Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μια ομάδα που ρίχνει 6 στο Μπερναμπέου και χάνει άλλα τόσα, σε ματς που κρίνει τίτλο, δε την λες και ομαδούλα...
Για να μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή!!!
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, να κάνει η ομαδάρα το παιχνίδι της και ο χάλιας να μην μπορεί να κρυφτεί...
Η Μπαρτσελόνα φυσικά και δεν γίνεται να κερδίζει ΟΛΑ τα ματς, ωστόσο ΕΙΝΑΙ η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν σε ένα ματς μπλοκάρει απέναντι στη Χετάφε!!!!
Κι αυτή είναι η αλήθεια...Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα, ενώ η Τσέλσι απλά σφιχτή!!!!
Παντως χτες εγω ειδα οποτε η τσελσυ περναγε το κεντρο εκανε φαση...Θα μου πειτε για τις απουσιες,και ως ενα βαθμο εχετε δικιο,αλλα ποιες απουσιες εχει στην επιθεση και δεν εκανε ΜΙΑ φαση????Αλλα,προφανως ειχε δωθει εντολη αποκλεισμου τσελσυ για εμπορικους λογους...Οι καλυτερες ομαδες φαινονται στο γηπεδο......Υ.Σ.Οπως ρτο πατε εσεις,το να εχει μια ομαδα καλη αμυντικη λειτουργια,ειναι κατι το απεχθες,το αντιαισθητικο....Πιστευω οτι το να βλεπεις μια καλα-τακτικα στημενη ομαδα στο γηπεδο ειναι πιο ωραιο απο μια ομαδα που βασιζεται σε 2-3 παιχτες και τις εμπνευσεις τους.... ;) :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παλιά δεν τους πήγαινα και γω......
Σιχαινόμουνα λόγου χάριν τον Μαραντόνα...
Μεγαλώνοντας άρχιζα να βλέπω καθαρά τον ποδοσφαιριστή.
Τα άλλα πλέον δε με ενδιαφέρουν.
Εντάξει πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού και ιδίως αν στον έχει καρφώσει, θα εκνευριστείς αν τον δεις να πανηγυρίζει έτσι. Αν σκεφτείς όμως λογικά, μένει μόνο το ότι είναι παικτάρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι κι έτσι!Σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι μεγαλύτερο για έναν τελικό Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ!Γιατί όμως στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε να θέλουν το αντίθετο?Γιατί άφησε χθες στο 65' την Μπάρτσα με 10 παίχτες χωρίς λόγο?

δεν ξέρω τι παίγνια γίνονται...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εχθές ο διαιτητής είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει με αμφισβητούμενα πέναλτι την Μπάρτσα και δεν το έκανε.
Κανείς δε θα του έλεγε τίποτα.
Προφανώς πήγε στη φάση να καλύψει τον κώλο του. Μάλλον είπε αφού είδα παράβαση κάτσε να το δώσω βάσει κανονισμού μη μου πάρουν τα σώβρακα.

Κράτα αυτό στο μυαλό σου.
Τις πλείστες φορές οι διαιτητές που τα κάνουν μουνί στο τέλος είναι αυτοί που έχουν πάρει στην αρχή κάποια γραμμή.....
Προσαπθώντας να προστατεύσουν τον κώλο τους, να υπακούσουν στη γραμμή και να μην ρετσινωθούν για πάντα κάνουν αλλοπρόσαλλες επιλογές προσπαθώντας να κρατήσουν ισορροπίες.

Ενα είναι σίγουρο.
ΛΑΘΟΣ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως έγιναν περίεργα πράγματα. Πως ο Μπάλακ γλύτωσε την κάρτα όταν όρμησε στο καράφλα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού και ιδίως αν στον έχει καρφώσει, θα εκνευριστείς αν τον δεις να πανηγυρίζει έτσι. Αν σκεφτείς όμως λογικά, μένει μόνο το ότι είναι παικτάρα
:thumbsup:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παντως χτες εγω ειδα οποτε η τσελσυ περναγε το κεντρο εκανε φαση...Θα μου πειτε για τις απουσιες,και ως ενα βαθμο εχετε δικιο,αλλα ποιες απουσιες εχει στην επιθεση και δεν εκανε ΜΙΑ φαση????Αλλα,προφανως ειχε δωθει εντολη αποκλεισμου τσελσυ για εμπορικους λογους...Οι καλυτερες ομαδες φαινονται στο γηπεδο......Υ.Σ.Οπως ρτο πατε εσεις,το να εχει μια ομαδα καλη αμυντικη λειτουργια,ειναι κατι το απεχθες,το αντιαισθητικο....Πιστευω οτι το να βλεπεις μια καλα-τακτικα στημενη ομαδα στο γηπεδο ειναι πιο ωραιο απο μια ομαδα που βασιζεται σε 2-3 παιχτες και τις εμπνευσεις τους.... ;) :rockon:
Άμυνα από άμυνα διαφέρει φίλε μου!Αυτό που έπαιξε η Τσέλσι στο Καμπ Νου δεν το παίζει ούτε ο Ιωνικός όταν παίζει με τις μεγάλες ομάδες!Και καλά έκανε και έπαιξε έτσι αφού αυτή η επιλογή της έδωσε πιθανότητες πρόκρισης...ταυτόχρονα όμως φανερώνει και ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη αυτή την εποχή και ποια πάει να κλέψει την πρόκριση!

Επισκέπτης
Πάντως έγιναν περίεργα πράγματα. Πως ο Μπάλακ γλύτωσε την κάρτα όταν όρμησε στο καράφλα;

Εντάξει τώρα δεν έγινε και τίποτα.
Πιο πολυ το φούσκωσε ο εκφωνητής.Σχεδόν δεν τον ακούμπησε.
Τι να πει κι ο Μπάκας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμυνα από άμυνα διαφέρει φίλε μου!Αυτό που έπαιξε η Τσέλσι στο Καμπ Νου δεν το παίζει ούτε ο Ιωνικός όταν παίζει με τις μεγάλες ομάδες!Και καλά έκανε και έπαιξε έτσι αφού αυτή η επιλογή της έδωσε πιθανότητες πρόκρισης...ταυτόχρονα όμως φανερώνει και ποια ομάδα είναι μεγαλύτερη αυτή την εποχή και ποια πάει να κλέψει την πρόκριση!

ρε μην απαντάς....
ποδοσφαιρικά δε δικαιολογείται να παίζει ο φορ (Ντρογκμπά) αμυντικό χαφ και ο Μπάλλακ(αμυντικό χαφ με προωθήσεις) λίμπερο με άλλους 4 σέντερ μπακ.

Εχθές είπα και ξαναλέω.
Τι θέλουμε από το σύγχρονο ποδόσφαιρο;
Αυτό; ΟΧΙ. Παρόμοια μαλακία γινόταν και με τους τερματοφύλακες που πήγαινε πίσω η μπάλλα και την έπιαναν... Μισό μηδέν και ύπνος στις εξέδρες......
Αρα είναι σαφές ότι κάποιοι κανονισμοί πρέπει να αλλάξουν.
Π.χ. ο τερματοφύλακας να μην μπορεί να πιάνει τη μπάλλα ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ από δικό του παίκτη με εσκεμμένη ενέργεια (ώστε να υποχρεωθούν να προωθούν οι αμυντικοί συνεχώς τη μπάλλα μπροστά) και να μην επιτρέπεται σε καμμιά ομάδα κατά τη διάρκεια του παιγνίου να έχει λιγότερους από 2 παίκτες μπροστά από τη σέντρα, ή πάνω σε αυτήν.

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω μόνο για την παράγκα που θέλει να εξοντώσει τον ΑΡΗ  :zombie:

Παίδες για πρώτη φορά η φωτο του Πέτρου

892802_b.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
πετρακι δεν εχι μονο εκι παραγκα
ψαχνισ να βρισ τι;;;;;;;
στιμενα τα παντα............

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
nacho
ψηνεσαι για ψαρεμα ξιφια την αλλη τριτη;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785

χάθηκε να τα κάνει κιτρινόμαυρα η φύση;
[/quote]
θελισ να τα κανο μπλε;;;;;;;;;;;; ;) ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παλιά δεν τους πήγαινα και γω......
Σιχαινόμουνα λόγου χάριν τον Μαραντόνα...
Μεγαλώνοντας άρχιζα να βλέπω καθαρά τον ποδοσφαιριστή.
Τα άλλα πλέον δε με ενδιαφέρουν.
Για ποιο λογο αν επιτρεπεται?Μηπως γιατι τα εβαλε με την ουεφα και το κατεστημενο και τους τα ελεγε εξω απο τα δοντια?Γιατι δεν τους ακουγε?Γιατι ειπε τον μπλατερ αδελφη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για ποιο λογο αν επιτρεπεται?Μηπως γιατι τα εβαλε με την ουεφα και το κατεστημενο και τους τα ελεγε εξω απο τα δοντια?Γιατι δεν τους ακουγε?Γιατι ειπε τον μπλατερ αδελφη?

ντάξει τώρα να παρουσιάζουμε τον πρεζοτελειωμένο και τον βουτηγμένο στη χλίδα και τα λεφτά της ιταλικής μαφίας ως τον βιτζιλάντι του κατεστημένου του ποδοσφαίρου είναι ολίγον τραβηγμένο.

Να μιλάει για ποδοσφαιρική σήψη ποιός;
ο μίστερ ποδοσφαιρική μαφία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom