Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα, και μετά από την σχετική παρέλαση, διάλεξα την Άντζελα.
Άν και η αλήθεια μου είναι ότι πήγαινα για την Μαρία, αλλά κάποιος συνάδελφος με πρόλαβε, και την είχε γκαβατζώσει για δύο 45λέπτα!!!
(..ποιος να ήταν άραγε..???
)
Η κοπέλα είναι όμορφη και νεαρό μωρό, και το σώμα της πραγματικά είναι πολύ καλό (για τα δεδομένα των συγκεκριμένων χώρων).
Παρότι η αρχή ήταν καλή (μου πρότεινε να κάνουμε μαζί το ντουζάκι μας),
μετά είδα ότι η τάση ξεπέτας, ήταν σε όλο το μεγαλείο της.
Επειδή δεν περίμενα να έχω και κανένα μασάζ της προκοπής, "συναίνεσα" να πάω στο κυρίως πιάτο.
Το κορμί της είναι σφικτό, και οι βύζοι της
αριστούργημα. Σφικτά με ωραίο σχήμα και ανοικτό χρώμα στις ρόγες της, ενώ το μουνάκι της είναι "τρυφερό" και σφικτό.
Η δε κωλοτρυπίδα της,
σκέτο απόλαυση. Πολύ σφικτή, όπου ακόμη και ένα δάχτυλο να της βάλεις μπορείς να το καταλάβεις το πόσο σφικτή είναι.
Δεκτική σε γλειψίματα, δάκτυλα, αλλά και "βρώμικα" λόγια.
Η πίπα της ήταν ωραία με βαθύ και υγρό ρούφηγμα
, με τα σχετικά "φτυσίματα" ενώ περιποιήθηκε και όλη την γύρω περιοχή, ενώ όλα τα παραπάνω εξελίχθηκαν σε διάφορες στάσεις.
(Για να γλύφει, και να την γλύφουν, είναι πολύ καλή)
Στο κυρίως πιάτο, και επειδή όπως είπα είναι αρκετά σφικτή, ήταν καλή, και η θέα στα τέσσερα....πανοραμική
!!! (Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το μουνί μιας πιτσιρίκας, να τραβιέται μαζί με τον πούτσο σου, την ώρα που μπαίνω-βγαίνεις), αν και οι μικρό-υπερβολές στα βογγητά, δεν έλειπαν.
Τελική κατάθεση στα σφικτά στήθια της, όπου και έληξε το θέμα.
Είναι ευγενική, είναι όμορφη, είναι πιτσιρίκα,
ΑΛΛΑ είναι για μία φορά.
Δηλ. εγώ δεν πρόκειται να την ξαναπάρω, γιατί εάν ήθελα να γαμήσω και μόνον, πήγαινα σε ένα studio και έκανα την δουλειά μου με ομορφότερο μωρό, και ας είναι σε μικρότερο χρονικό πλαίσιο.
[move]Τα 80άρια πλέον είναι δύσκολα, και αυτό, εάν δεν μάθουν να το σέβονται ΕΔΩ και ΤΩΡΑ[/move], προβλέπω στο μέλλον τέτοιου είδους "υπηρεσίες" από νεαρά κοριτσάκια τύπου "Άντζελας" να οδεύουν γοργά, γοργά προς την έξοδο!!