Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ευτυχώς θα δούμε στον τελικό τις ομάδες που παίξανε την καλύτερη μπάλα όλη την χρονιά! :rockon:

Τουλάχιστον δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν παραγωγικά...
Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να σηκώσει την κούπα η Μπάρτσα... :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Στο πρώτο ματς έπαιξε χειρότερα από ταμπούρι η Τσέλσι!Όταν έμεινε με 10 η Μπάρτσα θα έπρεπε να το καθαρίσει η Τσέλσι και σε αυτό έχει ευθύνη και ο Χίντινγκ που είναι αλεπού στον κλεφτοπόλεμο αλλά στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας δεν τα πάει καλά!
Η Μπάρτσα έχει αδυναμίες,δεν είπε κανείς ότι είναι υπερομάδα και ίσως το χειρότερο για αυτήν είναι ότι ο Γκουαρδιόλα τώρα μαθαίνει την προπονητική...

Ναι, ίσως έχεις δίκαιο. Πάντως εμένα η Μπάρτσα δε με πείθει όπως τους περισσότερους.
Για τους προπονητές, πιστεύω πως και οι 2 έχουν τα καλά και τα κακά τους. Ο Χίντινγκ για παράδειγμα ποτέ δεν ήταν σε μία ομάδα-φαβορί που να έχει το πρώτο λόγο σε μία διοργάνωση. Μπορεί με τις μικρές να είναι μάστερ αλλά ο ρόλος του στην Τσέλσι είναι διαφορετικός απ' ότι έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής (χωρίς να τα πάει ασχήμα). Από την άλλη, στη Μπάρτσα ταιριάζουν προπονητές/διαχειριστές του έμψυχου δυναμικού. Πάντα μα πάντα η Μπάρτσα παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Έχει ξεκάθαρη φιλοσοφία, συγκεκριμένο προσανατολισμό και δε θα τη δεις ποτέ να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξε το Γκουαρντιόλα, παλαιότερα το Ράικαρντ κλπ., δηλαδή για να εμπνέει σεβασμό σαν όνομα στους παίχτες ώστε να είναι αποδεκτός αλλά να μην τους πρήζει με τακτικές που δεν έχουν συνηθίσει.
Πάντως, αν κανεις μία ανασκόπηση και στα 2 ματς, η Τσέλσι το πάλεψε περισσότερο, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και έδειξε ότι άξιζε την πρόκριση. Αν το συνδυάσεις και λίγο με τη διαιτησία που έπαιξε ρόλο σε ημιτελικό(!), ε τότε εμένα μου κακοφάνηκε πολύ που τελικά πέρασε η Μπάρτσα.

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
στη ρεαλ που την βρηκε με ανοικτη αμυνα γιατι η ρεαλ ειναι πραγματικη ομαδα παρα το οτι δεν τα παει καλα τελευταια η μπαρτσελονα εριξε 6 και εφαγε 2.
η μπαρτσελονα σημερα πηγε χωρις τους 2 κεντρικους της αμυντικους ενω η τσελσι επαιζε με 5 αμυντικους.
μπορει να δικαιουτο και 2 πεναλτι η τσελσι αλλα και η μπαρτσα στο πρωτο παιχνιδι δικαιουτο και δεν ηταν δικαιο που σημερα η μπαρτσελονα επαιζε με παικτη λιγοτερο για μαλακιες του διαιτητη.
η μπαρτσελονα ειναι ομαδα που της αρεσει να παιζει επιθετικα.δεν ειναι περνω την μπαλα και βαραω σουτ απο οπου βρω και αν παει μεσα πηγε και ετσι ειμαι ομαδα.η τσελσι ποτε δεν ανοικε στις μεγαλες ομαδες και γιαυτο ποτε δεν μπορει το κατι παραπανο στην ευρωπη.
και οταν φυγει και ο Ρωσσος καπουτ η τσελσι. στη αγγλια οι ομαδες ειναι η λιβερπουλ η αρσεναλ και η ματσεστερ.
οι υπολοιπες ειναι απλα εμποδια.
η μπαρτσελονα σημερα παρα τις πολλες παμπολες απουσιες που ειχε (ανρι, πουγιολ, μαρκες) παλι καταφερε το θαυμα της απεναντι απο μια ομαδα που απλα προσπαθει αλλα δεν μπορει...
πεαστικα στη τσελσι και παλι το πρωταθλημα ευρωπης στη μπαρτσα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Χίντινγκ ήταν παλιότερα στην Ρεάλ και απέτυχε ,του κουνούσανε μαντήλια...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής!
Μην ξεχνάς Mouninja και την διαιτησία του πρώτου ματς καθώς και την άδικη σημερινή αποβολή!

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Ο Χίντινγκ ήταν παλιότερα στην Ρεάλ και απέτυχε ,του κουνούσανε μαντήλια...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής!
Μην ξεχνάς Mouninja και την διαιτησία του πρώτου ματς καθώς και την άδικη σημερινή αποβολή!
αστους να λενε φιλε μου.
αυτοι δεν τους αρεσει να παιζουν γρηγορο επιθετικο ποδοσφαιρο οι ομαδες. πριμουν να κλωτσανε και οπου παει μπαλα.
η μπαρτσελονα εχει ακαδημιες που βγαζει και παικτες και προπονητες.σε αντιθεση με τν τσελσι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Έτσι ναι, και στο πρώτο η Μπάρτσα δικαιολογημένα είχε κάποια παράπονα αλλά δεν έγινε ότι έγινε απόψε.
Ομολογώ ότι είμαι λίγο Barca hater από παλιά αλλά σίγουρα την παραδέχομαι σαν ομάδα.
Η διαιτησία και στα 2 ματς ήταν κακή αλλά ξαναλέω ότι η Τσέλσι μου φάνηκε ότι το αξιζε λίγο παραπάνω.

PareVale

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
0
Έτσι ναι, και στο πρώτο η Μπάρτσα δικαιολογημένα είχε κάποια παράπονα αλλά δεν έγινε ότι έγινε απόψε.
Ομολογώ ότι είμαι λίγο Barca hater από παλιά αλλά σίγουρα την παραδέχομαι σαν ομάδα.
Η διαιτησία και στα 2 ματς ήταν κακή αλλά ξαναλέω ότι η Τσέλσι μου φάνηκε ότι το αξιζε λίγο παραπάνω.
οχι φιλε μου δεν αξιζε. γιατι?
στο πρωτο η μπαρτσα επαιζε πληρεις και ειχε μια σφηκη τσελσι και κακη διαιτησια.
σημερα επαιζε η μιση και ειχε και κακη διαιτησια και σφηκτη τσελσι.
μπορει να αδικηθηκε και η τσελσι απο τη διαιτισια αλλα νομιζω αξιζει η η μπαρτσα το παραπανο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και τελικα θα το παρει παλι ο κυρ αλεκος και θα γραψει ιστορια...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
στο πρωτο η μπαρτσα επαιζε πληρεις και ειχε μια σφηκη τσελσι και κακη διαιτησια.
μπορει να αδικηθηκε και η τσελσι απο τη διαιτισια αλλα νομιζω αξιζει η η μπαρτσα το παραπανο

Το άξιζε γιατί πολύ απλά είχε τις ευκαιρίες.
Δε μιλάμε μόνο για αποβολές, μιλάμε για 2 πέναλτυ που δε δόθηκαν. Έχει τεράστια διαφορά το ένα σφύριγμα από το άλλο.
Το ότι η Τσέλσι είναι σφιχτή, δεν είναι κακό. Αν η Μπάρτσα δεν μπορεί να παίξει σφιχτές ομάδες, φταίει η Τσέλσι?

και τελικα θα το παρει παλι ο κυρ αλεκος και θα γραψει ιστορια...

Σωστός. :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
2 λεπτα απο το εγκεφαλικο και τη διαγραφη του νικ του βρεθηκε ρε γκατο...τον λυπομουνα να σου πω την αληθεια..γι αυτο πανηγυρισα το γκολ της μπαρτσα..χαχαχαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η τσέλσι έπαιξε ταμπούρι κι έκανε τις περισσότερες φάσεις στον αγώνα!
Αδικήθηκε πολύ περισσότερο από τη διαιτησία.
Μια μαλακία μόνο έκανε στην άμυνα και έφαγε γκολ.

Ειναι οφθαλμοφανές οτι η Μπάρτσα πέρασε δίκαια... :headbang:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά μιλάμε για αντικειμενικότητα - ο άλλος λέει έπαιξα Μπάρτσα και άρα θεωρώ ότι κέρδισε δίκαια. :jerking:

Εδώ τους τελειώσανε εντελώς μετά το χειρουργείο, αλλά εσείς τα δικά σας. :idiot:

Ρε παίχτες - δε μιλάμε αν είναι καλύτερη η Μπάρτσα, αλλά τι έγινε χθες το βράδυ. :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε συ pristine μήπως το είχες παίξει άσσο?  :grin:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι αλλά χθές το βράδυ η Τσέλσι άξιζε την πρόκριση.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν παίζω φίλε ποτέ και είμαι Λίβερπουλ από πιτσιρίκι. ;)

Αλλά αυτό που είδα χθες και οι :jerking: που διάβασα μετά, κάτσε καλά... :rolleyes:
Όπως και να το δεις πάντως πήγανε στον τελικό οι ομάδες που το αξίζανε...

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Καλυτερα που περασε η Μπαρτσα (αν και αδικα -- αλλα ας εκανε και η Τσελσι το 2-0) γιατι Μαντσ. - Τσελσι το εχουμε δει 100 φορες στην Αγγλια. Ενω Μπαρτσα-Μαντσεστερ είναι αλλο πραγμα... ελπιζω να δουμε πολλα γκολ παντως...γιατι και οι δυο ομαδες εχουν γρηγορους παικτες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ανεξαρτήτως αποτελέσματος δε θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω γιατί λέγεται Champions League.

Είναι πραγματικά οξύμωρο να βλέπεις μια ομάδα που τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της χώρας της να σηκώνει Ευρωπαικό. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο και το να σηκώνει κούπα άτιτλη ομάδα, όπως και το να πηγαίνουν ημιτελικούς-τελικό (είτε αξίζουν είτε όχι) ομάδες από την ίδια χώρα.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom