Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Χαλκιδικής 83

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΠΑΝΑΝΑ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
για ποια ωρα μιλαμε τωρα? αμα ηταν μετα τις 11 τοτε δεν ηταν ουτε μιλφ ουτε και βουλγαρα.... :uglystupid:

αμα λεμε για πριν τις 11 ναι, ηταν μιλφ η Νικη που απλα δεν σου κανει επιδη εχεις αλλα γουστα. Διαβασε κατι κριτικες που εχει....
κατα τις 9 περασα..
τι να διαβασω???
τρομαξα λεμε..
Υ.Γ τα uglystupid βαλτα στον κωλο σου μην στα βαλω εγω..
Υ.Γ1 στο μεταξι εχει 100 καλυτερες με 20αρικο & φουλ προγραμμα(χυσιμο στο στομα-κουλουρι)..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.138
Πόντοι
42.697
αμα λεμε για πριν τις 11 ναι, ηταν μιλφ η Νικη που απλα δεν σου κανει επιδη εχεις αλλα γουστα. Διαβασε κατι κριτικες που εχει....

αααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτη η Νικη είναι απο τις αγαπημενες τανες του CHEYENNE....την έχει θεοποιησει στις κριτικες του.... :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κατα τις 9 περασα..
τι να διαβασω???
τρομαξα λεμε..
Υ.Γ1 στο μεταξι εχει 100 καλυτερες με 20αρικο & φουλ προγραμμα(χυσιμο στο στομα-κουλουρι)..
Α-level & CIM my friend with 20 E !!! :grin: :grin: :grin:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
κατα τις 9 περασα..
τι να διαβασω???
τρομαξα λεμε..
καλα μια βαρδια εχει αυτη την εβδομαδα και μπορω να πω οτι τον κοσμο της το μαζευει ;) ;) ;) ;) αμα βλεπω οτι καποια δεν μπυ κανει απλα την σταματαω ετσι δεν ειναι? απο την στιγμη που κραταω καποια γυναικα ακομα και 1 βαρδια την εβδομαδα σιμαινει οτι κατι κανει και αυτη :)

Επισκέπτης
καλα μια βαρδια εχει αυτη την εβδομαδα και μπορω να πω οτι τον κοσμο της το μαζευει ;) ;) ;) ;) αμα βλεπω οτι καποια δεν μπυ κανει απλα την σταματαω ετσι δεν ειναι? απο την στιγμη που κραταω καποια γυναικα ακομα και 1 βαρδια την εβδομαδα σιμαινει οτι κατι κανει και αυτη :)
οτι πεις..
εγω συμβουλευτικα στο ειπα & εσυ με αρχισες στα uglystupid..
αει γαμησου λοιπον & κανε οτι θες..
χεστηκα..

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
οτι πεις..
εγω συμβουλευτικα στο ειπα & εσυ με αρχισες στα uglystupid..
αει γαμησου λοιπον & κανε οτι θες..
χεστηκα..
κοιταξε να δεις. Ουτε να μαλλοσω με καποιον θελω ουτε τπτ. Απλα ολες οι γυναικες ειναι διαφορετικες. Αν εχεις προσεξει εχουμε και μικρες και μεγαλες και ψιλες και κοντες. Πρεπει να υπαρχουν γυναικες για ολα τα γουστα. Απλα κοιτας ποια δουλευει την βαρδια που θελεις να πας η παιρνεις ενα τηλεφονο και αποφασιζεις αν αξιζει να πας η οχι :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.138
Πόντοι
42.697
την εχεις δει ρε μαλακα???

ναι ρε την εχω δει....
συμφωνω με αυτα που λες ως προς την εμφανιση..
μερικες φορες ομως κατι τετοιες, επειδη ειναι ψιλοχαλια εμφανισιακα - και το γνωριζουν- σε αποζημιωνουν με καλυτερες υπηρεσιες και ειναι συνηθως πιο φιλοτιμες απο τις "μουναρες"...
αλλιως κανενας δεν θα τις γαμαει και θα γυρνανε σπιτι με αδειο πορτοφολι...οποτε εχοντας καλο σερβις ολο και καποιον μπαζογαμια πελατη μαζευουν...

Επισκέπτης
κοιταξε να δεις. Ουτε να μαλλοσω με καποιον θελω ουτε τπτ. Απλα ολες οι γυναικες ειναι διαφορετικες. Αν εχεις προσεξει εχουμε και μικρες και μεγαλες και ψιλες και κοντες. Πρεπει να υπαρχουν γυναικες για ολα τα γουστα. Απλα κοιτας ποια δουλευει την βαρδια που θελεις να πας η παιρνεις ενα τηλεφονο και αποφασιζεις αν αξιζει να πας η οχι :)
αυτα μπορουν να τα κανουν λιγοι οπως ο κουταλιας,ο ινδιανος & καμια 10αρια ακομη που ξερουν ολες τις τανες της ελλαδας..
οι λοιποι πρεπει να βλεπουμε & ν ακουμε με τα αυτακια μας το προγραμμα..
αν εχουμε διαβασει & καμια κριτικη,εχει καλως..
ειδαλλως τρωμε & τα κομοδινα στην μαπα..

Επισκέπτης
ναι ρε την εχω δει....
μερικες φορες ομως κατι τετοιες, επειδη ειναι ψιλοχαλια εμφανισιακα - και το γνωριζουν- σε αποζημιωνουν με καλυτερες υπηρεσιες και ειναι συνηθως πιο φιλοτιμες απο τις "μουναρες"...
αλλιως κανενας δεν θα τις γαμαει και θα γυρνανε σπιτι με αδειο πορτοφολι...οποτε εχοντας καλο σερβις ολο και καποιον μπαζογαμια πελατη μαζευουν...
δεν διαφωνω..
εξαλλου & εγω αν ειχαμε κανει αυτη την συζητηση πριν να παω,ισως την δοκιμαζα μονο & μονο για να δω τα εξτρα ταλεντα της..
ξερεις να μασαω στα τελαρα???

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
ναι ρε την εχω δει....
συμφωνω σε αυτο που λες. Γι'αυτο συνηθως τετοιες γυναικες εχουν απο μια βαρδια σε καθε περιοχη της αθηνας και μαζευουν το κοσμο τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.138
Πόντοι
42.697

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.942
Πόντοι
12.056
Κατίνες  :tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom