Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα διάβασα όλα.....
τι σημαίνει πέρασε δίκαια, ή αδικα κάποια ομάδα;

Λάθος τεράστιο το ότι συγκρίνετε ανόμοιες ομάδες.

Η Μπάρτσα έχει επιθετικό στυλ, πάει το ματς στην τεχνική και βάζει την μπάλλα κάτω.
Η Τσέλσι έχει παικταράδες πληθωρικούς, πάει όλα τα ματς στη δύναμη και παίζει πολύ με αντεπιθέσεις.

Αντικειμενικά μια πλήρης Τσέλσι με μια πλήρη Μπάρτσα δεν έχει καμμιά τύχη.
Από κει και πέρα, εκτός του ότι το χθεσινό γκολ ήταν απίστευτα κωλόφαρδο η Τσέλσι έδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα πλεονέκτημα ανεξαρτήτως διαιτησίας.

Το σημείο κλειδί του αγώνα ήταν η αλλαγή του Χίντινκ. ΔΕ βγάζεις σέντερο φορ για να βάλεις αμυντικό χάφ και μάλιστα πρώην παίκτη του αντιπάλου ειδικά ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ.
Βάζεις ένα φρέσκο φορ να τους τελειώσεις μια και έξω.

Το παίγνιο εχθές εάν το κέρδιζε κάποιος αυτός θα ήταν οι παίκτες της Τσέλσι και η ποιότητά τους. Το έχασε όμως ο προπονητής τους.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές συζητήσεις/διαφωνίες περί ποδοσφαίρου και τι βγάζεις προς τα έξω...
Κοινώς είναι αδιανόητο να δεχθώ να σηκώσει ποδοσφαιρική κούπα (τη σημαντικότερη του Κόσμου σε επίπεδο συλλόγων) ομάδα που στοιχίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και παίζει 190 λεπτά όπως η Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου. Οχι μόνο λόγω θεάματος. Είναι απίστευτα παράταιρο να βλέπεις παίκτες επιπέδου και ποιότητας Τσεχ, Τέρι, Αλεξ, Λάμπαρντ, Εσσιέν, Κόουλ, Ντρογκμπά, Μαλουντά, Μπάλλακ, Ανελκά να αντιμετωπίζονται από τον ίδιο τον προπονητή τους ως κατώτεροι.  Και τελικά όπως εξελίχθηκε τους έπεισε ότι έτσι είναι. Ενώ στην πραγματικότητα η αξία των μονάδων της Τσέλσι ως ατομική ποδοσφαιρική μετοχή είναι πολύ μεγαλύτερες αυτών της Μπάρτσα. Η Μπάρτσα απλά έχει φτιάξει ένα συνόλο-μύθο φέτος που αγωνίζεται ως συμπαγής οντότητα.
Κοινώς, εάν πάρεις μια μια τις μονάδες της Τσέλσι και της Μπάρτσα υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας με τους αντίστοιχους της Μπάρτσα. Απλά η Μπάρτσα φέτος έχει παροιμιώδη ομοιογένεια, ίσως μεγαλύτερη και από αυτήν της Μαν Γιου του Τσίχλα. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ανεξαρτήτως αποτελέσματος δε θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω γιατί λέγεται Champions League.

Είναι πραγματικά οξύμωρο να βλέπεις μια ομάδα που τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της χώρας της να σηκώνει Ευρωπαικό. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο και το να σηκώνει κούπα άτιτλη ομάδα, όπως και το να πηγαίνουν ημιτελικούς-τελικό (είτε αξίζουν είτε όχι) ομάδες από την ίδια χώρα.
Συμφωνώ!Καταργήσανε το Κυπελλούχων , απαξιώσανε τελείως το Ουέφα για να μπορέσουν να μαζέψουν περισσότερο χρήμα!Θα πρέπει πάντως κάποια στιγμή να κάνουν αλλαγές γιατί θα βαρεθεί ο κόσμος να βλέπει τις ίδιες ομάδες να παίζουν συνέχεια μεταξύ τους!Παρολίγο φέτος να βλέπαμε τον ίδιο τελικό με πέρυσι... :huh:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

Επισκέπτης
Απλά η Μπάρτσα φέτος έχει παροιμιώδη ομοιογένεια, ίσως μεγαλύτερη και από αυτήν της Μαν Γιου του Τσίχλα. 

Τώρα πάρτε και την κούπα γιατί δεν αντέχεται ο τσίχλας όταν πανηγυρίζει.
(Για να μη μιλήσω για το αρχιδάκι το Ronaldo!)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ!Καταργήσανε το Κυπελλούχων , απαξιώσανε τελείως το Ουέφα για να μπορέσουν να μαζέψουν περισσότερο χρήμα!Θα πρέπει πάντως κάποια στιγμή να κάνουν αλλαγές γιατί θα βαρεθεί ο κόσμος να βλέπει τις ίδιες ομάδες να παίζουν συνέχεια μεταξύ τους!Παρολίγο φέτος να βλέπαμε τον ίδιο τελικό με πέρυσι... :huh:

δεν είναι μόνο εκεί το θέμα αγαπητέ.

το τσου λου έχει την έννοια της διασυλλογικής αντιπαράθεσης, κοινώς συγκρούονται διαφορετικές φιλοσοφίες ποδοσφαίρου και διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές....

Ποτέ λόγου χάρη δε θα μπορέσω να καταλάβω τι αξία έχει να παίρνει την Ευρωπαική κούπα μια ομάδα που ΔΕΝ είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της.
Ας σταματήσουν το σύστημα, ας φτιάξουν ένα πρωτάθλημα μόνο με τους μεγάλους συλλόγους να τελειώνουμε.
Λ.χ. στην κλήρωση δεν μπορεί να κληρωθούν οι ομάδες από την ίδια χώρα στον ίδιο όμιλο.
Τι λες ρε μεγάλε;
Δλδ; επειδή η Αγγλία έχει 4-5 ομάδες λχ πρέπει διαρκώς να καπελώνεται ο πρωταθλητής Πορτογαλίας από κάποιον δευτερότριτο;
Και εν πάση περιπτώσει, γιατί εγώ ως πρωταθλητής χώρας είμαι υποχρεωμένος να αποκλείσω τον 3ο ή τον 4ο;

Το σύστημα ήδη έχει αρχίσει και βγάζει τις αδυναμίες του.
Αλλη χρονιά 4 αγγλικές, άλλη 4 ισπανικές, άλλη 4 ιταλικές.
Νισάφι. Εχει χάσει το κύπελλο πρωταθλητριών την αρχική του σημασία.
Στην τελική, εάν θέλω να δω Τσέλσι Λίβερπουλ και Μαν Γιου, βλέπω το πρωτάθλημά τους που παίζουν 5 6 φορές το χρόνο αναμεταξύ τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
δεν είναι μόνο εκεί το θέμα αγαπητέ.

το τσου λου έχει την έννοια της διασυλλογικής αντιπαράθεσης, κοινώς συγκρούονται διαφορετικές φιλοσοφίες ποδοσφαίρου και διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές....

Ποτέ λόγου χάρη δε θα μπορέσω να καταλάβω τι αξία έχει να παίρνει την Ευρωπαική κούπα μια ομάδα που ΔΕΝ είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της.
Ας σταματήσουν το σύστημα, ας φτιάξουν ένα πρωτάθλημα μόνο με τους μεγάλους συλλόγους να τελειώνουμε.
Λ.χ. στην κλήρωση δεν μπορεί να κληρωθούν οι ομάδες από την ίδια χώρα στον ίδιο όμιλο.
Τι λες ρε μεγάλε;
Δλδ; επειδή η Αγγλία έχει 4-5 ομάδες λχ πρέπει διαρκώς να καπελώνεται ο πρωταθλητής Πορτογαλίας από κάποιον δευτερότριτο;
Και εν πάση περιπτώσει, γιατί εγώ ως πρωταθλητής χώρας είμαι υποχρεωμένος να αποκλείσω τον 3ο ή τον 4ο;

Το σύστημα ήδη έχει αρχίσει και βγάζει τις αδυναμίες του.
Αλλη χρονιά 4 αγγλικές, άλλη 4 ισπανικές, άλλη 4 ιταλικές.
Νισάφι. Εχει χάσει το κύπελλο πρωταθλητριών την αρχική του σημασία.
Στην τελική, εάν θέλω να δω Τσέλσι Λίβερπουλ και Μαν Γιου, βλέπω το πρωτάθλημά τους που παίζουν 5 6 φορές το χρόνο αναμεταξύ τους.

δίκιο έχεις
απο Champions League, έχει γίνει μίνι διευρωπαικό πρωτάθλημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα πάρτε και την κούπα γιατί δεν αντέχεται ο τσίχλας όταν πανηγυρίζει.
(Για να μη μιλήσω για το αρχιδάκι το Ronaldo!)

μπορεί όντως να είναι μέγα αρχίδι, αλλά είναι για μένα ο καλύτερος αθλητής αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Εξέλιξη χρόνο με το χρόνο, ελάχιστοι τραυματισμοί, ωρίμανση και απίστευτα σωματικά και τεχνικά προσόντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δίκιο έχεις
απο Champions League, έχει γίνει μίνι διευρωπαικό πρωτάθλημα.

να σου φέρω ένα απλό παράδειγμα......
Φέτος εγώ που είμαι βάζελος και πήγα καλά δεν θα ήθελα να παίξω με κάποια Βιγγιαρεάλ αλλά με Μπάρτσα, ή Μαν Γιου......
Ακόμα και εάν ήταν καλύτερη η κλήρωση, εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίσω τον καλύτερο κάθε χώρας.
Και όχι μόνο αυτό......

Φέτος πέρασε ο βάζελος ο τρίτος τσου λου και ο γαύρος λόγω μη τελειωμένων μεταγραφών πήρε τον πούλο....
Ωραία εκπροσώπηση χώρας...........
Να παίζουν οι μόνιμα δευτερότριτοι αναμεταξύ τους για την κούπα της Ευρώπης.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μπορεί όντως να είναι μέγα αρχίδι, αλλά είναι για μένα ο καλύτερος αθλητής αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Εξέλιξη χρόνο με το χρόνο, ελάχιστοι τραυματισμοί, ωρίμανση και απίστευτα σωματικά και τεχνικά προσόντα.
Έτσι είναι...αν πάει όμως στην Ρεάλ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει πάλι ο παλιός επιπόλαιος και απείθαρχος Ρονάλντο και να πάρει την κάτω βόλτα!Τώρα ο Τσίχλας τον έχει στρώσει καλά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι είναι...αν πάει όμως στην Ρεάλ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει πάλι ο παλιός επιπόλαιος και απείθαρχος Ρονάλντο και να πάρει την κάτω βόλτα!Τώρα ο Τσίχλας τον έχει στρώσει καλά...

παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι ακόμα μεγαλύτερος παίκτης και από τον Ροναλντίνιο.

Την Αρσεναλ τη σκότωσε μόνος του.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
να σου φέρω ένα απλό παράδειγμα......
Φέτος εγώ που είμαι βάζελος και πήγα καλά δεν θα ήθελα να παίξω με κάποια Βιγγιαρεάλ αλλά με Μπάρτσα, ή Μαν Γιου......
Ακόμα και εάν ήταν καλύτερη η κλήρωση, εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίσω τον καλύτερο κάθε χώρας.
Και όχι μόνο αυτό......

Φέτος πέρασε ο βάζελος ο τρίτος τσου λου και ο γαύρος λόγω μη τελειωμένων μεταγραφών πήρε τον πούλο....
Ωραία εκπροσώπηση χώρας...........
Να παίζουν οι μόνιμα δευτερότριτοι αναμεταξύ τους για την κούπα της Ευρώπης.
Τι το ψάχνεις...όλα στον βωμό του χρήματος!Αυτή την στιγμή το Τσου Λου είναι ασυναγώνιστο προιόν και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι!Συμφέρει τους πάντες...και τους μεγαλοκαρχαρίες της Ουέφα και τις εταιρίες που διαφημίζονται και την τηλεόραση και τους μπουκ και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι το ψάχνεις...όλα στον βωμό του χρήματος!Αυτή την στιγμή το Τσου Λου είναι ασυναγώνιστο προιόν και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι!Συμφέρει τους πάντες...και τους μεγαλοκαρχαρίες της Ουέφα και τις εταιρίες που διαφημίζονται και την τηλεόραση και τους μπουκ και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ !!!

ορθόν.
Από την άλλη είναι αδιανόητο χώρες όπως η Ιταλία ή η Γερμανία με δυνατά πρωταθλήματα και με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές να μην έχουν εκπροσώπηση στα ημιτελικά και οι εγγλέζοι να παίζουν αναμεταξύ τους.
άλλωστε θεωρώ ότι εχθές υπήρχε και άτυπη εντολή να μην περάσει (και λογικά) η Τσέλσι.
Εξ ου και το σφάξιμο...........
Εάν θυμάσαι στο αντίστοιχο παίγνιο με τον Ροναλντίνιο δεν είχε δοθεί πέναλτυ αποκλεισμού στο 90 υπέρ της Μπάρτσα.
Πλέον παίζονται και άλλα.
όπου υπάρχει χρήμα υπάρχουν και πουστιές.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι ακόμα μεγαλύτερος παίκτης και από τον Ροναλντίνιο.

Την Αρσεναλ τη σκότωσε μόνος του.
Διαφορετικοί παίχτες!Ο Ροναλντίνιο είναι μεγαλύτερος τεχνίτης αλλά κάπου το παράτησε , δεν δουλεύτηκε και τώρα είναι δύσκολο να επανέλθει!Ήδη το πιθανότερο είναι του χρόνου να αγωνίζεται στην Τουρκία...

Επισκέπτης

Καμία αντίρηση για την αξία του.Είναι ο πληρέστερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με διαφορά!
Αυτό το στυλάκι όμως ειδικά όταν πανηγυρίζει δεν καταπίνεται με τίποτα!
Ώρες ώρες μου θυμίζει Γιάννο Παπαντωνίου.
Θέλει πολύ  :s&m_1: :s&m_1: για να στρώσει!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καμία αντίρηση για την αξία του.Είναι ο πληρέστερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με διαφορά!
Αυτό το στυλάκι όμως ειδικά όταν πανηγυρίζει δεν καταπίνεται με τίποτα!
Ώρες ώρες μου θυμίζει Γιάννο Παπαντωνίου.
Θέλει πολύ  :s&m_1: :s&m_1: για να στρώσει!
Υπεροψία λόγω του μαλακισμένου της ηλικίας. Θα στρώσει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφορετικοί παίχτες!Ο Ροναλντίνιο είναι μεγαλύτερος τεχνίτης αλλά κάπου το παράτησε , δεν δουλεύτηκε και τώρα είναι δύσκολο να επανέλθει!Ήδη το πιθανότερο είναι του χρόνου να αγωνίζεται στην Τουρκία...

εγω κρίνω τους παίκτες από τη θέση.
εξτρέμ και ο ένας εξτρέμ και ο άλλος.
τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, σούτ τεχνικό και καλά φάουλ.

Τόσο ίδια η θέση τους και όμως τόσο διαφορετική ηεξέλιξή τους.
Μη ξεχνάς οτι ο μικρός έχει τόσα χρόνια τραυματιστεί ελάχιστα.
Πολύ σημαντικό ειδικά για την Αγγλία που παίζουν σε πολύ σκληρό πρωτάθλημα και γύρω στα 70 παίγνια το χρόνο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ορθόν.
Από την άλλη είναι αδιανόητο χώρες όπως η Ιταλία ή η Γερμανία με δυνατά πρωταθλήματα και με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές να μην έχουν εκπροσώπηση στα ημιτελικά και οι εγγλέζοι να παίζουν αναμεταξύ τους.
άλλωστε θεωρώ ότι εχθές υπήρχε και άτυπη εντολή να μην περάσει (και λογικά) η Τσέλσι.
Εξ ου και το σφάξιμο...........
Εάν θυμάσαι στο αντίστοιχο παίγνιο με τον Ροναλντίνιο δεν είχε δοθεί πέναλτυ αποκλεισμού στο 90 υπέρ της Μπάρτσα.
Πλέον παίζονται και άλλα.
όπου υπάρχει χρήμα υπάρχουν και πουστιές.
Δεν ξέρω, μπορεί να είναι κι έτσι!Σίγουρα το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι μεγαλύτερο για έναν τελικό Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ!Γιατί όμως στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε να θέλουν το αντίθετο?Γιατί άφησε χθες στο 65' την Μπάρτσα με 10 παίχτες χωρίς λόγο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπεροψία λόγω του μαλακισμένου της ηλικίας. Θα στρώσει
παλιά δεν τους πήγαινα και γω......
Σιχαινόμουνα λόγου χάριν τον Μαραντόνα...
Μεγαλώνοντας άρχιζα να βλέπω καθαρά τον ποδοσφαιριστή.
Τα άλλα πλέον δε με ενδιαφέρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom