Νέα

χαλαστρα σε καμακι απο κολητο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 642
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σας εχει τυχει να σας κανουν χαλαστρα σε καμακι-  Φλερταρισμα οι φιλοι και γνωστοι σας?

Εμενα ενω τα φιλαρακια τα αγαπω απεριορηστα ΑΛΛΑ οταν το κανουν αυτο θελω ρε φιλε να τους σπασω το κεφαλι εκεινη την στιγμη.

Παραδειγμα οταν ειμουν λευτερος (αλλα ειχα γκομενα) και εβγαινα με κανα κολητο για ποτακι αμα επαιζε κανα φλερτ στο ξεκαρφωτο και γνωριζαμε κανα μουνακι πεταγοταν ο τριμαλακας και ελεγε " Μην του μιλατε αυτουνου εχει σχεση". Τον γαμας ΄δεν τον γαμας εκεινη την στιγμη.

και το οξυμωρο ειναι οτι και αυτος εβγαινε ετσι χαμενος γιατι ειμασταν αμεσα κοκκινο πανι....

Τωρα που ειμαι παντρεμενος ακομα και οι πιο ξυγημενοι που δεν εκαναν μαλακιες αμα με δουν να μιλαω με κανα γκομενακι

(και πιστεψτε με δεν παω να γαμησω να φλερταρω θελω λιγο)  τα τσογλανια και λενε αυτον προσεχε τον ειναι παντρεμενος ή Θα τα πω ολα στη γυναικα σου.

Που στο μπουτσο το βρησκουν το αστειο ρε σεις?  Τι τραμπακουλιαση παθαινουν?

Και δεν μιλαω να ειμαστε μονοι μας και να πειραζομαστε μιλαω να τα λενε μπροστα στις γκομενες.

Ειναι κατι που με στοιχιωνε παντα αυτη η μαλακοσυμποεριφορα..... και μιλαμε για ξηγημενα παιδια απλα τον μπαιζουν εκεινη την στιγμη.

Εχω χασει αρκετα μουνια ετσι ειδικα οταν ειμουν ανυπαντρος και απλα ειχα γκομενα.... βεβαια το ξεπερνουσα ευκολα εβρισκα αλλη αλλα ΓΑΜΩΤΟ!!!

Εσας σας εχει τυχει??

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
Οχι δε μου εχει τυχει! Τους εχεις πει ποτε οτι σου τη σπαει αυτο το πραγμα? Ή καθεσαι ετσι σα μαλακας? Δε νομιζω να εχουν κακες προθεσεις παντως!! Εκτος αν ειναι φιλοι φιδια που πινουνε μπαφιδια!!!  :grin:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οχι δε μου εχει τυχει! Τους εχεις πει ποτε οτι σου τη σπαει αυτο το πραγμα? Ή καθεσαι ετσι σα μαλακας? Δε νομιζω να εχουν κακες προθεσεις παντως!! Εκτος αν ειναι φιλοι φιδια που πινουνε μπαφιδια!!!  :grin:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Ρε το λεω

Αλλα για καποιο λογο το κανουν ολοι ... ειναι σαν να τους το προξενω....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σε οσους το λεω βεβαια περιοριζοντε αλλα.... τους ξεφευγει καμια φορα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Παπάρια φίλοι είναι.
Μου το είχαν κάνει 2 φορές πριν 20 χρόνια,και τους έκοψα και την καλημέρα.Ο στόχος τους ήταν να μην έχω αυτό που δεν μπορούσαν να έχουν αυτοί.Το κατάλαβα όμως και πήραν φύλο πορείας...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παπάρια φίλοι είναι.
Μου το είχαν κάνει 2 φορές πριν 20 χρόνια,και τους έκοψα και την καλημέρα.Ο στόχος τους ήταν να μην έχω αυτό που δεν μπορούσαν να έχουν αυτοί.Το κατάλαβα όμως και πήραν φύλο πορείας...

Καλα 2-3 εφυγαν νυχτα.....

δεν ξερω ισως εγω κανω κατι λαθος. κανα δυο που το εκαναν απο χαζομαρα τους τα εχωσα και εστρωσαν

Αλλα ρε γμτ μου εχει μεινει μια φοβια.... τι να πεις.... παντως το "αυτο που δεν μπορουν να εχουν" ειναι μια αληθεια...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Καλα 2-3 εφυγαν νυχτα.....

δεν ξερω ισως εγω κανω κατι λαθος. κανα δυο που το εκαναν απο χαζομαρα τους τα εχωσα και εστρωσαν

Αλλα ρε γμτ μου εχει μεινει μια φοβια.... τι να πεις.... παντως το "αυτο που δεν μπορουν να εχουν" ειναι μια αληθεια...

.. παντως το "αυτο που δεν μπορουν να εχουν" ειναι μια αληθεια.
σοφα λογια φιλε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σας εχει τυχει να σας κανουν χαλαστρα σε καμακι-  Φλερταρισμα οι φιλοι και γνωστοι σας?

Εμενα ενω τα φιλαρακια τα αγαπω απεριορηστα ΑΛΛΑ οταν το κανουν αυτο θελω ρε φιλε να τους σπασω το κεφαλι εκεινη την στιγμη.

Παραδειγμα οταν ειμουν λευτερος (αλλα ειχα γκομενα) και εβγαινα με κανα κολητο για ποτακι αμα επαιζε κανα φλερτ στο ξεκαρφωτο και γνωριζαμε κανα μουνακι πεταγοταν ο τριμαλακας και ελεγε " Μην του μιλατε αυτουνου εχει σχεση". Τον γαμας ΄δεν τον γαμας εκεινη την στιγμη.

και το οξυμωρο ειναι οτι και αυτος εβγαινε ετσι χαμενος γιατι ειμασταν αμεσα κοκκινο πανι....

Τωρα που ειμαι παντρεμενος ακομα και οι πιο ξυγημενοι που δεν εκαναν μαλακιες αμα με δουν να μιλαω με κανα γκομενακι

(και πιστεψτε με δεν παω να γαμησω να φλερταρω θελω λιγο)  τα τσογλανια και λενε αυτον προσεχε τον ειναι παντρεμενος ή Θα τα πω ολα στη γυναικα σου.

Και δεν μιλαω να ειμαστε μονοι μας και να πειραζομαστε μιλαω να τα λενε μπροστα στις γκομενες.

Ειναι κατι που με στοιχιωνε παντα αυτη η μαλακοσυμποεριφορα..... και μιλαμε για ξηγημενα παιδια απλα τον μπαιζουν εκεινη την στιγμη.

Εχω χασει αρκετα μουνια ετσι ειδικα οταν ειμουν ανυπαντρος και απλα ειχα γκομενα.... βεβαια το ξεπερνουσα ευκολα εβρισκα αλλη αλλα ΓΑΜΩΤΟ!!!

Εσας σας εχει τυχει??
Eχει περασει απο το μυαλο σου οτι μπορει και να εισαι εσυ ο μαλακας;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ριξτους 5-6 παναγιες εκεινη τη στιγμη.

Δεν ειναι πραγματικοι φιλοι σου αν το κανουν αυτο. 100% αυτο.

Ετσι κανουν τα μουνοπανα οι γκομενες που ειναι για τα σκουπιδια σχεδον ολες και δεν σεβονται η μια την αλλη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αυτος μπορει να ειναι μαλακας, αλλα οποιος κανει αυτο το πραγμα ειναι για τον πουτσο και το κανει απο κακια. Κακια αγνοιας, ασυνειδητη η απλα μαλακισμενη, ειναι κακη συμπεριφορα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτος μπορει να ειναι μαλακας, αλλα οποιος κανει αυτο το πραγμα ειναι για τον πουτσο και το κανει απο κακια. Κακια αγνοιας, ασυνειδητη η απλα μαλακισμενη, ειναι κακη συμπεριφορα.
Δεν ειναι οπως τα λες τυπε,μπορει ο αλλος να εχει μια πολυ καλη γυναικα,και ο φιλος του να θελει να τον προστατεψει απο το να χαλασει τον γαμο του.Συμφωνω παντως οτι αρκετοι το κανουν ειτε απο κακια η ζηλια.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Εγω? μαλακας? Δεν σου επιτρεπω !!!  >:(  πως τολμας??

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ε ναι εμενα κατηγωρω στο τελος. απλα στεναχωριεμε που πρεπει να επαναφερω κοσμο στην ταξη οχι με πολυ πολιτισμενο τροπο. μιλαω παντα για αυτους που το εκαναν απο οξεια μαλακιτιδα οχι τα αρχιδια

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ειναι οπως τα λες τυπε,μπορει ο αλλος να εχει μια πολυ καλη γυναικα,και ο φιλος του να θελει να τον προστατεψει απο το να χαλασει τον γαμο του.Συμφωνω παντως οτι αρκετοι το κανουν ειτε απο κακια η ζηλια.

Αυτα ειναι μαλακιες. Δεν υπαρχει ΦΙΛΟΣ που να το κανει αυτο.

Να θελει και καλα να τον προστατεψει απο τον γαμο του. Αυτα τα κανουν οι πουστηδες. Εκεινη τη στιγμη αν κανεις χαλαστρα ειναι σαν να αρπαξεις το φαι απτο στομα του αλλου τη στιγμη που εχει ανοιξει το στομα και ειναι ετοιμος να το φαει. Γινεται ΜΟΝΟ απο κακια.

Το να θελει να προστατεψει τον γαμο του ειναι κατι που γινεται σε αλλες φασεις και οχι σε φαση φλερτ.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτα ειναι μαλακιες. Δεν υπαρχει ΦΙΛΟΣ που να το κανει αυτο.

Να θελει και καλα να τον προστατεψει απο τον γαμο του. Αυτα τα κανουν οι πουστηδες. Εκεινη τη στιγμη αν κανεις χαλαστρα ειναι σαν να αρπαξεις το φαι απτο στομα του αλλου τη στιγμη που εχει ανοιξει το στομα και ειναι ετοιμος να το φαει. Γινεται ΜΟΝΟ απο κακια.

Το να θελει να προστατεψει τον γαμο του ειναι κατι που γινεται σε αλλες φασεις και οχι σε φαση φλερτ.

και οπως ειπα Η αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θα φανε και αυτοι απο τα παρελκομενα... φιλες... και μονο που το κανουν καιγονται

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και οπως ειπα Η αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θα φανε και αυτοι απο τα παρελκομενα... φιλες... και μονο που το κανουν καιγονται

Αυτοι θα φανε τα παρελκομενα και οπως το ειπες. Εσυ θα εχεις ξεκινησει μαλλον την φαση ομως. Οποτε τους μικραινει ο πουτσος με αυτο το πραγμα και νιωθουν αβολα.

Για τον πουτσο. Παλουκωμα θελουν.

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτοι θα φανε τα παρελκομενα και οπως το ειπες. Εσυ θα εχεις ξεκινησει μαλλον την φαση ομως. Οποτε τους μικραινει ο πουτσος με αυτο το πραγμα και νιωθουν αβολα.

Για τον πουτσο. Παλουκωμα θελουν.

Εγω παντως ξερω οτι αυτα τα καταδρομικα ειναι πυρ και κινηση.

Να νιωσεις μειωνεκτικα γιατι παω να φαω και εσυ δεν μπορεσες οκ... μεχρι ενα σημειο ( δεν το καταλαβαινω) αλλα ας πουμε οτι το καταλαβαινω

Να νιωσεις μειωνεκτικα που σε βαζω στο παιχνιδι... που ακουστηκε ρε πουστη μου

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ο σωστος ο φιλος που ειναι αντρας, εκεινη την ωρα θα βοηθησει/σπονσοραρει, δεν θα πει τετοια απιθανη μαλακια για να κανει χαλαστρα.

μια δυο φορες στην ιστορια της φιλιας για το χαβαλε να το δεχθω - αν και εμενα δεν μου το εχει κανει κανενα φιλαρακι ουτε βεβαια το εχω κανει εγω. αλλα να στο κανουν συχνα σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. ριξτους κανα χι τεραστιο. και να το συζητησεις δεν θα βγαλεις ακρη, αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα, προφανως παιζουν αλλα απο πισω.

μια εξαιρεση βαζω μονο. κανας φιλος που ξερει τη γυναικα σου κλπ πχ κουμπαρος, οικογενεια σου κλπ που να τον φερνεις σε δυσκολη θεση με το να την πεφτεις. υπαρχουν μερικοι τετοιοι περιεργοι υπερευαισθητοι μαλακες, το εχω δει κι εγω. δεν καθομαι να κανω αναλυση για το ποσο ειλικρινεις ειναι, αλλα πρεπει να σεβαστεις τη μαλακια που τους δερνει και να μην καμακωνεις μπροστα τους.

για τους αλλους ομως φιλους : γαμησε τους, ειναι ψιλο-φιδακια και κρυφτοπουστρακια στη συμπεριφορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Εσας σας εχει τυχει??
Ωραιους φιλους εχεις ρε. Αλλά καλός μαλακας εισαι κι εσυ. Αυτό είναι λογος να του κοψεις την καλημέρα από την ιδια στιγμη. Τι καθοσουν μετα και το σκεφτόσουνα? Τον πιανεις μετα, τον ξεχεζεις και του κοβεις την καλημέρα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι είδους φιλίες εχετε καποιοι. Αυτά είναι αυτονόητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε, ειλικρινα, τι εχεις παθει αυτές τις μερες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εσας σας εχει τυχει??

Καλα σου κάνουνε και εγω το ιδιο θα σου έκανα. Εσυ εισαι απαραδεκτος που εχεις και απατάς.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.653
Πόντοι
1.406
Καλα σου κάνουνε και εγω το ιδιο θα σου έκανα. Εσυ εισαι απαραδεκτος που εχεις και απατάς.
Ειδες τυπε μου..καποιοι ανδρες ειναι πολυ γουρουνια τελικα..και χαλανε την πιατσα για τους υπολοιπους που ειμαστε καλα παιδια  0:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom