Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 910K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
επισκεψη την πεμπτη με τον κατακλυσμο,ανοιγμα της πορταας πουθενα η βετα ηταν μια ξανθια με γυαλια πανω απο σαραντα της λεω που ειναι η βεττα ρεπο μου λεει βεττα τελος απο το μαγαζι,τελλος η βεττα που ηταν εγγυηση στο τι σου προτεινε ,τελος εδω και κανα 2μηνο η βικη που ηταν σουπερ μεσα με την μαριαννα εχω παει 6 φορές το σπιτι χρειαζεται καποια ανανεωση .....

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
επισκεψη την πεμπτη με τον κατακλυσμο,ανοιγμα της πορταας πουθενα η βετα ηταν μια ξανθια με γυαλια πανω απο σαραντα της λεω που ειναι η βεττα ρεπο μου λεει βεττα τελος απο το μαγαζι,τελλος η βεττα που ηταν εγγυηση στο τι σου προτεινε ,τελος εδω και κανα 2μηνο η βικη που ηταν σουπερ μεσα με την μαριαννα εχω παει 6 φορές το σπιτι χρειαζεται καποια ανανεωση .....

οποτε , ποιο ειναι το συμπερασμα απο τα γραφομενα σου  :sunglasses: .................. ''μαυρο''  ;) ............

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Κι εδώ αναμένονται σχετικές αναφορές μετά από σοβαρή συζήτηση με τη Γιούλη. Απλά γιατί κάθε νόμισμα έχει-τουλάχιστον-2όψεις.
Stay tuned... ;)

αφου ειχες σοβαρή συζήτηση με τη Γιούλη , πες μας και τιν δικη της γνωμη για αυτο το θεμα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Στη συζήτηση παρών ήταν και ο TYRAEL. Να τονίσω ότι δεν έχω μεγάλη "θητεία" στο χώρο των μασαζερί...οι επισκέψεις μου συνολικά όχι άνω των 15 στα τελευταία 10 χρόνια. Δεν ξέρω λοιπόν πολλά, απλά έτυχε να μάθω και την "άλλη πλευρά".
Εξέφρασα λοιπόν την απορία μου για την απουσία της Βέτας, στην  Γιούλη, μιας και μας συστήθηκε ως ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. (Την είχα δει πρόσφατα, στο κλείσιμο ένα βράδυ, αναμένοντας τις υπηρεσίες της Μελίσας..).
Ενώ αρχικά μας είπε ότι η Βέτα λείπει, σε ερώτησή μας για ρεπό, η απάντησή της ήταν πως σταμάτησε τη συνεργασία μαζί της λόγω αρκετών παραπόνων, αλλά και δειγμάτων έλλειψης επαγγελματισμού. Σύμφωνα λοιπόν με τη Γιούλη, η Βέτα, αν και της είχαν γίνει πολλαπλές συστάσεις, εξακολουθούσε να έχει μιά στάση μη επιθυμητή στο χώρο. Προσπαθούσε δηλαδή με προκλητικό ντύσιμο και εμφάνιση, (κολάν και πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κόκκινα μαλλιά κ.ά.) να έχει άλλο ρόλο από αυτόν που έπρεπε. Σύμφωνα και με το γενικότερο αναβαθμισμένο ύφος του χώρου, η Γιούλη ήθελε τη Βέτα ως την κυρία της υποδοχής που θα παρουσιάζει τα κορίτσια και θα είναι η υπεύθυνη του χώρου, με σκοπό την ευχάριστη παραμονή του πελάτη. Εχοντας καταλάβει η Γιούλη ότι πολλοί πελάτες "χάθηκαν", έβαλε σε ευδιάκριτα σημεία το κινητό της τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της όποιος έχει κάποιο πρόβλημα. Κάποιοι πελάτες την ενημέρωσαν, ότι τους κατεύθεινε σε συγκεκριμένες κοπέλες ή είχαν παράπονα από την συμπεριφορά της Βέτας, ως κυρία της υποδοχής. Παράπονα εξέφρασαν και αρκετά κορίτσια στη Γιούλη, όταν σταμάτησε η Βέτα, αφού θα ήταν δύσκολο να τα πουν μπροστά της, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε χρόνια η Γιούλη στη Βέτα.
Δεν είναι δυνατόν, μας είπε, να μου ζητάνε τη Βέτα από τη στιγμή που είναι άλλος ο ρόλος της. Και σε αυτό, όπως ισχυρίστηκε έφταιγε ή ίδια η Βέτα με την συμπεριφορά, το ντύσιμο και τη γενική της εικόνα. Πραγματικά στις 3 φορές που πήγα δεν αντιλήφθηκα τη Βέτα να "λανσάρεται". Θα μου ήταν αδιανόητο μπροστά σε ένα τόσο νεανικό, όμορφο και επαρκές σε υπηρεσίες, ρόστερ. Υπήρχαν και παράπονα από πελάτες που πήγαιναν αργά, και δεν ήθελε να καθυστερήσει το κλείσιμο του μαγαζιού. Εδώ μου έκανε εντύπωση, και θυμήθηκα όταν πήγα ένα τέταρτο πριν το κλείσιμο να προλάβω την τελευταία μέρα της Μελίσας στην Ελλάδα, παρακάλεσα έντονα τη Βέτα να μου αφήσει λίγο χρόνο και η Μελίσα μου είπε είναι πρόβλημα για τη Βέτα. Ευτυχώς ήταν η Γιούλη και απλά μου είπε να μείνω μισή ώρα μετά το κλείσιμο. Προφανώς αυτό θα είχε ξαναγίνει και καταλήγοντας τη συζήτηση, μας είπε η Γιούλη, ότι σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο δε μπορείς να "διώχνεις" τον πελάτη ή να μπερδεύεις το ρόλο σου.
Τώρα όσον αφορά τα ενδοεπιχειρησιακά, σαφώς άλλος ο ρόλος της υπεύθυνης από την απλή εργαζόμενη. Κι εγώ προτιμώ η σερίφησα να είναι μιά κυρία όπου θα ρωτήσω ή ζητήσω κάποια πράγματα, ενδεχομένως να μου προτείνει κάποιες επιλογές, από το να είναι μια θεραπεύτρια.
Σχετικά με τον συγκεκριμένο χώρο, μου αρέσει πολύ αισθητικά όπως ήταν και η Μπουμπουλίνας. Δεν έχει καμμιά σχέση με τους υπόλοιπους χώρους και το ρόστερ είναι πολύ καλύτερο από αντίστοιχα. Αν λοιπόν ο ιδιοκτήτης έχει υψηλά στάνταρς, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και στους διακριτούς ρόλους και στις υπηρεσίες και την εν γένει εικόνα. Αρκεί να μην πληρώνει αδίκως το μάρμαρο ένας εργαζόμενος αν δεν ευθύνεται.
Αν έχουν έτσι τα πράγματα, καλώς έπραξε η Γιούλη. Όσον αφορά τα πρόσωπα, συμπαθείς μου είναι και οι δύο γυναίκες, με πιό αυθεντική (είμαι και φυσιογνωμιστής εξάλλου..) τη Γιούλη.
Αυτά και συγνώμη αν σας κούρασα.. χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ή εμπάθεια.  

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αντε να δουμε ποτε θα ερθει πισω το πουτανακι η μελισσα για εμασ που δεν προλαβαμε να το δοκιμασουμε να δουμε τι γαμησακι κανει!!!!δεν εχει τπτ αλλο ενδιαφερον το ιδρυμα μονο μια λουιζα ειδα με καλτσουλεσ μεχρι το γονατο καβλιαρικεσ!!!αλλα δεν περασα!!αναμονη μια βδομαδα για το μικρο!!!δεν εχω ακουσει και τπτ για την λουιζα μαλλον τα κρατατε και δεν λετε αποψεισ  λαμογια χαχαχαχχαχα

Συνάδελφε έχω πει την κριτική μου για αυτή. Χτύπα το Link να την δεις....

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Στη συζήτηση παρών ήταν και ο TYRAEL. Να τονίσω ότι δεν έχω μεγάλη "θητεία" στο χώρο των μασαζερί...οι επισκέψεις μου συνολικά όχι άνω των 15 στα τελευταία 10 χρόνια................
.................Αν έχουν έτσι τα πράγματα, καλώς έπραξε η Γιούλη. Όσον αφορά τα πρόσωπα, συμπαθείς μου είναι και οι δύο γυναίκες, με πιό αυθεντική (είμαι και φυσιογνωμιστής εξάλλου..) τη Γιούλη.

Συμφωνώ και εγώ με την τοποθέτηση σου.(αν φυσικά έχουν γίνει κάπως έτσι τα πράγματα)
Στο τελευταίο πέρασμα που έκανα, και με υποδέχτηκε η Γιούλη, διέκρινα μια πιο προσεγμένη "επαφή" μαζί της... ήταν πιο "διερευνητική" και κάναμε μια κουβέντα για τις κοπέλες γενικότερα.
Επίσης όταν της ανέφερα για μια κορασίδα που δεν είχα περάσει "καλά" μαζί της, έδειξε ότι την ενδιέφερε η γνώμη μου, και την έλαβε υπόψη της.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι, η Γιούλη είναι πολύ έμπειρη γυναίκα σε αυτά, και εύκολα μπορεί να "παίξει" με τον πελάτη όπως πιστεύει καλύτερα, αλλά τέλος πάντων, δεν προέβηκε σε χαζές διακαιολογίες για την κοπέλα της, και τις υπηρεσίες της.
Αυτά προς το παρών, και ελπίζω να αντιληφθεί συντόμως και εκείνη ότι η οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων πελατών της, περνάμε βαθιά κρίση, και να "διορθώσει" την τιμή των υπηρεσιών (που είναι σταθερά 80€)για να μπορέσει να έχει την ίδια "ροή" πελατών=χρήμα!!!!!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Να τονίσω ότι δεν έχω μεγάλη "θητεία" στο χώρο των μασαζερί...οι επισκέψεις μου συνολικά όχι άνω των 15 στα τελευταία 10 χρόνια. Δεν ξέρω λοιπόν πολλά, απλά έτυχε να μάθω και την "άλλη πλευρά".

μονο και μονο για αυτο θα ειμαι ποιο χαλαρος απεναντι σου , οχι ομως και απεναντι στιν γιουλι  :tickedoff:

Σύμφωνα λοιπόν με τη Γιούλη, η Βέτα, αν και της είχαν γίνει πολλαπλές συστάσεις, εξακολουθούσε να έχει μιά στάση μη επιθυμητή στο χώρο. Προσπαθούσε δηλαδή με προκλητικό ντύσιμο και εμφάνιση, (κολάν και πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κόκκινα μαλλιά κ.ά.) να έχει άλλο ρόλο από αυτόν που έπρεπε. Σύμφωνα και με το γενικότερο αναβαθμισμένο ύφος του χώρου, η Γιούλη ήθελε τη Βέτα ως την κυρία της υποδοχής που θα παρουσιάζει τα κορίτσια και θα είναι η υπεύθυνη του χώρου, με σκοπό την ευχάριστη παραμονή του πελάτη.

απο ποτε το κολλαν ειναι προκλιτικο ? και τα κοκκινα μαλλια ? ( αν και απο οτι θυμαμαι καστανοξανθα τα ειχε παντα η βετα )

θα μας τρελανει η γιουλι ............

Εχοντας καταλάβει η Γιούλη ότι πολλοί πελάτες "χάθηκαν",   

μηπως η πελατες φευγανε λογο το ''μπαζων'' κοριτσιων που ειχε ?

Εχοντας καταλάβει η Γιούλη ότι πολλοί πελάτες "χάθηκαν", έβαλε σε ευδιάκριτα σημεία το κινητό της τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της όποιος έχει κάποιο πρόβλημα. Κάποιοι πελάτες την ενημέρωσαν, ότι τους κατεύθεινε σε συγκεκριμένες κοπέλες ή είχαν παράπονα από την συμπεριφορά της Βέτας, ως κυρία της υποδοχής.

η ''πελατες ''  = νταβατζηδες των κοριτσιων , να τα λεμε τα πραγματα οπως ειναι .......................

Παράπονα εξέφρασαν και αρκετά κορίτσια στη Γιούλη, όταν σταμάτησε η Βέτα, αφού θα ήταν δύσκολο να τα πουν μπροστά της, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε χρόνια η Γιούλη στη Βέτα.

εδω γελαμε ...............

Δεν είναι δυνατόν, μας είπε, να μου ζητάνε τη Βέτα από τη στιγμή που είναι άλλος ο ρόλος της.

εαν ηθελε θα ειχε μπει μπαμπολες φορες μεσα , διοτι εαν κρινο απο μνμ και αλλον συναδελφων τιν γουσταραν και τις ακουμπαγαν και 200 -300 ευρω , ενω αυτη ελεγε παντα να προτυμισουμε ενα απο τα κοριτσια της

. Και σε αυτό, όπως ισχυρίστηκε έφταιγε ή ίδια η Βέτα με την συμπεριφορά, το ντύσιμο και τη γενική της εικόνα.

μετα απο δυο χρονια το καταλαβε αυτο  ? , οτι η Βετα ειναι γυναικαρα ........... εσυ θα μας τρελανεις ρε γιουλι

Πραγματικά στις 3 φορές που πήγα δεν αντιλήφθηκα τη Βέτα να "λανσάρεται".

σωστος , ετσι ειναι , αλλα .........................

. Υπήρχαν και παράπονα από πελάτες που πήγαιναν αργά, και δεν ήθελε να καθυστερήσει το κλείσιμο του μαγαζιού.

μηπως πιεζαν η ''νταβατζηδες'' των κοριτσιων ? ή μηπως οποτε γινοταν ''πεσιμο'' στο μαγαζι απο στρουμφακια γινοταν παντα στο κλεισιμο και ειχε δωσει εντολη η κ.γιουλι ..............

. , μας είπε η Γιούλη, ότι σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο δε μπορείς να "διώχνεις" τον πελάτη ή να μπερδεύεις το ρόλο σου.

εαν νομιζει οτι η εποχη ειναι δυσκολη , τοτε να κατεβαση στα 20 ευρω (40κοπελα + 20 γιουλι) τιν συμμετοχη της και να μην τα εχει στα 40 ευρω ( 40 κοπελα + 40 γιουλι )  οπως ειναι τωρα  ............

Τώρα όσον αφορά τα ενδοεπιχειρησιακά, σαφώς άλλος ο ρόλος της υπεύθυνης από την απλή εργαζόμενη. Κι εγώ προτιμώ η σερίφησα να είναι μιά κυρία όπου θα ρωτήσω ή ζητήσω κάποια πράγματα, ενδεχομένως να μου προτείνει κάποιες επιλογές, από το να είναι μια θεραπεύτρια.

αυτο εκανε η Βετα , αλλα ..............ας μην πω παραπανω που ξερω ..........

Αν έχουν έτσι τα πράγματα, καλώς έπραξε η Γιούλη.

ακομα το πιστευεις ? μετα απο αυτα που σου εγραψα ............

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ μου έκανε εντύπωση, και θυμήθηκα όταν πήγα ένα τέταρτο πριν το κλείσιμο να προλάβω την τελευταία μέρα της Μελίσας στην Ελλάδα, παρακάλεσα έντονα τη Βέτα να μου αφήσει λίγο χρόνο και η Μελίσα μου είπε είναι πρόβλημα για τη Βέτα. Ευτυχώς ήταν η Γιούλη και απλά μου είπε να μείνω μισή ώρα μετά το κλείσιμο.
  πραγματι,   ( τουs τελευταιουs μηνεs στα καρτελακια του μαγαζιου )  ηταν και το τηλ.  τηs γιουληs( για τυχον παραπονα που μπορει να υπηρχαν απο τουs πελατεs).   τελικα οταν πηγεs εσυ ποια ηταν ?  η βετα η η γιουλη ?  

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ανήκουστα πράγματα: από πότε τα κόκκινα μαλλιά είναι πρόκληση;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Δεν έχω κανένα, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ, λόγο να πάω υπέρ κάποιας πλευράς και εννοείται, ότι δεν αντιπαρατίθεμαι σε κανέναν. Ο λόγος? Το μόνο μου όφελος είναι να περνάω όμορφα όταν ειδικά ξοδεύω ένα σημαντικό, δι'εμέ, χρηματικό ποσό.
Δεν είχα, έχω σχέσεις με κυκλώματα, νταβάδες, μπάτσους και άλλα σχετικά. Γνωρίζω, όπως κάποιοι, διάφορα περίεργα της νύχτας αλλά δε με αγγίζουν.
Ο λόγος που αναφέρθηκα στο θέμα ήταν η πληροφόρηση και ΜΟΝΟ! Σε τελική ανάλυση αν η Γιούλη έχει κορίτσια που κάνουν τη διαφορά σε ομορφιά και υπηρεσίες τότε θα με έχει πελάτη. Όπως θα με είχε και η Βέτα σε ανάλογη περίπτωση.
Δήλωσα και επαναλαμβάνω ότι δε μ'ένδιαφέρει να μου κάτσει η 50άρα σερίφησα όταν παρελαύνουν όμορφα και νέα κορίτσια. Αλλιώς θα πήγαινα στα ιδρύματα του κέντρου που έχουν "ώριμες" επιλογές.
Επίσης θεωρώ υπερβολή να αναφέρω ότι το να πηγαίνω στης Γιούλης δε σημαίνει ότι την στηρίζω, απλά ταιριάζει στο στυλ μου περισσότερο, ένας πιό ζεστός χώρος με παρουσίες που σου δημιουργούν το ευχάριστο δίλλημα της επιλογής ανάμεσα σε περισσότερες από δύο.
Και μακάρι να αναβαθμιστούν και άλλοι χώροι, ώστε να επέλθει ο ωφέλιμος για μας ανταγωνισμός.
Έχω όμως και μιά απορία. Αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα όπως λες, γιατί δεν τα αναφέρεις? Στο κάτω κάτω για το κοινό όφελος υπάρχει το bou. Δεν εκτιθέμεθα ούτως ή άλλως πίσω από την ανωνυμία μας. Ειδικά όταν τάσσεσαι υπέρ της μίας πλευράς οφείλεις να επιχειρηματολογείς (γενικά, όχι μόνο εσύ). Σε άλλη περίπτωση ελέγχεσαι για την αξιοπιστία σου (γενικά, όχι μόνο εσύ).
Καταλήγοντας πιστεύω πως ο χρόνος είναι πάντοτε ο καλύτερος κριτής. :)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
  πραγματι,   ( τουs τελευταιουs μηνεs στα καρτελακια του μαγαζιου )  ηταν και το τηλ.  τηs γιουληs( για τυχον παραπονα που μπορει να υπηρχαν απο τουs πελατεs).   τελικα οταν πηγεs εσυ ποια ηταν ?  η βετα η η γιουλη ?  

Ευτυχώς για μένα και οι δύο!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
...Το μόνο παράπονο που μπορεί ναχε κάποιος απ τη Βέτα ήταν ότι ΔΕΝ καθότανε!!! :headbang:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Έχω όμως και μιά απορία. Αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα όπως λες, γιατί δεν τα αναφέρεις?

δηλαδη ολα αυτα που εργαψα επανω τι ηταν , σου τα ανεφερα

μερικα αλλα ειναι εντελως ''προσωπικα'' και δεν μπορω να τα αναφερω σε δημοσια ζηζητηση  ;)

τελικα μηπως η Γιουλη ζηλευε που ολοι τιν πεφταμε στιν Βετα και οχι σε αυτην  :think:  τζαμπα τα Botox και τις πλαστικες που εχει κανει , λετε να ηταν αυτο  :think:

celtic1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Από εμένα ειλικρινά κρίμα για το μαγαζί...Αν αυτοί ήταν πραγματικά οι λόγοι για τους οποίους έφυγε η Βέτα τότε απλά δεν υπάρχουν...Εμένα προσωπικά το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι δεν καθόταν διότι η γυναίκα ήταν θεά και βασικά ΓΥΝΑΙΚΑ...κατά τα άλλα ήταν ολόσωστη, δε θυμάμαι ούτε μία φορά να προμοτάρει συγκεκριμένη κοπέλα, ούτε να βιάζεται (αν και για να είμαι δίκαιος δεν είχα πάει στο κλείσιμο ποτέ...)...Τέσπα το μαγαζί έχασε έναν σχετικά τακτικό πελάτη τουλάχιστον σε συχνότητα, διότι ένας από τους βασικούς λόγους που πήγαινα ήταν για να φτιαχτώ με την απίστευτη θέα της Βέτας, που επιμένω πως το μόνο προκλητικό που είχε ίσως πάνω της ήταν ότι ήταν πολύ περισσότερο ΓΥΝΑΙΚΑ από τα κοριτσάκια εκεί μέσα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Από εμένα ειλικρινά κρίμα για το μαγαζί...Αν αυτοί ήταν πραγματικά οι λόγοι για τους οποίους έφυγε η Βέτα τότε απλά δεν υπάρχουν...Εμένα προσωπικά το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι δεν καθόταν διότι η γυναίκα ήταν θεά και βασικά ΓΥΝΑΙΚΑ...κατά τα άλλα ήταν ολόσωστη, δε θυμάμαι ούτε μία φορά να προμοτάρει συγκεκριμένη κοπέλα, ούτε να βιάζεται (αν και για να είμαι δίκαιος δεν είχα πάει στο κλείσιμο ποτέ...)...Τέσπα το μαγαζί έχασε έναν σχετικά τακτικό πελάτη τουλάχιστον σε συχνότητα, διότι ένας από τους βασικούς λόγους που πήγαινα ήταν για να φτιαχτώ με την απίστευτη θέα της Βέτας, που επιμένω πως το μόνο προκλητικό που είχε ίσως πάνω της ήταν ότι ήταν πολύ περισσότερο ΓΥΝΑΙΚΑ από τα κοριτσάκια εκεί μέσα...

+ 10000000.... :thumbsup:

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η αλισια τελειωσε με την εξεταστικη η ακομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
διότι ένας από τους βασικούς λόγους που πήγαινα ήταν για να φτιαχτώ με την απίστευτη θέα της Βέτας, που επιμένω πως το μόνο προκλητικό που είχε ίσως πάνω της ήταν ότι ήταν πολύ περισσότερο ΓΥΝΑΙΚΑ από τα κοριτσάκια εκεί μέσα...

τα ειπες ολα συναδελφε +10000000000000000 

μπραβο σου , ακριβως ετσι ειναι !!!!!!!!!!!!!!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Στη συζήτηση παρών ήταν και ο TYRAEL. Να τονίσω ότι δεν έχω μεγάλη "θητεία" στο χώρο των μασαζερί...οι επισκέψεις μου συνολικά όχι άνω των 15 στα τελευταία 10 χρόνια. Δεν ξέρω λοιπόν πολλά, απλά έτυχε να μάθω και την "άλλη πλευρά". ..............................................................

..............................................
Αν έχουν έτσι τα πράγματα, καλώς έπραξε η Γιούλη. Όσον αφορά τα πρόσωπα, συμπαθείς μου είναι και οι δύο γυναίκες, με πιό αυθεντική (είμαι και φυσιογνωμιστής εξάλλου..) τη Γιούλη.

mysterious , ασε τιν γιουλι να λεει το ποιημα της , σεριφησα σαν τιν κ.Βετα δεν βρισκεις καθε μερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom