Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.655
Πόντοι
1.406
Τύπε ζούμε απίστευτες στιγμες. Ομολογω ότι δεν περιμενα ότι θα συναντησω αντρα ο οποιος θα ελεγε δημοσιως ότι θα καρφωνε τον φιλο του αν απατούσε, και θα καμαρωνε κιολας γι αυτό.
Αυτά είναι σημεια των καιρων.
Στην εποχη μου, τέτοιοι τύποι θα ειχαν βουτηχτει σε πισσα και πούπουλα και θα ειχαν εξοριστει σε βραχονησιδα.
Τη σημερον ημερα, το συζητάμε κιολας. Μωρε σαν δεν ντρεπόμαστε. Ντροπές του ανδρικού φύλου.
Εσυ δεν ηθελες να γινεις Μπολντιστης καποτε μαν  :2funny: Φανταζεσαι?θα βαραγες προσοχες τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και δεν κρυφτηκα ποτε πισω απο κανεναν μανδυα πολυ χαρυ ποτερ βλέπετε ή ταινιες με μάγους .... εννοειται οτι δεν μου αρεσει να ειναι ο άλλος επεκτατικος γιατι στο τελος δεν θα μεινει τιποτα για εμάς αλλα περα απο αυτο ειναι και το άλλο που ειπα πριν αμα αυτος ειναι παντρεμενος κατσε ρε μλκ η γυναικα σου ειναι σπιτι και εσυ τσιλιμπουρδιζεις? μου τη σπάει αυτο. Γιατι να του κανω πλατες του βλακα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μου την σπάνε οι αδικιες τυπε. Για αυτο ολη μου τη ζωη θα δουλεψω εναντια στην αδικια με κάθε τροπο. Ο τυπος του θρεντ δεν ξηγιεται σωστα αλλα παρολαυτα ειναι τοσο αποροφημενος με τον εαυτο του που δεν το καταλαβαινει και παει να τα ριξει στα φιλαρακια του.

Θεμα κακιας θα ηταν οπως λεει αν ηταν οντως ελευθερος και του το εκαναν αυτο τωρα ομως δεν τιθεται θεμα κακιας αλλα προστασιας κυριως των γυναικων που θα θελησουν να μπλεξουν μαζι του τουλαχιστον να ειναι ενημερωμενες περι τινος προκειται. Αν δεν ενημερωσεις θεωρεισαι συνεργος. Αν ξέρεις και δεν λές.   
Κι εσυ τι εισαι ρε τύπε? Ο Ρομπεν των γυναικων? Εισαι απελπιστικός.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε ζούμε απίστευτες στιγμες. Ομολογω ότι δεν περιμενα ότι θα συναντησω αντρα ο οποιος θα ελεγε δημοσιως ότι θα καρφωνε τον φιλο του αν απατούσε, και θα καμαρωνε κιολας γι αυτό.
Στην εποχη μου, τέτοιοι τύποι θα ειχαν βουτηχτει σε πισσα και πούπουλα και θα ειχαν εξοριστει σε βραχονησιδα.
Τη σημερον ημερα, το συζητάμε κιολας. Μωρε σαν δεν ντρεπόμαστε. Ντροπές του ανδρικού φύλου.

ειδες π μας καταντησε το μνημονιο τυπε που υποστηριζεις  :S :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Είναι από τους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ισως λογους. Ρουφιανιά σε γκομενα? Εγκλημα. Το αμεσως βαρυτερο είναι να πηδηξεις τη γκομενα του κολλητου σου. Μονο με αυτό συγκρινεται. Καλα, τι ακριβως κωδικούς συμβιωσης εχετε σημερα με τους φιλους σας? Ειλικρινα εκπλήσσομαι.

Πού ανέφερε ρε μεθυσμένε ο θεματοθέτης οτι τον ρουφιάνεψαν στη γκομενα του;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Είναι από τους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ισως λογους. Ρουφιανιά σε γκομενα? Εγκλημα. Το αμεσως βαρυτερο είναι να πηδηξεις τη γκομενα του κολλητου σου. Μονο με αυτό συγκρινεται. Καλα, τι ακριβως κωδικούς συμβιωσης εχετε σημερα με τους φιλους σας? Ειλικρινα εκπλήσσομαι.

Καλα σε εκανε και σε απεριψε ο λοπεζ απο μπολντοτυπο. Εισαι πολυ υπουλος για να μπεις στην ομάδα μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και δεν κρυφτηκα ποτε πισω απο κανεναν μανδυα πολυ χαρυ ποτερ βλέπετε ή ταινιες με μάγους .... εννοειται οτι δεν μου αρεσει να ειναι ο άλλος επεκτατικος γιατι στο τελος δεν θα μεινει τιποτα για εμάς αλλα περα απο αυτο ειναι και το άλλο που ειπα πριν αμα αυτος ειναι παντρεμενος κατσε ρε μλκ η γυναικα σου ειναι σπιτι και εσυ τσιλιμπουρδιζεις? μου τη σπάει αυτο. Γιατι να του κανω πλατες του βλακα?
Πάτο δεν εχει το βαρελι ε? Πες μου ότι τρολαρεις. Δεν το πιστευω ότι υπαρχουν ανθρωποι που να τα εννοουν αυτά.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

λες να τον κάρφωνε χωρίς να του πει τίποτα?
οι φίλοι καμιά φορά είναι και για να σου λένε και τι δεν πρέπει να κάνεις.
τώρα αν είναι τόσο μεγάλο καμάρι το να απατάς, πάω πάσο.
τόση αντρίλα πια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλα σε εκανε και σε απεριψε ο λοπεζ απο μπολντοτυπο. Εισαι πολυ υπουλος για να μπεις στην ομάδα μας
Οι μπολντοτυποι ειστε μουνοδουλοι και ρουφιανοι των γυναικων? Εκτέλεση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τόση αντρίλα πια...
Δεν ξερω αν είναι καμαρι να απατας, αλλά σιγουρα ΔΕΝ είναι καμαρι να τρεχεις να καρφώνεις τον φιλο σου στην γκομενα. Αντε συνελθετε πια. Ειστε τραγικοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πού ανέφερε ρε μεθυσμένε ο θεματοθέτης οτι τον ρουφιάνεψαν στη γκομενα του;

εγω παιζει να τον καρφωνα αμα την ηξερα. Γιατι δεν καταλαβα αυτος τι ειναι μάγκας? εγω ειμαι απο πάνω γιατι αυτος αρχισε τις μλκιες πρωτος με το να απαταει τη γυναικα του και επισης οι ελευθεροι φιλοι του τι θα κανουν αυτους δεν τους σκεφτεται? πλεονεκτης. Αυτοι να βαράνε και αυτος να τις έχει 2-2 μαζι με την γυναικα του? χαχαχα τι λετε ρε εχετε πιει? σε τετοιους θα κανω πλατες? πατε καλα? πειτε με οσο ζηλιαρη θελετε

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν σου ζητησει καποιος πλατες μπορεις να αρνηθεις, αν τυχει να ειστε ομως καπου μαζι προφανως και δεν υπαρχει λογος να βάλεις σημανση με την ενδειξη "ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ" πανω απο το κεφαλι του χριστιανου, γτ αυτο καταλαβα πως τεθηκε ως θεμα εξαρχης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν μπορει, αφου τον χαρακτηριζεις μαγκα, μαγκας θα ναι!!! Εσυ δλδ πας να του βαλεις τρικλοποδια, λογω ζηλιας και το καλυπτεις πισω απο ενα ηθικομαλακο μανδυα!!!
Ετσι. Ιδού η αποψη της γυναικας. Σας ξεφτιλισε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι μπολντοτυποι ειστε μουνοδουλοι και ρουφιανοι των γυναικων? Εκτέλεση.

Τι εκτελεση ρε βλήμα εσυ δεν ζητουσες και παρακαλουσες να μπεις στην ομαδα μας? μολις ερθει ο λοπεζ θα σε μαδησει καλα έννοια σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγω παιζει να τον καρφωνα αμα την ηξερα. Γιατι δεν καταλαβα αυτος τι ειναι μάγκας? εγω ειμαι απο πάνω γιατι αυτος αρχισε τις μλκιες πρωτος με το να απαταει τη γυναικα του και επισης οι ελευθεροι φιλοι του τι θα κανουν αυτους δεν τους σκεφτεται? πλεονεκτης. Αυτοι να βαράνε και αυτος να τις έχει 2-2 μαζι με την γυναικα του? χαχαχα τι λετε ρε εχετε πιει? σε τετοιους θα κανω πλατες? πατε καλα? πειτε με οσο ζηλιαρη θελετε

Καλα μαλακιες λες κι εσυ τωρα. Απο μουνια χαμος, χεστηκες αμα σου παρει μια ο φιλος σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν σου ζητησει καποιος πλατες μπορεις να αρνηθεις, αν τυχει να ειστε ομως καπου μαζι προφανως και δεν υπαρχει λογος να βάλεις σημανση με την ενδειξη "ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ" πανω απο το κεφαλι του χριστιανου, γτ αυτο καταλαβα πως τεθηκε ως θεμα εξαρχης.
Όχι ροζυ, ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Αυτά είναι ανδρικοι κανονες αιωνων. Ηρθαν τωρα οι νεοι του 2014, με νεες ιδεες που θα καταργησουν νομους και προφήτες. Γι αυτό βλεπουν γυναικα με το κυάλι. Γιατι τη ρουφιανιά πολλοι αγαπησαν, τον ρουφιανο κανενας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.655
Πόντοι
1.406
τόση αντρίλα πια...
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι καμαρι ρε συ,ουτε μαγκια ειναι ουτε ντροπη,επιλογη του καθενος ειναι.Αλλα το να πεταγεται ο αλλος εκει που δεν τον σπερνουν να καρφωσει τον υποτιθεμενο φιλο του μπροστα σε γκομενα ειναι ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ για αυτον τον ιδιο,Κατινια πως το λενε.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Μου μυρίζει συνάντηση θανάτου .....είναι deja vu το πράμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom