Επισκέπτης
κορυφαια ομαδα του θεσμου ποια ειναι?η ΜΙΛΑΝ ειναι...η κορυφαια ομαδα του θεσμου...οχι η ρεαλ...καθε χρονο το τσου λου ειναι υποθεση 4 αγγλικων και μιας ακομη...ειτε ειναι η ΜΙΛΑΝ...ειτε η μπαρτσα ;)
Όχι ρε συ καμμία σχέση τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που είδα!Η Ρεάλ ήταν ελαφρώς καλύτερη και δεν κινδύνεψε όπως η Ίντερ!!!Η Ρεαλ σήμερα ήταν σαν την χθεσινή Ιντερ, μόνο οι φανέλες ήταν στο γήπεδο!
Αυτό το πράγμα δεν είναι ρεαλ, μια σχετική υπεροχή είχε αλλά δεν πίεσε ουσιαστικα για να το νιώσει η άμυνα!Όχι ρε συ καμμία σχέση τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που είδα!Η Ρεάλ ήταν ελαφρώς καλύτερη και δεν κινδύνεψε όπως η Ίντερ!!!
Αυτό λέω κι εγώ...δεν έχουν σχέση όμως τα δύο παιχνίδια!Η Ρεάλ δεν άξιζε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο!!!Αυτό το πράγμα δεν είναι ρεαλ, μια σχετική υπεροχή είχε αλλά δεν πίεσε ουσιαστικα για να το νιώσει η άμυνα!
Η Ιντερ είπαμε μαγική εικόνα, κουδούνι τους κάναμε... 0-3 στο 29 έπρεπε να ήταν!
Έλα ρε παιδιά με τα αυθαίρετα συμπεράσματα!Και αν νικούσε η Ρεάλ θα ήταν καλύτερο το Ισπανικό πρωτάθλημα?Ή επειδή ο βάζελος πήρε Χ το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το Ισπανικό?αληθευει οτι οτι ο φεργκιουσον ειπε οτι η ρεαλ δεν εχει καμια τυχη με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,λογω της μεγαλης ανωτεροτητας του αγγλικου πρωταθληματος?ο αδερφος μου ο μαντσεστερακιας μου το πε .ισχυει οτι ειπε κατι τετοιο?
Προβάδισμα είπε ότι έχει, δεν είπε τέτοια υπερβολή!αληθευει οτι οτι ο φεργκιουσον ειπε οτι η ρεαλ δεν εχει καμια τυχη με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,λογω της μεγαλης ανωτεροτητας του αγγλικου πρωταθληματος?ο αδερφος μου ο μαντσεστερακιας μου το πε .ισχυει οτι ειπε κατι τετοιο?