You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 08-09
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 752
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπάρχει κανένας άλλος που απορεί με αυτή την ομάδα ή μόνο εγώ είμαι περίεργος?Δεν άντεξε η Ανόρθωση!1-0 στο 43' ο Αντριάνο...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όπως και να έχει δεν μπορεί να είναι τυχαίο μετά από τόσα παιχνίδια!Ίσως η έλλειψη άγχους να τους βοηθάει να βγάζουν το 100%...θα τους δούμε τώρα στα κρίσιμα όπου έχουν ουσιαστικές ελπίδες να περάσουν τον όμιλο!Υπάρχει κανένας άλλος που απορεί με αυτή την ομάδα ή μόνο εγώ είμαι περίεργος?
Τιμούρ γερά!
Επισκέπτης
Απίστευτα κωλόφαρδη ομάδα, πολύ καλή αμυντικά αλλα η επίθεση είναι τυχερή, πολύ τυχερή! ;)Όπως και να έχει δεν μπορεί να είναι τυχαίο μετά από τόσα παιχνίδια!Ίσως η έλλειψη άγχους να τους βοηθάει να βγάζουν το 100%...θα τους δούμε τώρα στα κρίσιμα όπου έχουν ουσιαστικές ελπίδες να περάσουν τον όμιλο!
Τιμούρ γερά!
Είδες η κατατρεγμένη Λιβερπουλ τι πεναλντι πήρε χθες?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι έχει εύνοια,είναι ολοφάνερο...αλλά μαγκιά τους!Απίστευτα κωλόφαρδη ομάδα, πολύ καλή αμυντικά αλλα η επίθεση είναι τυχερή, πολύ τυχερή! ;)
Είδες η κατατρεγμένη Λιβερπουλ τι πεναλντι πήρε χθες?
Άσε διαβάζω κάτι "Μίλησε ο αρχηγός" και τρελαίνομαι!Και στα δύο παιχνίδια με την Ατλέτικο ευνοήθηκε...
Επισκέπτης
Λένε κάτι μαλακίες για εμάς ότι είμαστε ο ολυμπιακός της Αγγλίας αλλά δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα για το ποια είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του νησιού!Ναι έχει εύνοια,είναι ολοφάνερο...αλλά μαγκιά τους!
Άσε διαβάζω κάτι "Μίλησε ο αρχηγός" και τρελένομαι!Και στα δύο παιχνίδια με την Ατλέτικο ευνοήθηκε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η "μαγκιά" πήγαινε στην Ανόρθωση...όχι στην παράγκα της Λαίβερπουλ!Μαγκία τους ρε αλλά λένε κάτι μαλακίες για εμάς ότι είμαστε ο ολυμπιακός της Αγγλίας αλλά δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα για το ποια είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του νησιού!
Επισκέπτης
Το διόρθωσα!Η "μαγκιά" πήγαινε στην Ανόρθωση...όχι στην παράγκα της Λαίβερπουλ!
Πόσο για τον πούτσο μπορεί να είναι μια ομάδα για να φάει 3 απο την Ρομα?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κάτι φάσεις είδα μόνο αλλά πιθανολογώ ότι κατεβήκανε λίγο χαλαρά λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ρόμα!Το διόρθωσα!
Πόσο για τον πούτσο μπορεί να είναι μια ομάδα για να φάει 3 απο την Ρομα?
Εδώ η Μπάρτσα δεν μπόρεσε να νικήσει την Βασιλεία!Τι μου λες τώρα?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό με τις Γερμανικές ομάδες είναι ανεξήγητο!!!Θα περίμενες λόγω "πειθαρχίας" να έχουν πιο σφιχτές άμυνες και να είναι πιο σοβαρές και συμβαίνει το αντίθετο...όσα βάλουμε και όσα φάμε!!!Μόνο η Μπάγερν δεν είχε μπει σε αυτό το λούκι αλλά καταφέρανε να την παρασύρουν και αυτή τα τελευταία χρόνια!
Επισκέπτης
Τα ζευγάρια στην φάση των 16!
Tσέλσι - Γιουβέντους
Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός
Σπόρτινγκ - Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο
Λιόν - Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Αρσεναλ - Ρόμα
Ιντερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Tσέλσι - Γιουβέντους
Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός
Σπόρτινγκ - Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο
Λιόν - Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Αρσεναλ - Ρόμα
Ιντερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Zlatan vs Ronaldo...και οι δυό οι μπάσταρδοι για τέτοια ματς είναι φτιαγμένοι! Παικταράδες τι να λεμεΤαρατσα ετοιμασου...
Πλυνε καλα τον κωλο σου,ερχεται ο ΖΛΑΤΑΝ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
?