... και αφού το Κ85 ήταν χθες κλειστό, πέρασα απέναντι και διάβηκα για πρώτη φορά το κατώφλι του Κ48, όντας «αδιάβαστος» (πλην της πασίγνωστης Μαριάννας). Παρέλασαν περί τα 5 τεμάχια (η σεριφ. είπε ότι υπάρχουν και άλλα που δεν ήταν παρόντα, λόγω της απεργίας των ΜΜΜ), ως επί το πλείστον πιτσιλίσιμα. Η εξωτερική εμφάνιση και το ένστικτο «έδειξε» Μαρία, για την οποία εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι έχει γίνει αρκετός λόγος στο παρόν thread. Από τη μεριά μου να πω ότι σαν κορμί πλησιάζει το τέλειο για τα γούστα μου (νέα, λεπτή, σφριγιλή, κανονικού προς υψηλού αναστήματος, μετρίου μεγέθους καλλίγραμμα βυζάκια, κώλος ωραιότατος), ενώ και η φατσούλα της είναι... γλυκοσυμπαθητική. Μασάζ προσχηματικό, αλλά τα υπόλοιπα δικαίωσαν απολύτως την επιλογή μου. «Τα βρήκαμε» άψογα στην πράξη και η συνεδρία ήταν full GFE (με την προσθήκη πολλών και δυνατών πυγοραπισμάτων, τα οποία αξίωνε συνεχώς και επιμόνως!). Πολύ πιθανό να επιστρέψω στο μέλλον για repeat. Κωμική λεπτομέρεια η απάντηση στην ερώτησή μου «Από πού μας έρχεσαι, Μαρία;» - «Από τη Χαλκίδα!». Ας της εξηγήσει κάποιος ότι η βαριά της προφορά την προδίδει σε βαθμό προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας και ότι (τουλάχιστον) στο λαδοτρίψιμο δεν είμεθα ρατσισταί...
Στα αρνητικά η έλλειψη καναπέως εντός του δωματίου, που περιορίζει τις επιλογές έκφρασης του γενετησιασμού μας. Επίσης, στο παρόν ίδρυμα μου δόθηκε περισσότερο από όσα άλλα έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, η εντύπωση -για να μη πω βεβαιότητα- χασαποταβέρνας με τάσεις ξεπέτας όσον αφορά το κομμάτι «καθαρό μασάζ», με ανελαστικά και μη διαπραγματεύσιμα προσφερόμενα προγράμματα.