You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το μαρακι είναι ακόμα εδώ; Θέλω να πάω αύριο - παρασκευή
Αληθεύει ότι Προσφέρει κουλουρακι;
Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί ή έχει πάει διακοπές. Πάντως τις 2 φορές που την έχω πάρει στο παρελθόν, κώλο δεν έδινε (έχω γράψει σχετικά πριν καιρό).
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.169
- Πόντοι
- 46.232
ναι ειδικα η μαριαννα παει στην κοσταντζα για να βρει πλουσιους αγγλους νεαρους επιχειρηματιες που ειναι μαστ αυτη την εποχη στην ρουμανια.....ααααα θα δει κ το σκυλακι τηςΕνημερωτικά η Μαριάννα και η Αλύσια θα λείψουν όλο τον Αύγουστο. Απ' ότι μου είπαν στο τηλ. θα γυρίσουν 1η Σεπτεμβρίου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.169
- Πόντοι
- 46.232
οχι που διαβασες στοιχεια κ εβγαλες το συμπερααμα οτι το δινει....καμια σχεσηΤο μαρακι είναι ακόμα εδώ; Θέλω να πάω αύριο - παρασκευή
Αληθεύει ότι Προσφέρει κουλουρακι;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
.....ααααα θα δει κ το σκυλακι της
το οποίο δίνει και κουλούρι στους ρουμανικούς ποιμενικούς φαντάζομαι στο χει πει!
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι έγινε το κουλουράκι της ξεκωλιάρας της Μαριάννας δεν το τίμησες?
Δεν ξερω ποσο καιρο δουλευει εκει η βικυ αλλα το κωλαρακι της ειναι απολαυστικο
ανοιχτο βεβαια δεν ζοριζεσαι αλλα ΟΚ
γενικα η βικυ ειναι λιγο αγχωμενη με το χρονο δηλαδη οταν της ειπα για δυο μπαλες
ναι μου λεει μεσα στα 40 λεπτα....
αυτο παντα ενοειται αλλα και 5 λεπτα παραπανω στα 120 ευρο δεν λεσ οχι(δυο μπαλες ενα κωλο)
αυτα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.169
- Πόντοι
- 46.232
μπαραβο , κ με 100 καθαριζες , εχασες ετσι 20 ευρω.....η βικη εχει προιστορια σε αυτο το μαγαζιΔεν ξερω ποσο καιρο δουλευει εκει η βικυ αλλα το κωλαρακι της ειναι απολαυστικο
γενικα η βικυ ειναι λιγο αγχωμενη με το χρονο δηλαδη οταν της ειπα για δυο μπαλες
αυτο παντα ενοειται αλλα και 5 λεπτα παραπανω στα 120 ευρο δεν λεσ οχι(δυο μπαλες ενα κωλο)
αυτα...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
στο συγκεκριμενο καταστημα δεν μου αρεσει οτι οταν φτανει ο χρονος του 45 λεπτου αγχωνονται παρα πολυ οι κοπελες!
μαλλον πρεπει να τους εχουν πει οτι αν το ξεπερασουν θα το χρεωνονται διπλο ? ποιος ξερει ?
μαλλον πρεπει να τους εχουν πει οτι αν το ξεπερασουν θα το χρεωνονται διπλο ? ποιος ξερει ?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω ποσο καιρο δουλευει εκει η βικυ αλλα το κωλαρακι της ειναι απολαυστικο
αυτα...
μπαραβο , κ με 100 καθαριζες , εχασες ετσι 20 ευρω.....η βικη εχει προιστορια σε αυτο το μαγαζι
τι σου ειχε βγαλει τιμοκαταλογο ?
εεε να ξερεις για αυτα τοσο και για αυτο συν τοσο εεε να και για αυτο συν τοσο ?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η σεριφισα ξανθια χθες ολα τα λεφτα. Μαυρο μινι στενο. Ελληνιδα? Συμμετεχει στα προγραμματα του ιδρυματος?
δεν την ρωτησες ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.169
- Πόντοι
- 46.232
οχι ρε φιλαράκι....απλά τοσα δινω εγω...και θα έπρεπε να ξέρεις οτι παντού υπάρχει τιμοκατάλογος κ σχέδον πάντα η χρεώσεις ειναι διαφορετικές ανάλογα με την κοπέλα με το αν έχεις ξαναπάει μαζί της κ την συμφωνία που έχεις κάνει μαζί της....μην μου πεις οτι δεν το ήξερες αυτο..... ;)τι σου ειχε βγαλει τιμοκαταλογο ?
εεε να ξερεις για αυτα τοσο και για αυτο συν τοσο εεε να και για αυτο συν τοσο ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
στο συγκεκριμενο καταστημα δεν μου αρεσει οτι οταν φτανει ο χρονος του 45 λεπτου αγχωνονται παρα πολυ οι κοπελες!
ποιού 45λεπτου?χαχαχατ! του 25λεπτου θές να πείς!
μαύρο!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Αν λες για την ξανθια μιλφ,ειναι απο το χειμωνα εκει...μετα την αποχωρηση της βεταςρε παιδια αυτη η καινουργια σεριφ ποσο καιρο ειναι;;;αξιολογη φαινεται
ναι για αυτηνΑν λες για την ξανθια μιλφ,ειναι απο το χειμωνα εκει...μετα την αποχωρηση της βετας
Δίδυμο εξαιρετικό βίκυ άντζελα, κ@λο Βίκυ, τσόντα κανονική.... πολύ καλές και καυλιάρες, η Βίκυ είναι ο τύπος που μου αρέσει, νέα, ξανθιά, με ωραία βυζιά, καλό σώμα και αντοχή στον κ@λο.... Μασάζ μέτριο και από τις δύο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K