6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Ποιο ζεύγος προτείνεις....
Τατιάνα με Ρούλα είναι ταιριαστό ζεύγος
Ποιο ζεύγος προτείνεις....
Μάλλον Τάνια θες να πεις ...Τατιάνα με Ρούλα είναι ταιριαστό ζεύγος
Μάλλον Τάνια θες να πεις ...
Γιατί Τατιανα εδώ δεν υπάρχει.
Και τι κόστος πάει το διπλό;Η Ρούλα δεν πρέπει να είναι κ τόσο fanatic για διπλό ..
(όχι ότι δεν γουστάρει την φάση, αλλά δεν το έχει με τις "φίρμες" ..)
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον η Στέλλα με ποια βγάζει γούστα σε διπλό .. (την είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αλλά το γήρας Ουκ έρχεται ..)
Ρούλα δεν μου φαίνεται fun του διπλούΗ Ρούλα δεν πρέπει να είναι κ τόσο fanatic για διπλό ..
(όχι ότι δεν γουστάρει την φάση, αλλά δεν το έχει με τις "φίρμες" ..)
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον η Στέλλα με ποια βγάζει γούστα σε διπλό .. (την είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αλλά το γήρας Ουκ έρχεται ..)
Πριν δυο εβδομάδες ειχα περάσει με Ρούλα γιατί η βόλτα στο Λαγουμιτζή και Φ2 δεν ειχα αποδώσει ( Πάμελα και Νανσυ πιασμένες...) και ηταν συμπαθητική η συνεδρια. Γενικά προσπάθησε να κερδίσει τον πελάτη παρ όλο που το μαγαζι εχει τα χάλια του.
Φεύγοντας ρωτησα ποια αλλη δουλεύει και μου ειπε η Μαριάνα. Λεω μπορω να τη δω για να ξέρω για αλλη φορα? Πήγε να τη φέρει και γυρίζοντας μόνη πάλι μου ειπε ότι βαριόταν και δεν θα βγει......τα συμπεράσματα δικά σας
Αφού δεν σου ζήτησε κάνα εικοσαρι για να την δεις πάλι καλά. Ειπε ότι βαριοταν και καθάρισε ...Πριν δυο εβδομάδες ειχα περάσει με Ρούλα γιατί η βόλτα στο Λαγουμιτζή και Φ2 δεν ειχα αποδώσει ( Πάμελα και Νανσυ πιασμένες...) και ηταν συμπαθητική η συνεδρια. Γενικά προσπάθησε να κερδίσει τον πελάτη παρ όλο που το μαγαζι εχει τα χάλια του.
Φεύγοντας ρωτησα ποια αλλη δουλεύει και μου ειπε η Μαριάνα. Λεω μπορω να τη δω για να ξέρω για αλλη φορα? Πήγε να τη φέρει και γυρίζοντας μόνη πάλι μου ειπε ότι βαριόταν και δεν θα βγει......τα συμπεράσματα δικά σας
Κυριακή μεσημέρι 12....ηταν αρχικά ελεύθερες η Ρούλα και μια Κινέζα και μετα η Μαριάνα.....Απίστευτο.. τι ώρα πήγες και είχες μόνο δύο επιλογές;
Κυριακή μεσημέρι 12....ηταν αρχικά ελεύθερες η Ρούλα και μια Κινέζα και μετα η Μαριάνα.....
το θεραπευτήριο κλείνει 15 με 30 Μαΐου για ανακαίνιση των δωματίων (ντουζ στα δωμάτια αν κατάλαβα καλά ..)
Ναι έτσι είναιεχει μαγαζια που η ωρα ειναι 80€.
Πως κ έτσι...το θεραπευτήριο κλείνει 15 με 30 Μαΐου για ανακαίνιση των δωματίων (ντουζ στα δωμάτια αν κατάλαβα καλά ..)
εχει μαγαζια που η ωρα ειναι 80€.
συγγρου και γυρω περιοχη.μιλάς για Κολωνάκι peter;
Κυριακή μεσημέρι 12....ηταν αρχικά ελεύθερες η Ρούλα και μια Κινέζα και μετα η Μαριάνα.....
Μάλλον σταμάτησε.Καλα δεν έχασες και τίποτα...Καλημέρα. Η tandi υπάρχει ακόμα; Δεν την βλέπω στο πρόγραμμα