Στο πρώτο ματς έπαιξε χειρότερα από ταμπούρι η Τσέλσι!Όταν έμεινε με 10 η Μπάρτσα θα έπρεπε να το καθαρίσει η Τσέλσι και σε αυτό έχει ευθύνη και ο Χίντινγκ που είναι αλεπού στον κλεφτοπόλεμο αλλά στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας δεν τα πάει καλά!
Η Μπάρτσα έχει αδυναμίες,δεν είπε κανείς ότι είναι υπερομάδα και ίσως το χειρότερο για αυτήν είναι ότι ο Γκουαρδιόλα τώρα μαθαίνει την προπονητική...
Ναι, ίσως έχεις δίκαιο. Πάντως εμένα η Μπάρτσα δε με πείθει όπως τους περισσότερους.
Για τους προπονητές, πιστεύω πως και οι 2 έχουν τα καλά και τα κακά τους. Ο Χίντινγκ για παράδειγμα ποτέ δεν ήταν σε μία ομάδα-φαβορί που να έχει το πρώτο λόγο σε μία διοργάνωση. Μπορεί με τις μικρές να είναι μάστερ αλλά ο ρόλος του στην Τσέλσι είναι διαφορετικός απ' ότι έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής (χωρίς να τα πάει ασχήμα). Από την άλλη, στη Μπάρτσα ταιριάζουν προπονητές/διαχειριστές του έμψυχου δυναμικού. Πάντα μα πάντα η Μπάρτσα παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο. Έχει ξεκάθαρη φιλοσοφία, συγκεκριμένο προσανατολισμό και δε θα τη δεις ποτέ να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξε το Γκουαρντιόλα, παλαιότερα το Ράικαρντ κλπ., δηλαδή για να εμπνέει σεβασμό σαν όνομα στους παίχτες ώστε να είναι αποδεκτός αλλά να μην τους πρήζει με τακτικές που δεν έχουν συνηθίσει.
Πάντως, αν κανεις μία ανασκόπηση και στα 2 ματς, η Τσέλσι το πάλεψε περισσότερο, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και έδειξε ότι άξιζε την πρόκριση. Αν το συνδυάσεις και λίγο με τη διαιτησία που έπαιξε ρόλο σε ημιτελικό(!), ε τότε εμένα μου κακοφάνηκε πολύ που τελικά πέρασε η Μπάρτσα.