κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.812
- Πόντοι
- 19.795
Το φυλαγε για την πρωτη νυκτα του γαμουΨέματα έλεγε. Ποτέ δεν κατάφερα να γαμήσω μουνί
Το φυλαγε για την πρωτη νυκτα του γαμουΨέματα έλεγε. Ποτέ δεν κατάφερα να γαμήσω μουνί
Η σερίφισα αυτό κάνει πάνταΠέρασα πριν 10 μέρες . Το ρόστερ δεν μου είπε τίποτα , οι ιδιες Και οι ίδιες η Μαριάνα μεγάλωσε η Κινέζα κομοδίνο τα ίδια η γιαγιά το πλεχτό της κτλπ. Η σεριφισα με έβρισε φεύγοντας γιατί δεν ψώνισα .
Όλα οκ, απλά ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς, μπορεί να σου ζητήσει verification.Ειχαν κανονικα τις βαρδιες στο εροτικαλπορταλ, τωρα τιποτα
Καλύτερη απ τις άλλες ήτανεΗ σερίφισα αυτό κάνει πάντα
γιατί δεν της είπες έλα εσύ μέσα
εσένα θέλω
Όλα οκ, απλά ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς, μπορεί να σου ζητήσει verification.
Αυτή η Ειρήνη ήταν εκεί;Η πιο πρόσφατη άφιξη...;Πέρασα πριν 10 μέρες . Το ρόστερ δεν μου είπε τίποτα , οι ιδιες Και οι ίδιες η Μαριάνα μεγάλωσε η Κινέζα κομοδίνο τα ίδια η γιαγιά το πλεχτό της κτλπ. Η σεριφισα με έβρισε φεύγοντας γιατί δεν ψώνισα .
ΟΧΙ δεν ήταν άλλη εκείΑυτή η Ειρήνη ήταν εκεί;Η πιο πρόσφατη άφιξη...;
Οκ νόμιζα ήτανΟΧΙ δεν ήταν άλλη εκεί
Δυστυχώς με σταμάτησε και μου υπέδειξε το σωστό δρόμο για το μουνι της...
Τύπε εγώ παρέθεσα τι έγινε..για την Μαριάννα ο σωστός δρόμος είναι μόνο πίσω
Τετάρτη και Πέμπτη κλειστά σωστά;
Ναι τύπε μπαίνουνΞέρει κάποιος αν Τάνια και Μαριάννα μπαίνουν μαζί δωμάτιο;
αυτά έχουν απαντηθεί από το 2012!!!!Ξέρει κάποιος αν Τάνια και Μαριάννα μπαίνουν μαζί δωμάτιο;
Ναι τύπε μπαίνουν
Για το cim τι χρέωσε ;Για αυτό δηλαδή το τελείωμα που έκανε...Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επίσκεψη στο εν λόγο λαδαδικο την Δευτέρα και πέρασμα με την Μαριάνα... Τι να πω για το κορίτσι!!! Μακάρι να ήταν όλες με αυτήν την διάθεση. Εκπληκτική στην πίπα .. δεν ξεκολαγε από την περιοχή και πέρασμα κ πιο χαμηλά.. τρομερή διάθεση και στο σεξ με διάφορες στάσεις. Αλλά εκεί που με τρέλανε ήταν που στραβωσε που δεν την τελείωσα στο στόμα ενώ τα είχα αφήσει μέσα της στον σκούφο... Και μου τον βγάζει και τα παίρνει στο στομα.. λέγοντας μου ότι θέλει να γευτεί την γεύση!!! Ήταν μια εκπληκτική συνάντηση με την κοπέλα όπου θα την προτιμήσω πάλι σύντομα.