Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.877
- Πόντοι
- 2.586
να κανεις τι εσυ ?Θα ερθω και εγω
να κανεις τι εσυ ?Θα ερθω και εγω
Κι αν ειμαι γερος και ασχημοςνα κανεις τι εσυ ?
συγνωμη κύριεΚι αν ειμαι γερος και ασχημος
κι ασπρισαν τα μαλλια μου
με γλωσσα και με δακτυλα
θα κανω την δουλεια μου.
Αντε μαζεψου στο Καπη μας τωρα, που μου θες και ελαιοτριβεια.συγνωμη κύριε
Δεν ηξερα
Ανετα.εγω δεν προσπαθησα κατι τετοιο γιατι δεν ηξερα οτι κανει..εισαι σιγουρος?ειναι εξτρα να φανταστω κ ποσο?
Ρουμάνα είναι πράγματι,στενή ειναι μπροστά γιατί δουλεύει περισσότερο την πίσω πόρτα γι'αυτήν φημίζεται άλλωστεΕπίσκεψη μετά από αρκετά χρόνια. Ρουλα ειχε πελάτη περασα με την Μαριανα κατα δηλωση Ρουμάνα.
Σίφουνας μικροκαμωμένη υπέροχη πίπα , σχετικά στενή.
Μασάζ τέζα διεκπεραιωτικο.
Τωρα τελευταια αρχισε να δουλευει και το μπροστινο συστημα.Ρουμάνα είναι πράγματι,στενή ειναι μπροστά γιατί δουλεύει περισσότερο την πίσω πόρτα γι'αυτήν φημίζεται άλλωστε
Μικροκαμωμενη όχι.Επίσκεψη μετά από αρκετά χρόνια. Ρουλα ειχε πελάτη περασα με την Μαριανα κατα δηλωση Ρουμάνα.
Σίφουνας μικροκαμωμένη υπέροχη πίπα , σχετικά στενή.
Μασάζ τέζα διεκπεραιωτικο.
Αν η Μαριάννα είναι ψηλή τότε η φαίη σκορδά είναι κύκλωπας!Μικροκαμωμενη όχι.
Λεπτοκαμωμένη ναι.
Η Μαριάννα είναι ψηλή.
Δεν θα την πεις μικροκαμωμενη.
Δεν ξέρω τι ύψος έχει η Σκορδά αλλά η Μαριάννα είναι τουλάχιστον 1,70Αν η Μαριάννα είναι ψηλή τότε η φαίη σκορδά είναι κύκλωπας!
Η Μαριανα ειναι σχετικα ψηλη και αδυνατη. Ειδικα πανω στα 12ποντα παει πανω απο 1,80.Δεν ξέρω τι ύψος έχει η Σκορδά αλλά η Μαριάννα είναι τουλάχιστον 1,70
Δεν θα την πεις κοντή ούτε μικροκαμωμενη.
Αν εσυ είσαι διμετρος τότε μάλλον θα την βλέπεις κοντή .Και πολλοί άλλοι στις κριτικες τους την αναφέρουν ψηλή.
Αλλά μάλλον είμαστε κοντοστουπηδες και μπερδεύουμε τους όρους.
φίλε μου επειδή την Μαριάννα την ξέρω από το 2009 και την έχω γαμήσει ίσα με 50 φορές στο πάλαι ποτέ παρελθόν(λόγω της τότε μητρομανίασης που την διακατείχε) δεν είναι 1,70 ξυπόλυτη. Είναι λίγο κοντύτερη. Αλλά ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχουν οι χάλια πλέον υπηρεσίες της συν του ότι έχει μεγαλώσει και "βαρύνει" αρκετά πλέον λόγω της πολυετους καριέρας της....Λούκα μόντριτς και μπενζεμά δε βρίσκεις συχνά δυστυχώς!!!!!Δεν ξέρω τι ύψος έχει η Σκορδά αλλά η Μαριάννα είναι τουλάχιστον 1,70
Δεν θα την πεις κοντή ούτε μικροκαμωμενη.
Αν εσυ είσαι διμετρος τότε μάλλον θα την βλέπεις κοντή .Και πολλοί άλλοι στις κριτικες τους την αναφέρουν ψηλή.
Αλλά μάλλον είμαστε κοντοστουπηδες και μπερδεύουμε τους όρους.
φίλε μου επειδή την Μαριάννα την ξέρω από το 2009 και την έχω γαμήσει ίσα με 50 φορές στο πάλαι ποτέ παρελθόν(λόγω της τότε μητρομανίασης που την διακατείχε) δεν είναι 1,70 ξυπόλυτη. Είναι λίγο κοντύτερη. Αλλά ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχουν οι χάλια πλέον υπηρεσίες της συν του ότι έχει μεγαλώσει και "βαρύνει" αρκετά πλέον λόγω της πολυετους καριέρας της....Λούκα μόντριτς και μπενζεμά δε βρίσκεις συχνά δυστυχώς!!!!!
Θα συμπληρώσω ότι και γω τη γαμουσα μέχρι που άρχισε τις στραβες και αρπαχτες.Τοτε έφαγε ένα μεγάλο Χ δια παντός .Τώρα αν είναι ένα πόντο πάνω η κάτω δεν θα τα χαλάσουμε.φίλε μου επειδή την Μαριάννα την ξέρω από το 2009 και την έχω γαμήσει ίσα με 50 φορές στο πάλαι ποτέ παρελθόν(λόγω της τότε μητρομανίασης που την διακατείχε) δεν είναι 1,70 ξυπόλυτη. Είναι λίγο κοντύτερη. Αλλά ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχουν οι χάλια πλέον υπηρεσίες της συν του ότι έχει μεγαλώσει και "βαρύνει" αρκετά πλέον λόγω της πολυετους καριέρας της....Λούκα μόντριτς και μπενζεμά δε βρίσκεις συχνά δυστυχώς!!!!!
Δυστυχώς φίλε μου τότε δεν έδινε μουνι με τίποτε !!!Ωραίες περασμένες εποχές με Μαριάννα.. Πάνω από δέκα φορές τότε με Μαριάννα, έμεινα με το παράπονο ότι δεν γάμησα ποτέ μουνί
Μια φορά μόνο την είχα πάρει τότε από μουνι εκείνη την εποχή πληρώνοντας το εξτραδακι μουΔυστυχώς φίλε μου τότε δεν έδινε μουνι με τίποτε !!!
Εγώ την έκοψα πάντως από τότε που άρχισε και γινόταν αρπακτικό.Δεν ξέρω τι κάνει σε πελάτες τόσο παλιούς, ισως και συχνούς και τακτικούς να φέρεται αλλιώς.
Σε εμένα πάντως δεν έδωσε 2 φορές που της ζήτησα, πριν μερικούς μήνες. Το γιατί, δεν μου το είπε (την είχα πάρει πριν χρόνια, χωρίς πρόβλημα) .
Ίσως δεν θέλει πλέον με καινούργιους;