- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
σπαμ/οφτοπικ/εχειςπμ/Chatsoi/ολα τα σφαζω, θρεντ θες να πεις χύστη
ειναι δυνατον αν μιλανε για τεννις σε θρεντ ενημερωσεις στουντιο?
ας τα πουνε εκει.
σπαμ/οφτοπικ/εχειςπμ/Chatsoi/ολα τα σφαζω, θρεντ θες να πεις χύστη
εγω θα κερδιζω μονο. Υπαρχουν ιερο, κυριες και ρεντλαιτ σε οποια θα δινω λιγοτερα και δεν θα με βριζουν και απο πανω
ναι πιο ωραιο ειναι να βρηζομαστε ετσι?ειναι δυνατον αν μιλανε για τεννις σε θρεντ ενημερωσεις στουντιο?
ας τα πουνε εκει.
Ναι τυπε μου δεν διαφωνω, απλώς ήθελα να ξανατονίσω πως μας φαγατε το Chatsoi που το συγχωνευσατε με πολλά θρεντ και αναμεσα σε χιλιαδες ποστ και τωρα το αποκαλειτε σπαμ θρεντ > > .ειναι δυνατον αν μιλανε για τεννις σε θρεντ ενημερωσεις στουντιο?
ας τα πουνε εκει.
Αμαν τι εγινε;εγω θα κερδιζω μονο. Υπαρχουν ιερο, κυριες και ρεντλαιτ σε οποια θα δινω λιγοτερα και δεν θα με βριζουν και απο πανω
ναι πιο ωραιο ειναι να βρηζομαστε ετσι?
γιατι εισαι μαλακας και μας γαμας το θρεντοταν θα εχεις δικο σου κανε και μαθηματα τεννις. ζουδι
υ.γ. γιατι κοπηκαν τα γελια τωρα?
γιατι εισαι μαλακας και μας γαμας το θρεντ
αυριο μονο μια σταση στο τζακουζικαι για οσους μολις ανοιξαν τους δεκτες τους....
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 83 στουντιο ανακαινισμενο υπο νεα διευθυνση
αυριο πρωϊ η Νταρια, λογω τραυματισμου μια σταση, αντε δυο το πολυ αλλα οπως πρεπει ;)
συνεχιζουμε στη μεταδωση του αγωνα απο το γουϊμπλετον τωρα...
εγω θα κερδιζω μονο. Υπαρχουν ιερο, κυριες και ρεντλαιτ σε οποια θα δινω λιγοτερα και δεν θα με βριζουν και απο πανω
σε περιμενω οποτε θες :-* :-* :-* :-* :-*Τα ψυχολογικα αποτελεσματα της οικονομικης κρισης στους Ελληνες αντιπροσωπευει αυτος.
Ανησυχει που βαζει το υστερημα του ο Ελληνας!!!
Νταρια για δημαρχος δαγκωτο!
Στα χναρια του Σβατσενεγκερ!
Νταρια αυτος εχει πολυ μεγαλη καψουρα μαζι σου που δεν εσβησε!χαχαχαχα. γελαει καλυτερα οταν γελαει ο εκτορας τελευταιος
επαιξα/εφυγα. παρε καναπε αυριο για το μαγαζι νταρια.
σιγα μη κανεις και αυτη...αυριο μονο μια σταση στο τζακουζι
μαλλον οχι στο κεφαλιΝταρια αυτος εχει πολυ μεγαλη καψουρα μαζι σου που δεν εσβησε!
Μηπως τον πετυχες με κανενα μπαλλακι στο κεφαλι και του εχει μεινει απο παλια κουσουρι;
απογορευεται να το τριβουν παγακια θα το βαζουν μονο και θα με τριβουν αλλουσιγα μη κανεις και αυτη...
μαλλον θαρχονται να σου τριβουνε το γονατο αυριο ;)
εισαι εσυ μια ημι-Ελλεηνιδα.......;)
χαχαχαχαχα
Αυριο ειπαμε στο μωρο θα ερθω!σε περιμενω οποτε θες :-* :-* :-* :-* :-*
Νταρια αυτος εχει πολυ μεγαλη καψουρα μαζι σου που δεν εσβησε!
Μηπως τον πετυχες με κανενα μπαλλακι στο κεφαλι και του εχει μεινει απο παλια κουσουρι;