Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε τυπε σου παρεθεσα λινκ για στημενα απο την ιδια την Europol αλλα παλι τα ιδια λες :uglystupid:
Το λινκ που μου παρέθεσες δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα ανθρώπου που καταδικάστηκε...Εμείς οι δικηγόροι μπορούμε πολύ εύκολα να αποδείξουμε ότι καταγγελία χωρίς ονόματα ίσον μηδέν στοιχεία!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ρε γιατί εμείς οι 'Ελληνες πρέπει να δημιουργoύμε πάντοτε θεωρίες συνωμοσίας ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγει? Μόνο εμείς έχουμε αυτή τη διαστροφή.Δηλαδή πέρσι που ο Μέσι έχασε το πέναλντι επειδή είχε κόμπλεξ με τον Chech και το πήγε στο δοκάρι ήταν στημένο για να το πάρει η Chelsea? Πάρτε to χαμπάρι μάγκες. παιχνίδια μουντιάλ Euro και Champions League πολύ απλά δε στήνονται και δε στήνονται γιατί αν αποδειχθεί το αντίθετο θα καταρεύσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...Αυτά που μπορούν να επηρεαστούν μέσω του χρήματος σε αυτές τισ διοργανώσεις είναι το ποια χώρα θα αναλάβει να διοργανώσει το κύπελο, κτλ...Σταματήστε να δημιουργείτε δαίμονες!!
Καλημέρα Αχιλλέα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.560
Πόντοι
22.266
Από το λόγο που παράγω καταλαβαίνεις ότι είμαι πιτσιρικάς?? Πρέπει μάλλον να αναθεωρήσεις την κρίση σου...
λοιπομ και εγω ημουν και ειμαι γαυρος και εχω κανει ταξιδια απειρα για τον θρυλο σε μικροτερη ηλικια και οχι με φτηνα εισητηρια που προμηθευοταν ο πειριας αλλα παο την αλλη μερια της ελαδος και τελικους βολλευ και μπαλα τσου λου κια πολλες φορες κατω πειραια αλλα μετα καταλαβα οτι ολε γινονται για την μαρμητα
στο τσου λου γινονται σιγουρα τα λιγοτερα στησηματα αλλα οταν γινονται γινονται για πολλα λεφτααααα
τωρα αν με ρωτας γατην ηλικια σου επμενωοτι εισαι κατω των 30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το λινκ που μου παρέθεσες δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα ανθρώπου που καταδικάστηκε...Εμείς οι δικηγόροι μπορούμε πολύ εύκολα να αποδείξουμε ότι καταγγελία χωρίς ονόματα ίσον μηδέν στοιχεία!

Για το 7-1 της Λυών με τη ντιναμό τι γνώμη έχεις;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Δεν έχει αξία να προσπαθώ να πείσω 100 άτομα για την ορθότητα των επιχειρημάτων μου και να είμαι ένας απέναντι σε όλους εσάς που έχετε αντίθετη άποψη! Οκ έχετε όλοι δίκιο...Ειναι στημένο ποιος θα πάρει το Champions League, to μουντιάλ και το Euro...Επίσης ήταν στημένο να το πάρει η Ελλάδα το 2004 διότι διοργάνωνε Ολυμπιακούς αγώνες και έιχε λαδωθεί η FIFA από την Αγγελοπούλου! χαχαχα Το κλείνουμε εδω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.560
Πόντοι
22.266
Δεν έχει αξία να προσπαθώ να πείσω 100 άτομα για την ορθότητα των επιχειρημάτων μου και να είμαι ένας απέναντι σε όλους εσάς που έχετε αντίθετη άποψη! Οκ έχετε όλοι δίκιο...Ειναι στημένο ποιος θα πάρει το Champions League, to μουντιάλ και το Euro...Επίσης ήταν στημένο να το πάρει η Ελλάδα το 2004 διότι διοργάνωνε Ολυμπιακούς αγώνες και έιχε λαδωθεί η FIFA από την Αγγελοπούλου! χαχαχα Το κλείνουμε εδω
φιλε εσυ ξεκινησες επιθετηκα και διαβασε τι μου πρωτοεγραψες!!!
με το ζορι δεν πειθεις ποτε κανεναν ουτε εγω εσενα ουτε εσυ ολους τους υπολοιπους εδω ειναι ιντερνετ και οχι δικαστηριο η αστυνομι αλλα γνωμες παραθετουμε και οποιος θελει αλλαξοπιστει

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Κοίτα τύπε απο τότε που μπήκε το γαμημένο το στοίχημα στο ποδόσφαιρο σίγουρα στήνονται κάποια παιχνίδια  ;)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Για το 7-1 της Λυών με τη ντιναμό τι γνώμη έχεις;

Για τα προφανή και πρωτοφανή δεν χρειάζεται απόδειξη.Για αυτόν τον αγώνα η UEFA δεν έκανε ούτε καν έρευνα για τα μάτια,δεν χρειάζεται είπε ο Πλατινί,ο αναμορφωτής,αγνός και άσπιλος ων ο ίδιος.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.367
Πόντοι
456

Μαλλον δεν θες να καταλαβεις.Σιγα μην κατσει η Europol με το που ανακαλυψε στοιχεια να σου πει και ονοματα που εμπλεκονται.
Μαλλον για μεσα στο κυκλωμα σε κοβω και πας να τα βγαλεις λαδι :grin:

Ευτυχως που δεν σε εχω δικηγορο :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.367
Πόντοι
456

Τυπε εσυ εισαι απολυτος εμεις απλα λεμε οτι καποια ενδεχομενως να στηνονται.
Το ποστ σου αυτο ειναι καθαρο παραδειγμα ανυπαρξιας επιχειρηματων και προσπαθειας στηριξης τους περνοντας στο αλλο ακρο.Δυστυχως δεν πειθεις ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ρε γιατί εμείς οι 'Ελληνες πρέπει να δημιουργoύμε πάντοτε θεωρίες συνωμοσίας ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγει? Μόνο εμείς έχουμε αυτή τη διαστροφή.Δηλαδή πέρσι που ο Μέσι έχασε το πέναλντι επειδή είχε κόμπλεξ με τον Chech και το πήγε στο δοκάρι ήταν στημένο για να το πάρει η Chelsea? Πάρτε to χαμπάρι μάγκες. παιχνίδια μουντιάλ Euro και Champions League πολύ απλά δε στήνονται και δε στήνονται γιατί αν αποδειχθεί το αντίθετο θα καταρεύσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...Αυτά που μπορούν να επηρεαστούν μέσω του χρήματος σε αυτές τισ διοργανώσεις είναι το ποια χώρα θα αναλάβει να διοργανώσει το κύπελο, κτλ...Σταματήστε να δημιουργείτε δαίμονες!!
Αθάνατοι Ελληνάρες...

Όλα τους βρωμάνε κ πίσω από οτιδήποτε κρύβονται θεωρίες συνομοσίας...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.367
Πόντοι
456
Βαρέθηκες να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο;

Υπηρχαν αγωνες που την βαριοσουν απλα πασα γυρω γυρω.Με την μιλαν δεν αλλαξα καναλι να βαλω να δω γαλατα σαλκε μονο και μονο  επειδη περιμενα να κανει εστω μια φαση κατι να παρει φωτια το παιχνιδι.Ακομα και μετα το γκολ της μιλαν τα ιδια...

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε  :pipa3: :fuck2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Υπηρχαν αγωνες που την βαριοσουν απλα πασα γυρω γυρω.Με την μιλαν δεν αλλαξα καναλι να βαλω να δω γαλατα σαλκε μονο και μονο  επειδη περιμενα να κανει εστω μια φαση κατι να παρει φωτια το παιχνιδι.Ακομα και μετα το γκολ της μιλαν τα ιδια...
Είναι επιλογή τους να παίζουν έτσι κ να μην κάνουν ποτέ γιόμες...

Για μένα μαγκιά τους...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom