Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χασαμε μεγαλη ευκαιρια σημερα να παρουμε την προκριση...πολλες χαμενες ευκαιριες και τελικα εναπολυ πονηρο σκορ οπως ειναι το 0-0..μου θυμιζει την κατασταση με το 0-0 επι της ρεαλ πριν 10 χρονια και το 2-3 μετα στη ρεβανς..ελπιζω να κερδισουμε και να σπασει και η καταρα του τροπαιουχου
Απο το 29'έπρεπε να την έχει καθαρίσει την πρόκριση, δεν υπήρχε η ίντερ μεσα στο γήπεδο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απο το 29'έπρεπε να την έχει καθαρίσει την πρόκριση, δεν υπήρχε η ίντερ μεσα στο γήπεδο!
Ειδικά η ευκαιρία του Γκιγκς...πήγε να τον σκοτώσει...
Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε η Μάντσεστερ...το δεύτερο ήταν πιο ισορροπημένο!Ύπουλο σκορ το 0-0!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω το θεωρω ασχημο για τον γηπεδουχο του δευτερου ματς..με ενα γκολ κυνηγας..δειτε τι επαθε περσυ η μιλαν και εγκεφαλικα παθαμε εμεις στο 1-0 με την μπαρτσα οταν μας πιεζαν

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω το θεωρω ασχημο για τον γηπεδουχο του δευτερου ματς..με ενα γκολ κυνηγας..δειτε τι επαθε περσυ η μιλαν και εγκεφαλικα παθαμε εμεις στο 1-0 με την μπαρτσα οταν μας πιεζαν
Αυτό λέω κι εγώ αν και η Μάντσεστερ είναι καλύτερη ομάδα και λογικά θα περάσει...
Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι μέχρι και το 93' έψαχνε το γκολ!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τις φάσεις που είδα πρέπει να έπαιξε πολύ καλά και η Πόρτο!Έχασε πολύ καλύτερες ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας της έπνιξε ένα γκολ για γέλια...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν θα το λεγα..στο β ημιχρονο δεν μ αρεσε η εικονα μας.δωσαμε πολυ χωρο και μπορει να το πληρωναμε..επισης ισως επρεπε να μπει λιγο πιο νωρις ο ρουνευ.τεσπα στη ρεβανς πρωτα ο θεος θα χουμε βιντιτς στην αμυνα οποτε ελπιζω να μην εχουμε προβλημα και να παρουμε την προκριση

Επισκέπτης
ειδα τα πρωτα ημιχρονα απο λυον-μπαρτσα και ιντερ-μαντσεστερ....το σκορ στη γαλλια επρεπε να ναι 3-1....και στην ιταλια 0-2 βασει της αποδοσης και των ευκαιριων τους...απορω πως η ιντερ θεωρειται απο τα φαβορι...εχοντας μονο 3-4 παικτες κλασης στη συνθεση της///η λυον μου αρεσε πολυ...κριμα που επεσε στη μπαρτσα...αντε να δουμε τι θα δουμε αυριο

Επισκέπτης
Ειδικά η ευκαιρία του Γκιγκς...πήγε να τον σκοτώσει...
Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε η Μάντσεστερ...το δεύτερο ήταν πιο ισορροπημένο!Ύπουλο σκορ το 0-0!!!
Την χειρότερη επιλογή έκανε ο Γκιγκς, 3 επιλογές είχε... να πάει λίγο πιο δεξιά για να πλασάρει από καλύτερη θέση είχε τον χώρο να το κάνει, να δώσει στον Μπερμπατοφ στα 3 μέτρα που ήταν ανοιχτός και διάλεξε την τρίτη την χειρότερη!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Την χειρότερη επιλογή έκανε ο Γκιγκς, 3 επιλογές είχε... να πάει λίγο πιο δεξιά για να πλασάρει από καλύτερη θέση είχε τον χώρο να το κάνει, να δώσει στον Μπερμπατοφ στα 3 μέτρα που ήταν ανοιχτός και διάλεξε την τρίτη την χειρότερη!
Τι άντερα χάσαμε πάλι ρε μαλάκααααααα

Επισκέπτης
δεν θα το λεγα..στο β ημιχρονο δεν μ αρεσε η εικονα μας.δωσαμε πολυ χωρο και μπορει να το πληρωναμε..επισης ισως επρεπε να μπει λιγο πιο νωρις ο ρουνευ.τεσπα στη ρεβανς πρωτα ο θεος θα χουμε βιντιτς στην αμυνα οποτε ελπιζω να μην εχουμε προβλημα και να παρουμε την προκριση
Γιατί είχαμε χθες πρόβλημα στην άμυνα?
Απο τον Δεκέμβρη στο είπα να μην ανησυχείς για τον Βιντιτς και ο Εβανς μια χαρά παίκτης είναι και έπαιζε και τραυματίας χθες!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μες τα νεύρα είμαι από χθες, Σεζαρ - united έπαιζε χθες!
Μια κλάση ανώτερη είναι τουλάχιστον απο την Ιντερ, απο το 29' 0-2 έπρεπε να ήταν και άντε γεια!
Τώρα κινδυνεύεις όμως...θα σου βάλει καμμιά μανσέτα το γουρούνι ο Αντριάνο και θα τρέχεις να βάλεις 2 γκολ...αν και τελικά πιστεύω ότι θα περάσει η Μάντσεστερ!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μες τα νεύρα είμαι από χθες, Σεζαρ - united έπαιζε χθες!
Μια κλάση ανώτερη είναι τουλάχιστον απο την Ιντερ, απο το 29' 0-2 έπρεπε να ήταν και άντε γεια!
Έπιασε τα άντερά του το κάθαρμα. Τέλος πάντων στον επαναληπτικό θα καθαρίσει η μπουγάδα  :rockon:

Επισκέπτης
Τώρα κινδυνεύεις όμως...θα σου βάλει καμμιά μανσέτα το γουρούνι ο Αντριάνο και θα τρέχεις να βάλεις 2 γκολ...αν και τελικά πιστεύω ότι θα περάσει η Μάντσεστερ!
Για αυτό τρελαίνομαι, είναι ύπουλο σκορ το 0-0!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Υπουλο είναι αλλά μόνο αν υποτιμήσετε την Ιντερ μπορεί να πάθετε ζημιά...αλλιώς δεν έχει καμία τύχη!!!

Επισκέπτης
Υπουλο είναι αλλά μόνο αν υποτιμήσετε την Ιντερ μπορεί να πάθετε ζημιά...αλλιώς δεν έχει καμία τύχη!!!
Ο Φεργκι δεν είναι τέτοιος τύπος για να υποτιμάει ομάδες, παλιότερα το έκανε σε 2-3 περιπτώσεις την πλήρωσε και έμαθε, είναι απο τους λίγους προπονητές που δεν έχει εμμονές σε αυτή την ηλικία και προσπαθεί να μάθει ακόμα πράγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom