Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Κλειστά μέχρι 15
Άνοιξε πάλι ρόστερ το κλασσικό
Κλειστά μέχρι 15
Τανια δε νομίζω να είναι αυτή τη περίοδοΚαλημέρα για κατατοπίστε μας τι παίζει η νέα παρουσία στο μαγαζί γιατί ετοιμάζομαι για επίσκεψη σύντομα, μην πάω κατευθείαν σε Μαρία Τάνια αν αξίζει η νέα Βενεζουέλα
αφού σημερα είναι στο πρόγραμμα της Κυριακής μαζί με Μαριάννα Ρούλα Νίνα, εγώ μαλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο θα περάσω απ το κατάστημα για μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!!!!!!Τανια δε νομίζω να είναι αυτή τη περίοδο
αφού σημερα είναι στο πρόγραμμα της Κυριακής μαζί με Μαριάννα Ρούλα Νίνα, εγώ μαλλον το επόμενο Σαββατοκύριακο θα περάσω απ το κατάστημα για μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!!!!!!
Σύντομα θα πάω και εγώ για επιθεώρηση χώρου..
Έτσι άκουσα κ γωαν δεν κάνω λάθος έγινε ανακαίνιση;
Ναι έγινε και;Το ρόστερ παραμένει όμως το ίδιοΈτσι άκουσα κ γω
Ναι έγινε και;Το ρόστερ παραμένει όμως το ίδιο
30 χρονια φουρναρισσα. Κι αν εχει ψησει μπριτζολες. Στις 3 κορυφαιες μεταμιλφ του χωρου αυτη την στιγμη.Συναντηση με την ρουλα χτες το απογευμα..παιδια η γυναικα ειναι το κατι αλλο...ακρως ερωτικη κ καυλιαρα..θελει κ της αρεσει να περασεις καλα κ κανει κ καταπληκτικο μασαζ...ρουλα εισαι απιστευτη!
30 χρονια φουρναρισσα. Κι αν εχει ψησει μπριτζολες. Στις 3 κορυφαιες μεταμιλφ του χωρου αυτη την στιγμη.
Είχα διαβάσει μια κριτική για διπλό της Ρούλας, αλλά δεν θυμάμαι με ποιάνΞέρεις αν κάνει διπλό με άλλη κοπέλα από το μαγαζί;
Δίνει κώλο η Ρούλα;Συναντηση με την ρουλα χτες το απογευμα..παιδια η γυναικα ειναι το κατι αλλο...ακρως ερωτικη κ καυλιαρα..θελει κ της αρεσει να περασεις καλα κ κανει κ καταπληκτικο μασαζ...ρουλα εισαι απιστευτη!
Ανετα.Δίνει κώλο η Ρούλα;
για τα "μεγέθη " μαςΑνετα.
Ενταξει, καποιοι δυσκολευονται, αλλα η Ρουλα δεν λεει οχι σε κανεναν.για τα "μεγέθη " μας
Μην το γενικευεις
Δεν ειναι ολοι μικροτσουτσουνοι
πρεπει να "αποδρασω " απ τη στρατονομία και να την επισκευθωΕνταξει, καποιοι δυσκολευονται, αλλα η Ρουλα δεν λεει οχι σε κανεναν.
Θα ερθω και εγωπρεπει να "αποδρασω " απ τη στρατονομία και να την επισκευθω
Εχω και τα αυχενικά μου βλεπεις