lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Τάνια δουλεύει ακόμη;Τανια και Μαριαννα ηταν οι πρωτες μασατζουδες που ειχα παρει ever....
Τάνια δουλεύει ακόμη;Τανια και Μαριαννα ηταν οι πρωτες μασατζουδες που ειχα παρει ever....
Καινούρια παρουσία πέτυχα σήμερα, γεματούλα χαρούμενη με βυζάρες τεράστιες. Το ονομα αυτής σελίν.
Δεν πέρασα όμως μαζί της γιατί είχε αναμονη δωματίου τουλάχιστον 30 λέπτα. όλοι δίναν πονο......
Πολύ καλή η Μαρία την έχω πάρει πολλές φορές.Καλημέρα σε όλους, καλά η Τάνια είναι κορυφή και στο μασάζ αλλά και στο να διαβάσει τις ερωτικές σου επιθυμίες και να σε απογειώσει..............πολλά διαβάζουμε για τις κοπέλες του μαγαζιού εκτός απ το Μαράκι όμως που και κορμαρα έχει και καλές υπηρεσίες, 2 φορές περασα μαζί της και σκίζει από στήθος και σεξουαλική ολοκλήρωση πολύ καλή, ενώ και στο μασάζ είναι αρκετά αποτελσματική!!!!
Πολύ καλή η Μαρία την έχω πάρει πολλές φορές.
Τάνια δουλεύει ακόμη;
Θεμα γούστου είναι αυτάΔιατηρεί χαμηλό προφίλ. Ούτε φωτό δεν έχει στο πρόγραμμα. Συμπαθητική όχι κάτι το τρομερό σαν άλλες
Δίνει αλλά θέλει 20ρικοΤελικά η Στέλλα δίνει κολο?
Την είχα πάρει πριν κανένα μήνα κ δεν προσπάθησα. Επειδή ήταν λίγο σε κακό φεγγάρι κ δεν το ευχαριστήθηκα αν δίνει να τη προτιμήσω....... Να το ευχαριστηθώ εγώ τουλαχιστον
Δίνει αλλά θέλει 20ρικο
τωρα θα το λουστουνε οσοι το θελουν απο μονοι τους να το λουστουν.όλες κάνουν από όλα, απλα έχουν μάθει να ζητάνε λεφτά και να τους δίνουν. Από τη στιγμή που τόσα χρόνια είναι 100€ η ώρα με 2 εκτονώσεις και μετά +20 για πρωκτικο και υπάρχουν άνθρωποι που το πληρώνουν, γιατί να μην το ζητάνε?
Εμείς τις χαλάσαμε, τωρα θα το "λουστούμε".
Στο χέρι όλον ν είναι να το πάρουν πίσω....τωρα θα το λουστουνε οσοι το θελουν απο μονοι τους να το λουστουν.
εμεις κι εγω προσωπικα κοβω λασπη μολις ακουσω εξτραδακια.
επιλογες δοξα τω Θεω υπαρχουν.
Και αρκετά λεφτά παίρνουν για την μια ωρα , όχι και να τις χρυσοπληρώνουνετωρα θα το λουστουνε οσοι το θελουν απο μονοι τους να το λουστουν.
εμεις κι εγω προσωπικα κοβω λασπη μολις ακουσω εξτραδακια.
επιλογες δοξα τω Θεω υπαρχουν.
όλες κάνουν από όλα, απλα έχουν μάθει να ζητάνε λεφτά και να τους δίνουν. Από τη στιγμή που τόσα χρόνια είναι 100€ η ώρα με 2 εκτονώσεις και μετά +20 για πρωκτικο και υπάρχουν άνθρωποι που το πληρώνουν, γιατί να μην το ζητάνε?
Εμείς τις χαλάσαμε, τωρα θα το "λουστούμε".
Στον ύπνο του .Δεν βλέπω κάποια Χρύσα. Που την είδες;
ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟ.Δεν βλέπω κάποια Χρύσα. Που την είδες;