KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ελπίζω να το σηκώσει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Αφού δεν πέρασε η Μπάρτσα ας το πάρει ο Πεπ με τους Γερμανούς.
Ελπίζω να το σηκώσει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Αφού δεν πέρασε η Μπάρτσα ας το πάρει ο Πεπ με τους Γερμανούς.
Λάθος θρεντ τύπε. ;)
Λάθος θρεντ τύπε. ;)
Ο κουρτουα παίζει κανονικά τελικά. Τ' αρχιδια μου θα πάρει ο πορτογάλος υπεροπτης
ΜΠΡΑΒΟ γιαντα πες ταΡεαλ-Μπαγερν λοιπον σε διπλο παιχνιδι οπως ηθελα να γινει..
Καθαρο 50-50,η προκριση θα κριθει στο outscore εδω..Θα φανει πραγματικα ο καλυτερος διχως σκιες..
Αν θες να μιλας για 10ο,πρεπει να ριξεις τον πρωτο..
Την ποιοτητα την εχουν,το θεμα ειναι αν εχουν τα αντερα πλεον την 4ρτη σερι χρονια που πανε στους 4..
Η ρεαλ δεξια εχει μεγαλη τρυπα στην αμυνα,ισως δουμε ειδικο σχημα απο εκει γιατι με το παρον τα μαρκαρισματα δε βγαινουν.
Απο κει και περα,ειναι γνωστο πως ο Ροναλντο δε συγχωρει ευκολα..Αλλα ισως να μη φτασει αυτο..
Πρεπει ενας τουλαχιστον εκ των Bale,Di Maria,Benzema σταθουν στο υψος των περιστασεων εκτελεστικα.
Το αλλο ζευγαρι μην το ψαχνετε πολυ..
O Simeone θα πρεπει να αποκλεισει τον ανθρωπο που δημιουργησε το παιχνιδι που παιζει η ομαδα του.
Παιρνω το ρισκο και λεω οτι ο δασκαλος περιμενει ηδη στον τελικο για να γραψει ιστορια.
δεν παει πουθενα χωρις επιθετικο τυπεκωλοφαρδος ο μουρινιο
αν περασει τελικο σε ενα παιχνιδι ολα γινονται
κωλοφαρδος ο μουρινιο
αν περασει τελικο σε ενα παιχνιδι ολα γινονται
ξερει τι κανει τυπεδεν παει πουθενα χωρις επιθετικο τυπε
θα βαλει τον σιρλε παλι τυπεξερει τι κανει τυπε
εγω λεω οτι ο Μουρινιο, αν περασει, θα το κανει με την ψυχη στο στομα...
το ζευγαρι ειναι ακριβως 50-50, οπως αλλωστε και η τιτανομαχια Ρεαλ-Μπαγερν...
οι μπουκ δεν πολυσυμφωνουν μαζι μου...
βλεπουν φαβορι του 1.65 την Μπαγερν με Ρεαλ στο 2.40...
επισης βλεπουν ελαφρυ φαβορι την Ατλετικο, πληρωνει 1.90 η προκριση της, ενω της Τσελσι 2.10...
ο Κουρτουα θα παιξει...