Επισκέπτης
μπανστουρμπεργκ και ο αλαμπα ;)για τσελση σιγουρα τερυ,ιβανοβιτς,ραμιρεζ και μειρελλες.
απο μπαγερ νομιζω μονο ο γκουσταβο
μπανστουρμπεργκ και ο αλαμπα ;)για τσελση σιγουρα τερυ,ιβανοβιτς,ραμιρεζ και μειρελλες.
απο μπαγερ νομιζω μονο ο γκουσταβο
θύμισε μου μπορεί να κάνω λάθος.σε παιχνίδια που έχουν κρίνει προκρίσεις πάντως δεν θυμάμαι.αυτό που θυμάμαι ηταν στο πρώτο ματς πρωταθλήματος ;)καλα το γαμησες και εσυ εχει φαει φετος αρκετα γκολ μουφα
οχι ο ιβανοβιτς τυπε
παιζει κανονικα
[/quoteBranislav Ivanovic
The Serb defender, who played most of last night's match as Chelsea's only regular centre-half, talked himself into a suspension when he was booked for dissent for arguing over the award of a penalty for Didier Drogba's foul on Cesc Fabregas.
αυτο διαβασα,δε ξερω.μπορει να κανω λαθος
εχει κανει αρκετα εχει ψωμια να φαει ακομα για να φτασει στο τοπ 5 ειναι παντως απο τους ανερχομενουςθύμισε μου μπορεί να κάνω λάθος.σε παιχνίδια που έχουν κρίνει προκρίσεις πάντως δεν θυμάμαι.αυτό που θυμάμαι ηταν στο πρώτο ματς πρωταθλήματος ;)
μάλλον τύπε δεν βλέπεις μπάλα.αυτη τη στιγμή είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο κόσμο ;)τέτοια σταθερότητα από ένα τερματοφύλακα 23 χρονών δεν βλέπεις συχνά.εχει κανει αρκετα εχει ψωμια να φαει ακομα για να φτασει στο τοπ 5 ειναι παντως απο τους ανερχομενους
στο πρωτο παιχνιδι με την μπαρτσα δεν ειχε παρει καρταοχι ο ιβανοβιτς τυπε
παιζει κανονικα
[/quoteBranislav Ivanovic
The Serb defender, who played most of last night's match as Chelsea's only regular centre-half, talked himself into a suspension when he was booked for dissent for arguing over the award of a penalty for Didier Drogba's foul on Cesc Fabregas.
αυτο διαβασα,δε ξερω.μπορει να κανω λαθος
στην 8αδα ειχε παρει καρτα με την μπενφικα
πρεπει να παιζει κανονικα τυπε
και ο alexis???μάλλον τύπε δεν βλέπεις μπάλα.αυτη τη στιγμή είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο κόσμο ;)τέτοια σταθερότητα από ένα τερματοφύλακα 23 χρονών δεν βλέπεις συχνά.
εχεις δικιο αλλα διαβαζω αυτο....στο πρωτο παιχνιδι με την μπαρτσα δεν ειχε παρει καρτα
στην 8αδα ειχε παρει καρτα με την μπενφικα
πρεπει να παιζει κανονικα τυπε
σωστοςκαι ο alexis???
μηπως εχει γραψει το αρθρο ο σωτηρακοπουλος τυπε?εχεις δικιο αλλα διαβαζω αυτο....
μηπως εχει γραψει το αρθρο ο σωτηρακοπουλος τυπε?
μάλλον τύπε δεν βλέπεις μπάλα.αυτη τη στιγμή είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο κόσμο ;)
τους επνιξε τυπεπάντως σήμερα η μπαγερν με το τρόπο που έπαιξε και το πρεσινγκ που έκανε στη κανονική διάρκεια ούτε η μπαρτσελονα δεν μπορούσε να κάνει.ασφυκτική πίεση σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου ο ροναλντο δεν ακουμπησε μπαλα εκτος του πεναλτι και του γκολ.ο τσαμπι δεν φάνηκε καθόλου και όταν ο καλύτερος σου παίχτης είναι ο μαρσελο και μετά ο τερματοφύλακας καταλαβαίνει κάνεις γιατί αποκλείστηκε η ρεαλ.
λογικό...δεν μπορούσε να αντέξει σε τέτοιο ρυθμό.η ρεαλ φαινόταν να είχε κλατάρει από το 10 λεπτό και μετά ;)τους επνιξε τυπε
στην παραταση βεβαια κλαταρε
μετα το 15 ο ροναλντο επαιζε τυπε?λογικό...δεν μπορούσε να αντέξει σε τέτοιο ρυθμό.η ρεαλ φαινόταν να είχε κλατάρει από το 10 λεπτό και μετά ;)
δεν ξέρω.. καπου τον πήρε το μάτι μου στο δεύτερο ημίχρονο να παραπατάει προσπαθώντας να κάνει κοντρόλμετα το 15 ο ροναλντο επαιζε τυπε?
θαχε παθει κραμπες τυπεδεν ξέρω.. καπου τον πήρε το μάτι μου στο δεύτερο ημίχρονο να παραπατάει προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ