Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κορυφαια ομαδα του θεσμου ποια ειναι?η ΜΙΛΑΝ ειναι...η κορυφαια ομαδα του θεσμου...οχι η ρεαλ...καθε χρονο το τσου λου ειναι υποθεση 4 αγγλικων και μιας ακομη...ειτε ειναι η ΜΙΛΑΝ...ειτε η μπαρτσα ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
9 τροπαια εχει η ρεαλ συνολικα και 3 ως τσαμπιονς λιγκ..οποτε απο πλευρας κουπων ειναι η κορυφαια ομαδα του θεσμου

Επισκέπτης
βασικα η ρεαλ εχασε και αποκλειστηκε και απο αρσεναλ στο τσου λου...συνεπως πιθανο να γινει αυτο και με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ο μπεναγιουν,,,η πατσαβουρα,αφου εβαλε γκολ και αυτος...που για τον γαβρο κανει μονο...αυτο δειχνει τη βαρια φανελα της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στο τσου λου...αλλα εδω και ο σαριεγκι εβαλε γκολ στην ιντερ...συνεπως...τυχαια ειναι αυτα...

Επισκέπτης
η μπαγερν παντως τη ξεκωλιασε τη κακομοιρα τη πορτογαλλικη...0-5...πολυ πολυ βαρυ...ουτε τη β ομαδα της μπαγερν δε τη κερδιζουν με τετοιο σκορ...ο παο τυχερος ηταν,αλλα τον αδικησαν κιολας...να μην επαναπαυονται ομως...αν παιξει και ο καπτεβιγια....και ειναι πληρης η βιγιαρεαλ...θα περασει πολυ δυσκολα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η ρεαλ δεν πειθει φετος..τα καλα αποτελεσματα τελικα στο πρωταθλημα ισως δεν δειχνουν την πραγματικοτητα..στον ομιλο εχασε εκει μεσα απο τη μετρια γιουβε..στο τσ λ εχιε μικρυνει..παει για 5η συνεχομενη χρονια ν αποκλειστει απο τους 16.περσυ νομιζω την απεκλεισε η ρομα..ακομα χειροτερα δλδ.

Επισκέπτης
ναι...αλλα λογικο δεν ειναι?καποτε ειχε φιγκο,ζινταν,ρομπερτο καρλος,ροναλντο και μακελελε...τωρα τι εχει?το γκαγκο και το μαρτσελο...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οποτε εχουμε στους "8" τις....

Λιβερπουλ,Μαντσεστερ,Αρσεναλ,Μπαρτσελονα,Μπαγερν,Πορτο,Γιουβε και Βιγγιαρεαλ. :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:...βιγιαρεαλ και γιουβεντους δεν ειναι τοσο σιγουρες... :grin:///

Επισκέπτης
Η Ρεαλ σήμερα ήταν σαν την χθεσινή Ιντερ, μόνο οι φανέλες ήταν στο γήπεδο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ουσιαστικά μόνο η Μπάγερν είναι σίγουρη! :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η Ρεαλ σήμερα ήταν σαν την χθεσινή Ιντερ, μόνο οι φανέλες ήταν στο γήπεδο!
Όχι ρε συ καμμία σχέση τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που είδα!Η Ρεάλ ήταν ελαφρώς καλύτερη και δεν κινδύνεψε όπως η Ίντερ!!!

Επισκέπτης
Όχι ρε συ καμμία σχέση τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που είδα!Η Ρεάλ ήταν ελαφρώς καλύτερη και δεν κινδύνεψε όπως η Ίντερ!!!
Αυτό το πράγμα δεν είναι ρεαλ, μια σχετική υπεροχή είχε αλλά δεν πίεσε ουσιαστικα για να το νιώσει η άμυνα!
Η Ιντερ είπαμε μαγική εικόνα, κουδούνι τους κάναμε... 0-3 στο 29 έπρεπε να ήταν!

Επισκέπτης
η ιντερ χτες ηταν για 2 στο Α ημιχρονο...το 2ο δε το ειδα...αλλα στο Α ...δεν υπηρχαν...Η ΡΕΑΛ οκ...imo... ειναι οπως η ιντερ...3-4 πολυ καλοι και ολοι οι αλλοι...τεσπα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό το πράγμα δεν είναι ρεαλ, μια σχετική υπεροχή είχε αλλά δεν πίεσε ουσιαστικα για να το νιώσει η άμυνα!
Η Ιντερ είπαμε μαγική εικόνα, κουδούνι τους κάναμε... 0-3 στο 29 έπρεπε να ήταν!
Αυτό λέω κι εγώ...δεν έχουν σχέση όμως τα δύο παιχνίδια!Η Ρεάλ δεν άξιζε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο!!!

Επισκέπτης
η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ το πρωταθλημα δεν υπαρχει περιπτωση να το παρουμε...ομως το τσου λου...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ...αν και φαβορι ειναι πρωτα η μπαρτσελονα και μετα η μαντσεστερ...λογω αφθονου ταλεντου που διαθετει

Επισκέπτης
αληθευει οτι οτι ο φεργκιουσον ειπε οτι η ρεαλ δεν εχει καμια τυχη με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,λογω της μεγαλης ανωτεροτητας του αγγλικου πρωταθληματος?ο αδερφος μου ο μαντσεστερακιας μου το πε .ισχυει οτι ειπε κατι τετοιο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αληθευει οτι οτι ο φεργκιουσον ειπε οτι η ρεαλ δεν εχει καμια τυχη με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,λογω της μεγαλης ανωτεροτητας του αγγλικου πρωταθληματος?ο αδερφος μου ο μαντσεστερακιας μου το πε .ισχυει οτι ειπε κατι τετοιο?
Έλα ρε παιδιά με τα αυθαίρετα συμπεράσματα!Και αν νικούσε η Ρεάλ θα ήταν καλύτερο το Ισπανικό πρωτάθλημα?Ή επειδή ο βάζελος πήρε Χ το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το Ισπανικό?

Επισκέπτης
Προβάδισμα είπε ότι έχει, δεν είπε τέτοια υπερβολή!

Επισκέπτης
το οτι ειναι καλυτερο το αγγλικο...τα τελευταια 5 χρονια ειναι ξεκαθαρο...εχει 4 ομαδες που προχωρουν...η ισπανια 1-2...δεν ειναι οπως καποτε που πηγαιναν 3 ιταλικες η 3 ισπανικες στα ημιτελικα...πλεον στους 4 πανε 3 ΑΓΓΛΙΚΕΣ...δεν ειναι τυχαιο....οκ ρε...δε το διαβασα πουθενα...για αυτο ρωτησα...εξαλλου παντα τα φουσκωνουν και αυτα που λεγονται

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από τα αποψινά ματς έχω δει το Βιγιαρεάλ-ΠΑΟ μέχρι στιγμής (στα άλλα δε ξέρω ούτε σκορ).
Ο ΠΑΟ έκανε το κλασσικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του που ταίριαζε γάντι απέναντι σε μια επικίνδυνη αλλά φλύαρη επιθετικά ομάδα.
Ο Καραγκούνης πέτυχε το γκολ της βραδιάς ενώ κατα την άποψή μου το πέναλτυ που σφυρίχτηκε ήταν λίγο τραβηγμένο. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι η μπάλα όντως πέρασε την γραμμή στο μακρινό φάουλ του ΠΑΟ και αν το τελικό σκορ ήταν 0-2 τότε οι βάζελοι θα είχαν τρελαθεί τελείως και δίκαιως. Σε 2 βδομάδες το άλλο ματς θα είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά ο ΠΑΟ είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί.

Ντροπή στο μαλάκα το Βερνίκο που η πρώτη κουβέντα του ήταν: "Δε θα ασχοληθούμε με τη αποψινή διαιτησία γιατί όπως είδαμε δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο".... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τι λέει μωρέ ο υπερκαθυστερημένος? Είχαμε μία κακή διαιτησία σε μία σεζόν και αμέσως και η Ευρώπη είναι μπουρδέλο σαν την Ελλάδα? Πάει καλά ο μαλάκας? Άμα είναι να έχουν όλοι τέτοια νοοτροπία, μια ζωή θα είμαστε για τον πούτσο στα αθλητικά. Ξενερώνω πολύ με κάτι τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom