Νέα

Χάλασε το Windows Media Player μου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
είναι κακοσχεδιασμένο και έχει πολλά bugs
Εσύ που είσαι προγραμματιστής, διόρθωσε κανένα bug ή έστω στείλε κανένα τεκμηριωμένο bug report.

Όταν λες κακοσχεδιασμένο εννοείς το βασικό skin; Όντως είναι μούφα, αλλά μπορείς να το αλλάξεις.
Όταν προχωρήσω κ'άλλο στην επεξεργασία εικόνας (μέχρι τώρα έκανα φωτομοντάζ/ειδικά εφέ και ξεκίνησα να κάνω λογότυπα)
θα δοκιμάσω τη δημιουργία skin για εφαρμογές.

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο, επιλέγεις ''ιδιότητες'', κι εκεί που λέει ''ανοίγει με...'' πατάς ''αλλαγή'' κι επιλέγεις το πρόγραμμα με το οποίο θα ανοίγει το αρχείο. μετά ''εφαρμογή'', ''οκ'' κι έτοιμος. τα παραπάνω ισχύουν για οποιοδήποτε τύπο αρχείου

thanks! :thumbsup:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
"Χάλασε το Windows Media Player μου"

Και ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσύ που είσαι προγραμματιστής, διόρθωσε κανένα bug ή έστω στείλε κανένα τεκμηριωμένο bug report.

Όταν λες κακοσχεδιασμένο εννοείς το βασικό skin; Όντως είναι μούφα, αλλά μπορείς να το αλλάξεις.
Όταν προχωρήσω κ'άλλο στην επεξεργασία εικόνας (μέχρι τώρα έκανα φωτομοντάζ/ειδικά εφέ και ξεκίνησα να κάνω λογότυπα)
θα δοκιμάσω τη δημιουργία skin για εφαρμογές.

Κακογραμμενο μπορει να ειναι και ενα προγραμμα
το οποιο φαινομενικα ειναι οκ ως προς την λειτουργια του.
Τρεχει αποτελεσματικα που λεμε...

Το ερωτημα ειναι γιατι ? Συμβαινει το παραπανω ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κακογραμμενο μπορει να ειναι και ενα προγραμμα
το οποιο φαινομενικα ειναι οκ ως προς την λειτουργια του.
Τρεχει αποτελεσματικα που λεμε...

Το ερωτημα ειναι γιατι ? Συμβαινει το παραπανω ?

Τι να σου πω, δεν έχω κάτσει να διαβάσω τον κώδικα. Άλλωστε δε θα καταλάβαινα τίποτα.
Δε θυμάμαι να μου έχει κρασάρει ποτέ ή να μου πάγωσε το λειτουργικό (ακόμα κ'όταν το έβαλα σε windoze)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι να σου πω, δεν έχω κάτσει να διαβάσω τον κώδικα. Άλλωστε δε θα καταλάβαινα τίποτα.
Δε θυμάμαι να μου έχει κρασάρει ποτέ ή να μου πάγωσε το λειτουργικό (ακόμα κ'όταν το έβαλα σε windoze)
σε windoze κρασαρει...εχω προσωπικη εμπειρια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οι περισσοτεροι προγραμματιστες οταν γραφουν κωδικα
εκεινο που τους ενδιαφερει ειναι απλα να το κανουν να τρεξει...
Δεν γραφουν κωδικο με γνωμονα την ασφαλεια. Ο κωδικας ειναι κακογραμμενος
με την εννοια οτι μπορει να δωσει δυνατοτητες σε εναν επιτιθεμενο. Μια απο αυτες
ειναι η επιθεση υπερχειλιση μνημης.

Λογω αυτης της αδυναμιας λοιπον (αδιαφοριας των προγραμματιστων ως προς την ασφαλεια)
οι επιθεσεις σε επιπεδο εφαρμογης εχουν γινει πολυ διασημες  :grin: σε επιπεδο μεταφορας
ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα... IPsec /  κρυπτογραφησεις ... πρεπει να κοροιδεψεις
τον διακομιστη διανομης κλειδιων κτλπ. Για πολλες εφαρμογες υπαρχουν ετοιμα  exploits  στο ιντερνετ βεβαια. ;)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom