Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.697
- Πόντοι
- 5.271
Ναι οκ πάντως λίγες οι εξαιρέσεις αν είναιΌχι από όλες αδερφε
Ναι οκ πάντως λίγες οι εξαιρέσεις αν είναιΌχι από όλες αδερφε
80€ τα 45΄ κ +20€ anal κατόπιν συνεννόησηςΛέω να κάνω μια επίσκεψη μετά από καιρό στο ελαιοτριβείο.. Εκτός του 60€ το μισάωρο, ξέρουμε τι άλλα προγράμματα έχουν;
νομίζω η Στέλλα το χρεώνει +30 ή άλλαξε κ πήγε στο 20άρι ?80€ τα 45΄ κ +20€ anal κατόπιν συνεννόησης
Δεν έκανα τέτοια κουβέντα μαζί της, οπότε κ δεν γνωρίζω αυτή την λεπτομέρεια.νομίζω η Στέλλα το χρεώνει +30 ή άλλαξε κ πήγε στο 20άρι ?
νομίζω η Στέλλα το χρεώνει +30 ή άλλαξε κ πήγε στο 20άρι ?
Ωριαίο πόσο πάει;100;80€ τα 45΄ κ +20€ anal κατόπιν συνεννόησης
Ταντρα όπως έχει αναφερθεί κάνει η Τεα από diamonds massage που δεν κάνει χρήση δακτύλου και διαρκεί 3 ώρες . Το έχει γράψει στο νήμα της με την προετοιμασία που διαρκεί λίγες μέρες .τάντρα δεν γίνεται πουθενά τύπε στην Ελλάδα. Όταν βλέπεις τάντρα εννοούν το κωλοδάχτυλο
Ναι φίλε, το ωριαίο είναι στα 100Ωριαίο πόσο πάει;100;
Ναι φίλε, το ωριαίο είναι στα 100
εχει μαγαζια που η ωρα ειναι 80€.Τόσο δεν είναι σε όλα τα μαγαζιά;
Υπάρχουν κ μαγαζιά που το ωριαίο είναι στα 100€, αλλά με 2 εκτονώσεις.Τόσο δεν είναι σε όλα τα μαγαζιά;
Συγγνωμη ρε παιδια,ποια κανει αναλ?80€ τα 45΄ κ +20€ anal κατόπιν συνεννόησης
Βασικά 20αρι από όσο έχω ακούσεινομίζω η Στέλλα το χρεώνει +30 ή άλλαξε κ πήγε στο 20άρι ?
Ναι αν και τα περισσότερα τόσο είναιΥπάρχουν κ μαγαζιά που το ωριαίο είναι στα 100€, αλλά με 2 εκτονώσεις.
μπα......δεν είναι ταιριαστό ζεύγος.....Έχει δοκιμάσει κανείς διπλό Μαριάννα με Στέλλα???
Παρακαλώ εντυπώσεις....
Τις έχω πάρει ξεχωριστά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν την βρίσκουν μαζι
Ποιο ζεύγος προτείνεις....μπα......δεν είναι ταιριαστό ζεύγος.....
ουδέν.Ποιο ζεύγος προτείνεις....