Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ειδες τυπε μου..καποιοι ανδρες ειναι πολυ γουρουνια τελικα..και χαλανε την πιατσα για τους υπολοιπους που ειμαστε καλα παιδια  0:)

Μου την σπάνε οι αδικιες τυπε. Για αυτο ολη μου τη ζωη θα δουλεψω εναντια στην αδικια με κάθε τροπο. Ο τυπος του θρεντ δεν ξηγιεται σωστα αλλα παρολαυτα ειναι τοσο αποροφημενος με τον εαυτο του που δεν το καταλαβαινει και παει να τα ριξει στα φιλαρακια του.

Θεμα κακιας θα ηταν οπως λεει αν ηταν οντως ελευθερος και του το εκαναν αυτο τωρα ομως δεν τιθεται θεμα κακιας αλλα προστασιας κυριως των γυναικων που θα θελησουν να μπλεξουν μαζι του τουλαχιστον να ειναι ενημερωμενες περι τινος προκειται. Αν δεν ενημερωσεις θεωρεισαι συνεργος. Αν ξέρεις και δεν λές. 

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μου την σπάνε οι αδικιες τυπε. Για αυτο ολη μου τη ζωη θα δουλεψω εναντια στην αδικια με κάθε τροπο. Ο τυπος του θρεντ δεν ξηγιεται σωστα αλλα παρολαυτα ειναι τοσο αποροφημενος με τον εαυτο του που δεν το καταλαβαινει και παει να τα ριξει στα φιλαρακια του.
Με το ζόρι θα πρεπει να τον συμμορφωσουν δλδ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με το ζόρι θα πρεπει να τον συμμορφωσουν δλδ??

Κοιτα αν εγω ειμαι φιλος του και απο την στιγμη που παιζει ετσι και δεν πω τιποτα θεωρουμε συνεργος. Κρατάω τσιλιες που λέμε και τον καλυπτω. Στανταρ θα τρωγε κραξιμο του στυλ εισαι και δεσμευμενος παναθεμα σε μηπως θες να πδηξεις και εμας?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.655
Πόντοι
1.406

Θεμα κακιας θα ηταν οπως λεει αν ηταν οντως ελευθερος και του το εκαναν αυτο τωρα ομως δεν τιθεται θεμα κακιας αλλα προστασιας κυριως των γυναικων που θα θελησουν να μπλεξουν μαζι του τουλαχιστον να ειναι ενημερωμενες περι τινος προκειται. Αν δεν ενημερωσεις θεωρεισαι συνεργος. Αν ξέρεις και δεν λές.   
Τυπε σε βλεπω να γινεσαι μεγαλος Βιτζιλαντε...Με μασκα και μπερτα να γυρνας τα βραδια απο μπαρακι σε μπαρακι και να ξεσκεπαζεις τον καθε δεσμευμενο-παντρεμενο πεφτουλα την ωρα που θα κανει καμακι,σωζωντας την εκαστοτε κορασιδα απο το ανιερο φλερτ του!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κοιτα αν εγω ειμαι φιλος του και απο την στιγμη που παιζει ετσι και δεν πω τιποτα θεωρουμε συνεργος. Κρατάω τσιλιες που λέμε και τον καλυπτω. Στανταρ θα τρωγε κραξιμο του στυλ εισαι και δεσμευμενος παναθεμα σε μηπως θες να πδηξεις και εμας?
Ναι αυτο μπορεις να του το πεις κατ' ιδιαν ομως, οχι μπροστα στη γκομενα!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι αυτο μπορεις να του το πεις κατ' ιδιαν ομως, οχι μπροστα στη γκομενα!!!

Αυτος γιατι να έχει και άλλη δηλαδη τι ειναι μάγκας? και επεκτατικο παιχνιδι και κάλυψη σε βρωμοδουλειες? παει πολυ.
Μλκας λεγεσαι οχι φιλος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ωραιους φιλους εχεις ρε. Αλλά καλός μαλακας εισαι κι εσυ. Αυτό είναι λογος να του κοψεις την καλημέρα από την ιδια στιγμη. Τι καθοσουν μετα και το σκεφτόσουνα? Τον πιανεις μετα, τον ξεχεζεις και του κοβεις την καλημέρα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι είδους φιλίες εχετε καποιοι. Αυτά είναι αυτονόητα.

Σοβαρός λόγος να του κοψει την καλημερα ρε μαλάκα κι εσύ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτος θα μου εκοβε την καλημερα αφου πρωτα του ειχα κοψει την φορα. Δικαιο game. Δεν με χαλάει

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Δεν το έκανα ποτέ ούτε και κανένας φίλος σε εμένα.
Ο λόγος είναι ότι η γκόμενα πάντα θα χει φίλες ξέμπαρκες να βολευτούνε όλοι.
Έχουμε και σχετική έκφραση για την αποφυγή να χαλάσει κάποιος τη δουλειά και κλείσει το "κύκλωμα"
"Πρόσεχε μαλάκα τα βραχυκυκλώματα"

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτος γιατι να έχει και άλλη δηλαδη τι ειναι μάγκας? και επεκτατικο παιχνιδι και κάλυψη σε βρωμοδουλειες? παει πολυ.
Μλκας λεγεσαι οχι φιλος.
Αν μπορει, αφου τον χαρακτηριζεις μαγκα, μαγκας θα ναι!!! Εσυ δλδ πας να του βαλεις τρικλοποδια, λογω ζηλιας και το καλυπτεις πισω απο ενα ηθικομαλακο μανδυα!!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.655
Πόντοι
1.406
Αυτος θα μου εκοβε την καλημερα αφου πρωτα του ειχα κοψει την φορα. Δικαιο game. Δεν με χαλάει
Τυπε..πρεπει να ποναγε τοσα χρονια να βλεπεις τους αλλους γυρω σου να χτυπανε γκομενακια...αλλα η ρουφιανια και το κατινιλικι,ακομα και αν το ντυνεις με ηθικοπλαστικο ενδυμα δεν θα κλεισει αυτες τις πληγες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν μπορει, αφου τον χαρακτηριζεις μαγκα, μαγκας θα ναι!!! Εσυ δλδ πας να του βαλεις τρικλοποδια, λογω ζηλιας και το καλυπτεις πισω απο ενα ηθικομαλακο μανδυα!!!

Δεν ειναι. Γιατι ειμαι και εγω εκει. 2 μάγκες σε εναν χωρο δεν χωράνε. Αμα αυτος πάει 2 εμεις τι θα παρουμε? Εσυ μπορεις να τον θεωρεις ηθικομαλακο αλλα μια χαρα βάση έχει.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε..πρεπει να ποναγε τοσα χρονια να βλεπεις τους αλλους γυρω σου να χτυπανε γκομενακια...αλλα η ρουφιανια και το κατινιλικι,ακομα και αν το ντυνεις με ηθικοπλαστικο ενδυμα δεν θα κλεισει αυτες τις πληγες

Τραγουδάτε οσο θέλετε εγω τις αδικιες δεν τις σηκώνω πάντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τύπε ζούμε απίστευτες στιγμες. Ομολογω ότι δεν περιμενα ότι θα συναντησω αντρα ο οποιος θα ελεγε δημοσιως ότι θα καρφωνε τον φιλο του αν απατούσε, και θα καμαρωνε κιολας γι αυτό.
Αυτά είναι σημεια των καιρων.
Στην εποχη μου, τέτοιοι τύποι θα ειχαν βουτηχτει σε πισσα και πούπουλα και θα ειχαν εξοριστει σε βραχονησιδα.
Τη σημερον ημερα, το συζητάμε κιολας. Μωρε σαν δεν ντρεπόμαστε. Ντροπές του ανδρικού φύλου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ψηφισε ΟΑΚΚΕ τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν αυτο το θεωρεις σοβαρό λόγο να ξεκοψεις απο ενα φιλο (κι οχι ''φιλο'') τότε πάσο
Είναι από τους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ισως λογους. Ρουφιανιά σε γκομενα? Εγκλημα. Το αμεσως βαρυτερο είναι να πηδηξεις τη γκομενα του κολλητου σου. Μονο με αυτό συγκρινεται. Καλα, τι ακριβως κωδικούς συμβιωσης εχετε σημερα με τους φιλους σας? Ειλικρινα εκπλήσσομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom