giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Πες μια καλημέρα στον ΑχιλλέαΡε τυπε σου παρεθεσα λινκ για στημενα απο την ιδια την Europol αλλα παλι τα ιδια λες
Πες μια καλημέρα στον ΑχιλλέαΡε τυπε σου παρεθεσα λινκ για στημενα απο την ιδια την Europol αλλα παλι τα ιδια λες
Το λινκ που μου παρέθεσες δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα ανθρώπου που καταδικάστηκε...Εμείς οι δικηγόροι μπορούμε πολύ εύκολα να αποδείξουμε ότι καταγγελία χωρίς ονόματα ίσον μηδέν στοιχεία!Ρε τυπε σου παρεθεσα λινκ για στημενα απο την ιδια την Europol αλλα παλι τα ιδια λες
Καλημέρα ΑχιλλέαΡε γιατί εμείς οι 'Ελληνες πρέπει να δημιουργoύμε πάντοτε θεωρίες συνωμοσίας ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγει? Μόνο εμείς έχουμε αυτή τη διαστροφή.Δηλαδή πέρσι που ο Μέσι έχασε το πέναλντι επειδή είχε κόμπλεξ με τον Chech και το πήγε στο δοκάρι ήταν στημένο για να το πάρει η Chelsea? Πάρτε to χαμπάρι μάγκες. παιχνίδια μουντιάλ Euro και Champions League πολύ απλά δε στήνονται και δε στήνονται γιατί αν αποδειχθεί το αντίθετο θα καταρεύσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...Αυτά που μπορούν να επηρεαστούν μέσω του χρήματος σε αυτές τισ διοργανώσεις είναι το ποια χώρα θα αναλάβει να διοργανώσει το κύπελο, κτλ...Σταματήστε να δημιουργείτε δαίμονες!!
λοιπομ και εγω ημουν και ειμαι γαυρος και εχω κανει ταξιδια απειρα για τον θρυλο σε μικροτερη ηλικια και οχι με φτηνα εισητηρια που προμηθευοταν ο πειριας αλλα παο την αλλη μερια της ελαδος και τελικους βολλευ και μπαλα τσου λου κια πολλες φορες κατω πειραια αλλα μετα καταλαβα οτι ολε γινονται για την μαρμηταΑπό το λόγο που παράγω καταλαβαίνεις ότι είμαι πιτσιρικάς?? Πρέπει μάλλον να αναθεωρήσεις την κρίση σου...
Το λινκ που μου παρέθεσες δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα ανθρώπου που καταδικάστηκε...Εμείς οι δικηγόροι μπορούμε πολύ εύκολα να αποδείξουμε ότι καταγγελία χωρίς ονόματα ίσον μηδέν στοιχεία!
Πεντακαθάροοοοοοοοο ;)Για το 7-1 της Λυών με τη ντιναμό τι γνώμη έχεις;
Πεντακαθάροοοοοοοοο ;)
[flash=200,200]]
φιλε εσυ ξεκινησες επιθετηκα και διαβασε τι μου πρωτοεγραψες!!!Δεν έχει αξία να προσπαθώ να πείσω 100 άτομα για την ορθότητα των επιχειρημάτων μου και να είμαι ένας απέναντι σε όλους εσάς που έχετε αντίθετη άποψη! Οκ έχετε όλοι δίκιο...Ειναι στημένο ποιος θα πάρει το Champions League, to μουντιάλ και το Euro...Επίσης ήταν στημένο να το πάρει η Ελλάδα το 2004 διότι διοργάνωνε Ολυμπιακούς αγώνες και έιχε λαδωθεί η FIFA από την Αγγελοπούλου! χαχαχα Το κλείνουμε εδω
Κοίτα τύπε απο τότε που μπήκε το γαμημένο το στοίχημα στο ποδόσφαιρο σίγουρα στήνονται κάποια παιχνίδια ;)Δεν έχει αξία να προσπαθώ να πείσω 100 άτομα για την ορθότητα των επιχειρημάτων μου και να είμαι ένας απέναντι σε όλους εσάς που έχετε αντίθετη άποψη! Οκ έχετε όλοι δίκιο...Ειναι στημένο ποιος θα πάρει το Champions League, to μουντιάλ και το Euro...Επίσης ήταν στημένο να το πάρει η Ελλάδα το 2004 διότι διοργάνωνε Ολυμπιακούς αγώνες και έιχε λαδωθεί η FIFA από την Αγγελοπούλου! χαχαχα Το κλείνουμε εδω
Πες μια καλημέρα στον Αχιλλέα
Για το 7-1 της Λυών με τη ντιναμό τι γνώμη έχεις;
Το λινκ που μου παρέθεσες δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα ανθρώπου που καταδικάστηκε...Εμείς οι δικηγόροι μπορούμε πολύ εύκολα να αποδείξουμε ότι καταγγελία χωρίς ονόματα ίσον μηδέν στοιχεία!
Δεν έχει αξία να προσπαθώ να πείσω 100 άτομα για την ορθότητα των επιχειρημάτων μου και να είμαι ένας απέναντι σε όλους εσάς που έχετε αντίθετη άποψη! Οκ έχετε όλοι δίκιο...Ειναι στημένο ποιος θα πάρει το Champions League, to μουντιάλ και το Euro...Επίσης ήταν στημένο να το πάρει η Ελλάδα το 2004 διότι διοργάνωνε Ολυμπιακούς αγώνες και έιχε λαδωθεί η FIFA από την Αγγελοπούλου! χαχαχα Το κλείνουμε εδω
O Αχιλλεας ειναι υπερανω πασης υποψιας
Αθάνατοι Ελληνάρες...Ρε γιατί εμείς οι 'Ελληνες πρέπει να δημιουργoύμε πάντοτε θεωρίες συνωμοσίας ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγει? Μόνο εμείς έχουμε αυτή τη διαστροφή.Δηλαδή πέρσι που ο Μέσι έχασε το πέναλντι επειδή είχε κόμπλεξ με τον Chech και το πήγε στο δοκάρι ήταν στημένο για να το πάρει η Chelsea? Πάρτε to χαμπάρι μάγκες. παιχνίδια μουντιάλ Euro και Champions League πολύ απλά δε στήνονται και δε στήνονται γιατί αν αποδειχθεί το αντίθετο θα καταρεύσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...Αυτά που μπορούν να επηρεαστούν μέσω του χρήματος σε αυτές τισ διοργανώσεις είναι το ποια χώρα θα αναλάβει να διοργανώσει το κύπελο, κτλ...Σταματήστε να δημιουργείτε δαίμονες!!
Βαρέθηκες να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο;μηπως ηρθε το τελος εποχης για μπαρτσελονα? αντε γιατι βαρεθηκαμε πια...
Βαρέθηκες να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο;
Είναι επιλογή τους να παίζουν έτσι κ να μην κάνουν ποτέ γιόμες...Υπηρχαν αγωνες που την βαριοσουν απλα πασα γυρω γυρω.Με την μιλαν δεν αλλαξα καναλι να βαλω να δω γαλατα σαλκε μονο και μονο επειδη περιμενα να κανει εστω μια φαση κατι να παρει φωτια το παιχνιδι.Ακομα και μετα το γκολ της μιλαν τα ιδια...