Επισκέπτης
νομίζω οτι είχε ζαλιστεί απο το μεθύσι του Σαββάτου και το διπλό στο νοου καμπθαχε παθει κραμπες τυπε
νομίζω οτι είχε ζαλιστεί απο το μεθύσι του Σαββάτου και το διπλό στο νοου καμπθαχε παθει κραμπες τυπε
οτι και να λεμε δεν παβει να ειναι απο τους καλυτερουςγιαυτό είναι ο πιο αντιπαθής προπονητής στο κόσμο
αλλα ο καλυτερος.γιαυτό είναι ο πιο αντιπαθής προπονητής στο κόσμο
ε λογικος συνειρμος...
τυπε ξεχασες που την εχει κανει πουτανα ο ολυμπιακος μεσα στο καμπ νοου με τον πατσατζογλου και τους λοιπους?οτι και να λεμε δεν παβει να ειναι απο τους καλυτερους
πηρε την ρεαλ που την ειχε κανει πουτανα η μπαρτσελονα
πρωτη χρονια κατευθειαν τιτλο, κυπελλο
και μεσα σε δυο χρονια εκθρονιζει την μπαρτσελονα απο το πρωταθλημα, και δυο σερι χρονιες την ρεαλ στους 4, που επι 7 χρονια εμενε στους 16...
ναι αλλα εχασε 4-2 :'( :'( :'( :'(τυπε ξεχασες που την εχει κανει πουτανα ο ολυμπιακος μεσα στο καμπ νοου με τον πατσατζογλου και τους λοιπους?
επικεντρωθηκα μονο στο οτι την εκανε πουτανα.ναι αλλα εχασε 4-2 :'( :'( :'( :'(
ακομα θυμαμαι την αποκρουση του κασιγιας στο σουτ του κοβασεβιτσεπικεντρωθηκα μονο στο οτι την εκανε πουτανα.
ποσα σου κοστισε στο στοιχημα?ακομα θυμαμαι την αποκρουση του κασιγιας στο σουτ του κοβασεβιτσ
Ταυματική εμπειρία αν είσαι γαύρος,πιο τραυματική ακόμα εμπειρία αν έχεις παίξει στοίχημα.ακομα θυμαμαι την αποκρουση του κασιγιας στο σουτ του κοβασεβιτσ
γιαυτό είναι ο πιο αντιπαθής προπονητής στο κόσμο
τι θες μωρη σκατόπουστα?
εγω μωρη λουγκρα δεν σου πα οτι εχω παιξει ρεαλ για τσαμπιονς λιγκ να το παρει?
και να αποκληστει αυριο εγω τραβελοπουστα να τσιμπουκωνω πακια στην σωκρατους δεν γινομαι
βαλε το καροτο και υπνο
επιβεβεβαιωνω
ο σταμούλας μου ειχε πει σε πιμι ότι βλέπει ρεάλ.
του χρονου πουσταρα , θα το σηκωσει η ρεαλ που θα ερθει και ο ΑΝΓΚΟΥερο
ζηλευει η πουσταρα, ποσο θα θελε τα αριχιδα που λουζει καθε βραδυ στην συγγρου να εχει μεγεθος μπαλας ποδοσφαιρουΜωρή σαφρακιασμένη κοκότα, γύρνα πίσω στην πιάτσα που μου βγήκες να μιλήσεις για μπάλα κιόλας.
Έχεις δίκιο ότι μας τα έχουν πρήξει με τα ρεκόρ κ το καθετί που κάνει η Μπάρτσα (αν κάποιος ασχολείται με στατιστικές κ ρεκόρ,ας το ψάξει μόνος του) αλλά αυτό είναι γενικότερα φαινόμενο της εποχής μας...Πιανόμαστε σε οτιδήποτε το φοβερό κ το εντυπωσιακό κ το πιπιλίζουμε μέχρι να το σιχαθούμε...Συμφωνώ πάρα πολύ με το 1ο κομμάτι σου αλλά θα ήθελα να διαφοροποιηθώ λίγο σχετικά με το 2ο. πράγματι αυτό το παιχνίδι που κάνει η μπάρτσα είναι κάτι το μοναδικό αλλά κάθε τακτική έχει και κάποιον τρόπο αντιμετώπισης. στην περίπτωση της μπάρτσα αυτός ο τρόπος είναι η μαζική άμυνα για τους λόγους που αναφέρεις πιο πάνω.
Για τους κομπλεξικούς που λες που βγήκαν να κράξουν, θα μιλήσω για εμένα αν και πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να σκέφτονται και άλλοι. Εγώ δεν υποστηρίζω την μπάρτσα και δεν με νοιάζει τι κάνει στην Ισπανία και πόσα ρίχνει στην Ρεάλ ή το αν θα πάρει το C.L άμα το αξίζει μπράβο της. αλλά αυτό που γίνεται το τελευταίο καιρό να ακούμε συνέχεια αν σκόραρε πάλι ο Μέσι και πιο ρεκόρ έσπασε ή αμα βάλει ένα ωραίο γκολ να ακούω ότι μόνο αυτός (ή η ομάδα μπορεί να το κάνει) και άλλα παρόμοια όσο να είναι σου σπάει τα νεύρα.οπότε λογικό το θεωρώ μερικοί,όπως και εγώ, να λένε επιτέλους πια μας τα πρήξατε συνέχεια με την Μπάρτσα καιρός να ηρεμήσουμε λίγο και να ασχοληθούμε και με τις άλλες ομάδες.
σχετικά με το τελευταίο σχόλιο σου συμφωνώ 100% είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε και την θαυμάζουμε.
τυπε ειχες δικιο το εψαξα σημεραεχεις δικιο αλλα διαβαζω αυτο....