Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.215
- Πόντοι
- 4.365
Η Στέλλα σταμάτησε από εδώ?
Η άλλαξε μαγαζι
Λίγες μέρες πριν κλείσει κανονικά στο μαγαζί
Η Στέλλα σταμάτησε από εδώ?
Η άλλαξε μαγαζι
Το μαγαζί άνοιξε ανακαινισμένο με ντουζιέρες στα δωμάτια κλπ, ακόμα μυρίζει η μπογιά στους τοίχους..
Οι περισσότεροι φυσικά το ξέρετε αφού γινότανε χαμούλης
Ρόστερ ίδιο με πριν. Δεν είδα κάποια αλλαγή
Καλημέρα. Υπάρχει μεγάλη αλλαγή στον χώρο σε σχέση με πριν;
οχι η υπευθυνη ειπε οτι σταματησε ( τουλάχιστον από εκεί)Τελικα ξέρουμε αν επιστρέψει η Στέλλα ;
οχι η υπευθυνη ειπε οτι σταματησε ( τουλάχιστον από εκεί)
Άρα μάλλον πλέον ανεξάρτητηΕνδιαφέρουσα πληροφορία αν κ ακούγεται λογικό, γιατί το διάστημα που περιγράφεις (πριν 10 ημέρες), το ελαιοτριβείο ήταν κλειστό, οπότε δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο
Όλα τα κορίτσια έχουν το κοινό τους, πόσο μάλλον η Στέλλα που είναι χρόνια στο χώρο
Να μην κάνουν γλειφοκωλι και οι δύο γιατί θα τσακώνονται ποιά θα γλείφει κωλοτρυπίδα και ποια αρχιδιαΠοιες κοπέλες προτείνετε από το κατάστημα για διπλό μασάζ;
Να μην κάνουν γλειφοκωλι και οι δύο γιατί θα τσακώνονται ποιά θα γλείφει κωλοτρυπίδα και ποια αρχιδια
Το ερώτημα είναι αν κάποια δεν κάνει στο συγκεκριμένο κατάστημα...Η τέλεια σκηνή. Κάνει κάποια γλειφοκωλι;
Το ερώτημα είναι αν κάποια δεν κάνει στο συγκεκριμένο κατάστημα...
Για να είσαι σίγουρος, μη ντραπεις, θέσε το ερώτημα στην υποδοχή.
Τύπε για να πω την αλήθεια η Μαριάννα δεν μου έχει πει ποτέ βάλτο πίσω... Την επόμενη φορά θα τον καρφώσω χωρίς προειδοποίηση... Λογικά δεν θα την πειράξει..Σε αυτό το μαγαζί το δύσκολο είναι το να ζητας μουνι......
Τι λες; Ξεπαρθενευτηκε η Μαριανα και αρχισε να δινει μουνακι; Χαλασε η κοινωνια.Τύπε για να πω την αλήθεια η Μαριάννα δεν μου έχει πει ποτέ βάλτο πίσω... Την επόμενη φορά θα τον καρφώσω χωρίς προειδοποίηση... Λογικά δεν θα την πειράξει..
Εγώ χαλασμένη τη βρήκα.. δεν ξέρω ποιος έκανε τη ζημιά....Τι λες; Ξεπαρθενευτηκε η Μαριανα και αρχισε να δινει μουνακι; Χαλασε η κοινωνια.
Νομιζα, τοσα χρονια, οτι το φυλαγε για την πρωτη νυχτα του γαμουΕγώ χαλασμένη τη βρήκα.. δεν ξέρω ποιος έκανε τη ζημιά....