You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
καλησπερα απο εμενα, ετσι απλα μια απορια θα αφησω εδω καθως περασα 3 φορες αυτη την εβδομαδα και καθε φορα (σε διαφορετικες ωρες0 αυτη η ναγια ηταν μεσα στο δωματιο. ειναι καποιος απο αυτους εδω μεσα που δινει 20€ για ακα ή ολοι απλα μπαινουν για πιπα σκουφατη και κοιτανε τα τρομαχτικα στρ;αβα δακτυλα των ποδιων της?
(απορια απλα και ηθελα να ρωτησω) . ενημερωνω πως εχω περασει και εγω μαζι της και οταν ζητησε το 20αρικο, σε μαγαζι οπου αντε να το δωσεις για ποπο και μονξο, λεω λθος θα εκανε η κοπ[ελα!!
(απορια απλα και ηθελα να ρωτησω) . ενημερωνω πως εχω περασει και εγω μαζι της και οταν ζητησε το 20αρικο, σε μαγαζι οπου αντε να το δωσεις για ποπο και μονξο, λεω λθος θα εκανε η κοπ[ελα!!
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.353
- Πόντοι
- 5.646
Νομίζω ναιΣτο μισάωρο 60ρι είναι στοματικό χωρίς λάστιχο;
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Επίσκεψη πριν λίγο από το ίδρυμα
Επέλεξα Μάγια
Πήρα το πρόγραμμα της μισής ώρας
Η Μάγια είναι ένα μελαχρινό κορίτσι με ωραίο πρόσωπο δε μιλάει ελληνικά αλλά αγγλικά
Στήθος υπέροχο κορμί φοβερό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά αλλά δεν ενοχλούν
Κώλος υπέροχος διάσπαρτα τατουάζ
Ήρθε και άρχισε να με φιλάει από το κορμί από στήθος από λαιμό από αυτιά πήγα να την φιλήσω και μου πέταξε ένα πεταχτό φιλάκι ξεκίνημα με πίπα με καπότα Φοβερή με ωραία χρήση της γλώσσας πραγματικά υπέροχη πίπα
Στο σεξ Παίχτηκε μόνο ένας γύρος την γαμούσα αργά και Αισθησιακά καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού μας άρχισε να βγάζει κραυγούλες στο ιεραποστολικό και ένωσα τα χείλη μου με τα χείλη της και μετά απελευθερώθηκε και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα
Προσπάθησα για δάχτυλο αλλά δεν δέχτηκε και ούτε γλειφομούνι
Εγώ προσωπικά τα ξεπέρασα και δε με ενόχλησαν πέρασα πολύ ωραία και αυτό που ήθελα το πήρα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Επέλεξα Μάγια
Η Μάγια είναι ένα μελαχρινό κορίτσι με ωραίο πρόσωπο δε μιλάει ελληνικά αλλά αγγλικά
Ήρθε και άρχισε να με φιλάει από το κορμί από στήθος από λαιμό από αυτιά πήγα να την φιλήσω και μου πέταξε ένα πεταχτό φιλάκι ξεκίνημα με πίπα με καπότα Φοβερή με ωραία χρήση της γλώσσας πραγματικά υπέροχη πίπα
Στο σεξ Παίχτηκε μόνο ένας γύρος την γαμούσα αργά και Αισθησιακά καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού μας άρχισε να βγάζει κραυγούλες στο ιεραποστολικό και ένωσα τα χείλη μου με τα χείλη της και μετά απελευθερώθηκε και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα
Εγώ προσωπικά τα ξεπέρασα και δε με ενόχλησαν πέρασα πολύ ωραία και αυτό που ήθελα το πήρα
Επίσκεψη πριν λίγο από το ίδρυμα
Επέλεξα Μάγια
Κόστος 60! ευρώ;
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
ΝαιΚόστος 60! ευρώ;
Άρα στα 60 πίπα με προφυλακτικό.
Άρα στα 60 πίπα με προφυλακτικό.
Ναι στο βασικό πρόγραμμα
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.353
- Πόντοι
- 5.646
Η Μαριάννα ήταν εκεί;Η δεν βγαίνει;Πήγα σήμερα για Νικόλ αλλά η υπηρεσία μου είπε ότι σταμάτησε για κάποιο χρονικό διάστημα και αύριο ξεκινάει Αλίνα. Τελικά μπήκα με Τάνια για ένα μισάωρο χαλαρωμα
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 4.365
Η Μαριάννα ήταν εκεί;Η δεν βγαίνει;
Το παίζει ιστορία. Δεν σαλονάρει συχνά. Πάντως εμφανισακά η άτιμη δεν έχει αλλάξει. Αν θες την ζητάς απευθείας
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
και σε ξεπετάει και ....απευθείας!!!Το παίζει ιστορία. Δεν σαλονάρει συχνά. Πάντως εμφανισακά η άτιμη δεν έχει αλλάξει. Αν θες την ζητάς απευθείας
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.353
- Πόντοι
- 5.646
Το παίζει ιστορία. Δεν σαλονάρει συχνά. Πάντως εμφανισακά η άτιμη δεν έχει αλλάξει. Αν θες την ζητάς απευθείας
Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία
άλλη μια η οποία είναι σταθερή στο μαγαζί εδώ και χρόνια. Για την Ειρήνη τι ξέρουμε;
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.353
- Πόντοι
- 5.646
Και από Αλινα πληροφορία;άλλη μια η οποία είναι σταθερή στο μαγαζί εδώ και χρόνια. Για την Ειρήνη τι ξέρουμε;
άλλη μια η οποία είναι σταθερή στο μαγαζί εδώ και χρόνια. Για την Ειρήνη τι ξέρουμε;
Ειρήνη από εμφάνιση φαίνεται καλή περίπτωση ειδικά αν είναι καλή και στο πρόγραμμα
Η Μαριάννα ήταν εκεί;Η δεν βγαίνει;
σε προσφατη επισκεψη εμφανιστηκε κανονικα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Από τον Απρίλιο του 2009 εκεί σταθερά...15-16 χρόνια.....σε λίγο θα ξεπεράσει και τα χρόνια του Ραούλ στην Ρεάλ η τύπισσασε προσφατη επισκεψη εμφανιστηκε κανονικα
Από τον Απρίλιο του 2009 εκεί σταθερά...15-16 χρόνια.....σε λίγο θα ξεπεράσει και τα χρόνια του Ραούλ στην Ρεάλ η τύπισσα
Παλιός στο παιχνίδι. Μέχρι και τον μήνα θυμάσαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K