TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
δεν προλαβε,γιατι του τα εβαλε.....
δεν προλαβε,γιατι του τα εβαλε.....
επισκεψη το πρωι τιποτα το ιδιαιτερο το μιλφ η σεριφ αξιζει...
για μενα η μακραν επιλογη αν καθοταν κιολας θα χε καριερα πιο πολλα θα εβγαζε...
θυμαται κανεις αν δουλευε παλαιοτερα πουθενα;;;
κατσε ρε φιλε τι εννοεις με τα γνωστα κολπα όπου τα χέρια "ξεφεύγουν" και λίγο προς την κωλοτρυπίδα???Μασάζ, μετρίου επιπέδου προς το καλό.(με τα γνωστά κόλπα, όπου τα χέρια "ξεφεύγουν" και λίγο προς την κωλοτρυπίδα).
κατσε ρε φιλε τι εννοεις με τα γνωστα κολπα όπου τα χέρια "ξεφεύγουν" και λίγο προς την κωλοτρυπίδα???
αχ πολλοι εδω μεσα θα ηθελαν να ξεφυγει κ κανενας δονητης καταλαθος κ να σφυνωθει στην κωλοτρυπιδα τους...
ρε που παμε.....
ναι ναι μην εχουμε κ κανα ατυχημα ;)Απο τωρα και περα δεν θα ξαναβγαλω το πετσετακι απ τον κωλο μου....Αγριεψανε τα πραματα
κατσε ρε φιλε τι εννοεις με τα γνωστα κολπα όπου τα χέρια "ξεφεύγουν" και λίγο προς την κωλοτρυπίδα???
αχ πολλοι εδω μεσα θα ηθελαν να ξεφυγει κ κανενας δονητης καταλαθος κ να σφυνωθει στην κωλοτρυπιδα τους...
ρε που παμε.....
ναι υπαρχει...οκ πλακα κανουμε ο καθενας στο μασαζοκρεβατο του κανει οτι του αρεσει.......Από ότι διαβάζω εδώ μέσα, υπάρχει και αυτό. !!!!!
Τι να πω. Περί ορέξεως....
ναι υπαρχει...οκ πλακα κανουμε ο καθενας στο μασαζοκρεβατο του κανει οτι του αρεσει.......
αυτο ειναι αληθεια.......αλλα μαλλον για αλλους λογους γινεται......εχω την εντυπωση οτι το δαχτυλακι το χρησιμοποιουν (οσο το ανεχεται ο πελατης) για να αυξηθει η διεγερση και να επισπευσουν τη διαδικασια κερδιζοντας ετσι χρονο
Eπίσκεψη Σάββατο με Βίκυ (η παλιά Κλαούντια του Στουρνάρη 29) και κουλούρι. Χρόνος 45 λεπτά (τα 15 μασάζ τα άλλα 30 σφυροκόπημα) αλλά ζήτησε 120 ευρώ (80+40 κουλούρι) γεγονός που θα με οδηγήσει στη Μαριάννα (μου είπε ότι αυτή κάνει με 80+20). Μου διευκρίνησε ότι έχει ανεβάσει την ταρίφα από εδώ και πέρα.Δεν ξερω ποσο καιρο δουλευει εκει η βικυ αλλα το κωλαρακι της ειναι απολαυστικο
ανοιχτο βεβαια δεν ζοριζεσαι αλλα ΟΚ
γενικα η βικυ ειναι λιγο αγχωμενη με το χρονο δηλαδη οταν της ειπα για δυο μπαλες
ναι μου λεει μεσα στα 40 λεπτα....
αυτο παντα ενοειται αλλα και 5 λεπτα παραπανω στα 120 ευρο δεν λεσ οχι(δυο μπαλες ενα κωλο)
αυτα...
Eπίσκεψη Σάββατο με Βίκυ (η παλιά Κλαούντια του Στουρνάρη 29) και κουλούρι. Χρόνος 45 λεπτά (τα 15 μασάζ τα άλλα 30 σφυροκόπημα) αλλά ζήτησε 120 ευρώ (80+40 κουλούρι) γεγονός που θα με οδηγήσει στη Μαριάννα (μου είπε ότι αυτή κάνει με 80+20). Μου διευκρίνησε ότι έχει ανεβάσει την ταρίφα από εδώ και πέρα.
Έχει άλλος σχετική εμπειρία???
Μαζί σου.... τελικά....A,αυτή δηλαδή δεν χαμπαριάζει από κρίση και πιστεύει ότι είναι και εξαιρετική.Εγώ την είχα πάρει στην στουρνάρη και ήταν άθλια. Ελπίζω οι συναγωνιστές να την μπουκοτάρουν για να στρώσει η Βίκη ή Κλαούντια ή όπως την λένε.
Για συνεχισε....μας ενδιαφερειθελω να πω οτι το συγκεκριμενο καταστημα παραμενει το κορυφαιο σε αναλογια ωραιων κορμιων σε σχεση με το πληθος τον κοριτσιων αλλα.....αλλα αστο να μην το συνεχισω....