Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πολύ συντηρητικά το πάει το ματσάκι ο Αντσελότι.Αν ήταν άλλος προπονητής στη Βαλένθια θα έλεγα ότι ο Αντσελότι θα το'τρωγε το κεφάλι του.  :think: Καλός και συμπαθητικός ο Βαλβέρδε αλλά από τακτική για τσάμπιονς ληγκ αγώνα μυρωδιάς!!  :rockon:
Με το υλικό που έχει κ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που τους προπονεί,τι θες να κάνει;

Να πάρει την κούπα;;;

Αθάνατη ελληνική νοοτροπία...

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
"Κλειδώνουν" σήμερα η 5η και 6η θέση της οκτάδας:

21:45   Μπαρτσελόνα - Μίλαν Novasports 1
21:45   Σάλκε - Γαλατασαράι  Novasports 2

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τελικά:

Μπαρτσελόνα   -   Μίλαν   4 - 0
Σάλκε   -   Γαλατασαράι   2 -3

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Οι  6 ομάδες που έχουν περάσει μέχρι τώρα στην φάση των "8" :

http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/E99TZ05n-ltK0Xogb.png[/img[/URL]]  Ρεάλ Μαδρίτης
[img]http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/vLvl0uRc-6gnaYhKr.png[/img[/URL]]  Μπορούσια Ντόρτμουντ
[img]http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/jarELO83-U9vBik6M.png[/img[/URL]]  Γιουβέντους
[img]http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/pjiZtmhQ-KhS2rcl9.png[/img[/URL]]  Παρί Σεν Ζερμέν
[img]http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/hxEqh383-p05hG58g.png[/img[/URL]]  Μπαρτσελόνα
[img]http://[URL unfurl="true"]www.escore.gr/res/image/data/lYEbkZjQ-8C3LuyS8.png[/img[/URL]]  Γαλατασαράι

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για Μπάρτσα.Για Μέσι τι να πεί κανείς;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κοιταξτε μη κανει καμια βρωμια ο μισελ και βαλει με καμια βατη την παρι οπως γαλατα η απο το αυριανο πορτο-μαλαγα..

οχι οτι ειναι ευκολες αλλα στα μετρα της βατη..

εγω  θα ηθελα να την πιασει η ντορτμουντ την παρι να την κανει σκονη..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.396
Πόντοι
22.785

[Στα προημιτελικά με θρίαμβο η Μπαρτσελόνα, 4-0 τη Μίλαν]
Στα προημιτελικά με θρίαμβο η Μπαρτσελόνα, 4-0 τη Μίλαν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 23:34

Ads by Google
Watch Live Football
Turn Your Computer into a TV! Watch Football Games w Free App

Όσοι βιάστηκαν να «ξεγράψουν» την Μπαρτσελόνα, σίγουρα θα αναθεώρησαν, μετά τον επαναληπτικό με τη Μίλαν, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν την Τρίτη με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς με... μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι, συνέτριψαν με 4-0 τη Μίλαν στο «Καμπ Νου», ανατρέποντας έτσι το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ματς.

Ο Αργεντινός αστέρας με δύο γκολ στο 5' και στο 40', άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για την ομάδα του, που απέκτησε σκορ πρόκρισης με τέρμα του Βίγια στο 55'.  Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Άλμπα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, βάζοντας έτσι το «κερασάκι» στην... τούρτα για τους Καταλανούς.

Ο αγώνας

Οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από αρκετά νωρίς. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα της Καταλονίας προηγήθηκε με ένα σουτ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό το γκολ και βρήκε… δίχτυα και πάλι στο 40’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς.

Πάντως ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί, καθώς η ομάδα του Αλέγκρι, είχε δοκάρι στο πλασέ του Νιάνγκ στο 38’. Στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν σε σκορ πρόκρισης με τον Βίγια, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 3-0, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Από την πλευρά της η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-1 με τον Ρομπίνιο στο 81΄, ωστόσο αντί να σκοράρουν οι «ροσονέρι», στο 92΄η Μπαρτσελόνα πέτυχε και τέταρτο γκολ. Σκόρερ ο Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος από μπαλιά του Αλέξις, έκανε ένα ψύχραιμο πλασέ, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» (4-0) για τους Καταλανούς.

Κίτρινες: Πέδρο - Αμπροσίνι, Φλαμινί, Μπόατενγκ, Μεξές

Μπαρτσελόνα (Ρόουρα): Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο (77΄ Πουγιόλ), Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια (75΄ Σάντσες), Πέδρο (83΄ Αντριάνο)

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Κονστάντ, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μπόατενγκ, Φλαμινί (75΄ Κρκιτς), Μοντολίβο, Αμπροσίνι (60΄ Ρομπίνιο), Νιάνγκ (60΄ Μουντάρι), Ελ Σααραουί

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πέρασε στους 8 ομάδα που έχει αριστερό μπακ τον... Ριέρα. Οκ.
Και στους δύο αγώνες ήταν καλύτερη η σάλκε
Μπακ τον βάζουνε;;

Όπως κ να'χει,συμβαίνουν αυτά φίλε...

Υ.Γ Σαν άλλος Χρηστίδης έχυσα ποτάμια χθες με την εμφάνιση της Μπάρτσα....

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσες φορες και να δω το πρωτο γκολ του Μεσι χτες δεν το χορταινω,γενικα δεν χορταινω να βλεπω αυτο τον μεγαλο παικτη.
Ο ανθρωπος μιλαει με την μπαλα,εχει στενη σχεση μαζι της.
Και οσον αφορα κατι παικτακια σαν τον Μπαλοτελι αλλη φορα να περιμενει να γινει και ο επαναληπτικος και μετα να λεει
τις μαλακιες του.
Με την ομαδα του καλυτερου παικτη στον κοσμο παιζεις ρε ταλαιπωρε Μπαλοτελι,γκεγκε;;;
Σεβομαι και συμπαθω την Μιλαν σαν φανελα αλλα το συγκεκριμενο στυλακι του Μπαλοτελι δεν μου αρεσει καθολου.
Λιο παρε και ενα παγκοσμιο με την εθνικη ομαδα της Αργεντινης να γουσταρουμε διοτι ολο στην πικρα μας εχει..
lionel-messi-12a.jpg

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γαττε ντορτια φεραμε  :grin:

Επισκέπτης
Από μικρό παιδί άκουγα τον πατέρα μου να μου λέει για τον Αγιαξ του Κρόιφ, τον Παναθηναϊκό του Ουέμπλεϊ και τη Βραζιλία του Πελέ. Τα χρόνια περνούσαν, φτάσαμε στον 21ο αιώνα και το μόνο που είχα να αντιπαρατάξω σε αυτά ήταν μία Αργεντινή του Μαραντόνα, άντε και μία Μπαρτσελόνα του (προπονητή) Κρόιφ. Δεν ήταν όμως αρκετά για να σταματήσει να αναπολεί τα παλιά τα χρόνια.
Και ήρθε αυτή η Μπαρτσελόνα. Του Μέσι, του Ινιέστα, του Τσάβι και άλλων πολλών και ξάφνου ο πατέρας μου μού λέει τούτο: "Είσαι τυχερός γιατί όταν θα μεγαλώσεις θα έχεις να λες για αυτή την ομάδα...". Η Μπαρτσελόνα δεν έτυχε της αναγνώρισης της πλειοψηφίας των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον κόσμο, αλλά (το δυσκολότερο!) και των... Ελλήνων πατεράδων που ξεκόλλησαν από την παρελθοντολογία. Αυτό, φυσικά, λίγη σημασία έχει για την ίδια την ομάδα που απολαμβάνει όλα όσα έχει σπείρει τα τελευταία χρόνια.

Σημασία έχει για εμάς που απολαμβάνουμε τις οάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και γεμίζουμε με παραστάσεις, αλλά και γνώσεις σχετικά με το τι πραγματικά είναι ποδόσφαιρο. Αυτά τα ολίγα, ήρθαν στο μυαλό μετά το 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μίλαν. Στη συνέχεια άνοιξα το facebook και το χαστούκι ήρθε να με επαναφέρει στα συγκαλά μου. "Ντόπα", "μόδα", "αγαπημένη του Πλατινί". Λέξεις και εκφράσεις για ένα συγκρότημα παικτών που σε καθίζουν στην τηλεόραση όχι από υποχρέωση, αλλά από απόλαυση.

Ετυχε αυτή να είναι η Μπαρτσελόνα. Μπορεί να ήταν η Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ, η Μίλαν, η Μπάγερν. Λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει το ποδόσφαιρο, η μπάλα, η κ@υλα να περιμένεις εναγωνίως το επόμενο παιχνίδι της. Το επόμενο στοίχημα για το ρεκόρ που θα σπάσει και τις δυσκολίες που θα ξεπεράσει. Χθες ήταν το 0-2, αύριο κάτι άλλο. Δεν έχει σημασία τι ξεπερνά και τι καταφέρνει, δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Γνωστά αυτά.

[size=20pt]Η Μπαρτσελόνα είναι η γκόμενα που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ, το ακριβό αυτοκίνητο που δεν θα αγοράσουμε, το κεραμίδι που δεν θα βάλουμε πάνω από το κεφάλι μας. Είναι αυτό που βγάζει την κατινιά του Ελληνάρα που έχει μάθει να είναι επιφυλακτικός σε κάθε τι που του παρουσιάζεται. Λογικό, όταν το πρωτάθλημά σου είναι το ελληνικό...[/size]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι από πλευράς αποτελέσματος τα τελευταία 5-6 χρόνια υπάρχει Barcelona.

Αλλά σαρώνει. Άμα πάει τελικό, δεν το χάνει. Άμα το πάρει και φέτος θα έχει 4 σε 7 χρόνια. Πολύ καλό ρεκόρ και δύσκολο να σπάσει. Απόδειξη όχι ότι μόνο παίζει μπάλα αλλά και ότι είναι κυρίαρχη.

Εχθές απλά ξεπλήρωσε το 4-0 του 1994 το οποίο όμως ήταν σε τελικό (αν και είμαι Ιντερ)

Όπως και να έχει, εύχομαι να το πάρει η Ρεάλ. Έχει καιρό να πάρει. Και η Bayern πήγε 2 φορές στη βρύση και δεν ήπιε νερό. Και σε αυτήν χρωστάει η τύχη.

Για μπαλίτσα δε μίλησα. Τί να πω άλλωστε;;;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Επαιξε μπαλάρα χτες η Μπαρτσελόνα.τέλος. Ομως κάτι που μου φάνηκε τρομακτικά αδιανόητο ήταν τα τρεξίματα των παικτών της και η πίεση μπροστά. μόλις ένας μιλανέζος έπιανε την μπάλα σε δευτερόλεπτα ήταν λες και τον περικύκλωνε ένα σμήνος μέλισσες που ήθελε να του κλέψει την μπάλα.και αυτό γινόταν σεχδόν επί 90 λεπτά. δεν ξέρω τέτοιες αντοχές σε πνευμόνια μου φαίνονται ύποπτες.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Xωρίς Πανατινάικος , δεν έχει νόημα ο τελικός στο Χουντέμπλεϊ :2funny:

Επισκέπτης
Τί να κάνουμε, αφού δεν πήγαμε το 1996, θα περιμένεις πολύ ακόμη.

Με είχαν μπλέξει κάτι φίλοι βάζελοι και πήγαμε στον επαναληπτικό με Άγιαξ.
Σίγουροι όλοι τους για την πρόκριση. Μόλις είδα από την προθέρμανση ακόμα τους Κανού, Λιτμάνεν, Μπογκάρντε τους είπα "μόρτες χαρείτε το γιατί μέχρι εδώ ήταν"..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με είχαν μπλέξει κάτι φίλοι βάζελοι και πήγαμε στον επαναληπτικό με Άγιαξ.
Σίγουροι όλοι τους για την πρόκριση. Μόλις είδα από την προθέρμανση ακόμα τους Κανού, Λιτμάνεν, Μπογκάρντε τους είπα "μόρτες χαρείτε το γιατί μέχρι εδώ ήταν"..

Εγώ στους πανηγυρισμούς για το πρώτο ευρωπαϊκό στο μπάσκετ (νομίζω δλδ διότι τότε κάθε εβδομάδα Ομόνοια ήμουν) γύρισα το πόδι μου άσχημα (ρήξη) και αναγκάστηκα να πουλήσω το εισιτήριο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom