλον ο σιμεονε γιατι εχει πιασει το νοημα και το χρυσο κανονα που ισχυει στον ομαδικο αθλητισμο...αμυνα!!!!
ασε θυμαμε τελικο ελλαδα-πορτογαλια,τελικο τελσι- γιουναιτεντ κτλ
ανυπαρκτος ο σαβουρογαμης γιατρε :grin: :grin:
βεβαια μιλαμε για απιστευτο παικτη και τον καλυτερο μετα τον κοντοπουτανο φυσικα :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom