Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
165
Like
32.286
Πόντοι
32.548
Πέρασα πριν 10 μέρες . Το ρόστερ δεν μου είπε τίποτα , οι ιδιες Και οι ίδιες η Μαριάνα μεγάλωσε η Κινέζα κομοδίνο τα ίδια η γιαγιά το πλεχτό της κτλπ. Η σεριφισα με έβρισε φεύγοντας γιατί δεν ψώνισα .
Η σερίφισα αυτό κάνει πάντα

γιατί δεν της είπες έλα εσύ μέσα

εσένα θέλω

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.642
Πόντοι
1.196
Ειχαν κανονικα τις βαρδιες στο εροτικαλπορταλ, τωρα τιποτα
Όλα οκ, απλά ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς, μπορεί να σου ζητήσει verification.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.440
Πόντοι
5.595
Όλα οκ, απλά ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς, μπορεί να σου ζητήσει verification.

Ναι, της είδα τώρα οκ.. πάντως νομίζω κάνα μήνα ηταν εκτός. Έλειπε και το μπανερ

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.535
Πόντοι
5.646
Πέρασα πριν 10 μέρες . Το ρόστερ δεν μου είπε τίποτα , οι ιδιες Και οι ίδιες η Μαριάνα μεγάλωσε η Κινέζα κομοδίνο τα ίδια η γιαγιά το πλεχτό της κτλπ. Η σεριφισα με έβρισε φεύγοντας γιατί δεν ψώνισα .
Αυτή η Ειρήνη ήταν εκεί;Η πιο πρόσφατη άφιξη...;

• Like
Αντιδράσεις: tribal

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
156
Πόντοι
280
Ξέρετε ποιες μπαίνουν σε διπλό στο δωμάτιο;

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.790
Πόντοι
2.816
  • Χαχα
Αντιδράσεις: trimis

th toutouzas

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος αν Τάνια και Μαριάννα μπαίνουν μαζί δωμάτιο;

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
156
Πόντοι
280
Τετάρτη και Πέμπτη κλειστά σωστά;

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επίσκεψη στο εν λόγο λαδαδικο την Δευτέρα και πέρασμα με την Μαριάνα... Τι να πω για το κορίτσι!!! Μακάρι να ήταν όλες με αυτήν την διάθεση. Εκπληκτική στην πίπα .. δεν ξεκολαγε από την περιοχή και πέρασμα κ πιο χαμηλά.. τρομερή διάθεση και στο σεξ με διάφορες στάσεις. Αλλά εκεί που με τρέλανε ήταν που στραβωσε που δεν την τελείωσα στο στόμα ενώ τα είχα αφήσει μέσα της στον σκούφο... Και μου τον βγάζει και τα παίρνει στο στομα.. λέγοντας μου ότι θέλει να γευτεί την γεύση!!! Ήταν μια εκπληκτική συνάντηση με την κοπέλα όπου θα την προτιμήσω πάλι σύντομα.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.727
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επίσκεψη στο εν λόγο λαδαδικο την Δευτέρα και πέρασμα με την Μαριάνα... Τι να πω για το κορίτσι!!! Μακάρι να ήταν όλες με αυτήν την διάθεση. Εκπληκτική στην πίπα .. δεν ξεκολαγε από την περιοχή και πέρασμα κ πιο χαμηλά.. τρομερή διάθεση και στο σεξ με διάφορες στάσεις. Αλλά εκεί που με τρέλανε ήταν που στραβωσε που δεν την τελείωσα στο στόμα ενώ τα είχα αφήσει μέσα της στον σκούφο... Και μου τον βγάζει και τα παίρνει στο στομα.. λέγοντας μου ότι θέλει να γευτεί την γεύση!!! Ήταν μια εκπληκτική συνάντηση με την κοπέλα όπου θα την προτιμήσω πάλι σύντομα.
Για το cim τι χρέωσε ;Για αυτό δηλαδή το τελείωμα που έκανε...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
119
Like
19.744
Πόντοι
20.686
Φίλε σίγουρα θα έπιασες και το πρωτοχρονιάτικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom