Στον ύπνο το
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ...Στον ύπνο του .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.563
- Πόντοι
- 1.196
Ίσως την ίδια στιγμή θα έπρεπε να ρωτήσεις: πότε τελειώνει το ρεπό αυτής της ΧΡΥΣΑΣ και πότε επιστρέφει πάλι στο Καλλ. 48?ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ.
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ...Ίσως την ίδια στιγμή θα έπρεπε να ρωτήσεις: πότε τελειώνει το ρεπό αυτής της ΧΡΥΣΑΣ και πότε επιστρέφει πάλι στο Καλλ. 48?
ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ.
Είχε ρεπό .Άρα δούλευε το προηγούμενο διάστημα.
Τεσπα το ρεπό δεν θα τελειώσει. Θαταν πίσω άρα ,είτε χθές,είτε σήμερα ,είτε αύριο είτε μεθαύριο
Ε κάπου θα την πετύχουμε λοιπόν .
Αναμένουμε.
Είχε ρεπό .Άρα δούλευε το προηγούμενο διάστημα.
Τεσπα το ρεπό δεν θα τελειώσει. Θαταν πίσω άρα ,είτε χθές,είτε σήμερα ,είτε αύριο είτε μεθαύριο
Αναμένουμε.
ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ?ΠΙΘΑΝΟΝ...ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ?Παρεμπιπτόντως μια Χρυσα δουλεύει στο Συγγρου 108, λέω εγώ τώρα .
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ...ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΙ ΕΓΩ...Είχε ρεπό .Άρα δούλευε το προηγούμενο διάστημα.
Αναμένουμε.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.563
- Πόντοι
- 1.196
Για να μη πηγαίνεις όμως άδικα, νομίζω ότι καλό θα ήταν ένα τηλεφώνημα πριν καιΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ...
κατόπιν αν θέλεις μας ενημερώνεις.
ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...Για να μη πηγαίνεις όμως άδικα, νομίζω ότι καλό θα ήταν ένα τηλεφώνημα πριν και
κατόπιν αν θέλεις μας ενημερώνεις.
Σελίν με βυζάρες πρέπει να λες αυτήν από το Silver Spa στη Νέα Σμύρνη, δίπλα στην Ergo αλλά αυτή είναι εκεί όλη τη βδομάδα, μήπως πήγε δανεική;Καινούρια παρουσία πέτυχα σήμερα, γεματούλα χαρούμενη με βυζάρες τεράστιες. Το ονομα αυτής σελίν.
Δεν πέρασα όμως μαζί της γιατί είχε αναμονη δωματίου τουλάχιστον 30 λέπτα. όλοι δίναν πονο......
Δεν γνωρίζω.ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ?ΠΙΘΑΝΟΝ...ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ?
Ούτε την έχω δει .
Την διάβασα στο πρόγραμμα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
πως και σου ξεφυγε αυτη?Δεν γνωρίζω.
Ούτε την έχω δει .
Την διάβασα στο πρόγραμμα.
Εχω κενά, θέλω φροντιστήριο.πως και σου ξεφυγε αυτη?
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 1.206
Έχει πάει κάποιος με Νίνα τελευταία; Είναι τόσο καλή όσο παλιά;
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Βλέπω μια Tandi στο πρόγραμμα. Την είδε κάποιος;
Μου είπε φίλος που πήγε πρόσφατα ότι Στέλλα έχει γίνει λίγο πιο δύσκολη στο να αφήνει γλυψιματα και προσπαθεί να σε τελειώσει πιο πολύ με το στόμα. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή μόνο με αυτόν είναι έτσι για κάποιο λόγο. Την θέλω για επανάληψη αύριο που θα πάω.
Απλά μην ξενερώσω....
Ευχαριστω
Απλά μην ξενερώσω....
Ευχαριστω
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
εμένα πάντως μου ζήτησε 30αρι.. (δεν το πήρε ποτές...)Δίνει αλλά θέλει 20ρικο
Πως κ έπεσε η ταρίφα
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Πέρασμα από το συγκεκριμένο μαγαζί για να δω την Κινέζα που έχει.φιλικη η κυρία της υποδοχής.5 κοπέλες,δεν συγκράτησα ονόματα.η Κινέζα ξεχωρίζει πάντως.οι υπόλοιπες αδιάφορες εμφανισιακά για μένα.60 μισή ώρα 100 μια ώρα μου ζητησαν.οληρωσα το 10αρι για να είμαι χαλαρά.η κοπέλα φιλική,αλλά δεν έλεγα ότι προσπαθεί κ πολύ στο σεξ.πιπα καλη,μαφησε να παίξω με το μουνακι της.ανεβηκε πάνω μου κ μόλις λίγο κουραστικε έβγαλε τον σκούφο κ άρχισε να μου τον παίζει,λίγο αγαρμπα.της ζήτησα να μου ξαναβάλει σκούφο κ να την πηδήξω.οποτε εναλλαγή σε ιεροποστολικο κ πισωκολητο,αυτή στο μαζαζοκρεβατο κ γω όρθιος.τελειωμα εντός του σκούφου.ολα αυτά πιριπου στο μισάωρο.μερα για κανένα 20 επιδόθηκε σε μασάζ.ουτε κουβέντα για δεύτερο ημίχρονο.καλο για την εμπειρία του asian.ως εκεί όμως.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Σε αυτό ειδικά το μαγαζί όπως και στο συγγρού θα έπρεπε να πέφτει το μαύρο όχι από χιλιόμετρο αλλά από τον πλανήτη Κρόνο!!!!!!!
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 1.206
Σε αυτό ειδικά το μαγαζί όπως και στο συγγρού θα έπρεπε να πέφτει το μαύρο όχι από χιλιόμετρο αλλά από τον πλανήτη Κρόνο!!!!!!!
Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε κάθε μαγαζί. Αλλιώς και τα δύο που αναφέρεις θα είχαν κλείσει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K