6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Τη Ρουλα τη πηδηξα τις προαλλες και απο τις 2 τρυπες και πραγματι ηταν πολυ στενη απο μπροστα.
Εγώ που την έχω δέκα πόντους θα περάσω καλά δηλαδή;
Τη Ρουλα τη πηδηξα τις προαλλες και απο τις 2 τρυπες και πραγματι ηταν πολυ στενη απο μπροστα.
Από ότι φαίνεται η Ρούλα παίζει καλά στο κρεβάτι αλλά και στο μασάζ...Είναι μάλλον για extreme καταστασεις.Εγώ που την έχω δέκα πόντους θα περάσω καλά δηλαδή;
Η Ρουλα ειναι ενα γκιλφονι με καλο σωμα,Από ότι φαίνεται η Ρούλα παίζει καλά στο κρεβάτι αλλά και στο μασάζ...Είναι μάλλον για extreme καταστασεις.
Η Ρουλα ειναι ενα γκιλφονι με καλο σωμα,
Αν σε καλυπτει εμφανησιακα τοτε οι υπηρεσιες της ειναι κορυφαιες.
Ισως η Top μασσατζου.
σωληνοκόριτσο?? έχουμε νέα άφιξη??Γρήγορο πέρασμα χθες, Τάνια ελεύθερη οπότε μπήκα για μια χαλαρωτική πιπ@ . Η κοπέλα πιστεύω είναι αστέρι στον τομέα χειρισμού της γλώσσας της.
Επιπρόσθετα 2 πράγματα:
1. συνεχίζω να πιστεύω πως έχει πάρει υπερβολικά πολλά κιλά η Κλαούντια
2. ένα πανέμορφο ξανθό σωληνοκόριτσο που ήταν εκεί αλλά κλεισμένο για ραντεβού 2 ωρών, ποιος έχει κάτι να πει??
H Τανια, αν δεν την κουρασει ο χωρος, θα αναρριχηθει στο τοπ-5 των ελαιοτριβειων.Γρήγορο πέρασμα χθες, Τάνια ελεύθερη οπότε μπήκα για μια χαλαρωτική πιπ@ . Η κοπέλα πιστεύω είναι αστέρι στον τομέα χειρισμού της γλώσσας της.
Επιπρόσθετα 2 πράγματα:
2. ένα πανέμορφο ξανθό σωληνοκόριτσο που ήταν εκεί αλλά κλεισμένο για ραντεβού 2 ωρών, ποιος έχει κάτι να πει??
σιγα την μεγαλη πολη !!!Ρούλα εγγύηση. Η μισή Αθήνα την έχει γαμησει
και παρόλα αυτά είναι στενότερη και απο τα 20χρονασιγα την μεγαλη πολη !!!
Αυτό το σωληνοκοριτσο το εχεις πετύχει αλλου;Γρήγορο πέρασμα χθες, Τάνια ελεύθερη οπότε μπήκα για μια χαλαρωτική πιπ@ . Η κοπέλα πιστεύω είναι αστέρι στον τομέα χειρισμού της γλώσσας της.
Επιπρόσθετα 2 πράγματα:
Πιθανόν κάποιες περιόδους έχουν.Το θέμα είναι αν αξίζει.σωληνοκόριτσο?? έχουμε νέα άφιξη??
Τόσο καλή;Θα την έχω στα υπ'οψιν για επίσκεψη...H Τανια, αν δεν την κουρασει ο χωρος, θα αναρριχηθει στο τοπ-5 των ελαιοτριβειων.
Εμφανίσιμη;Σώμα καλό;Γιατί σε κάτι στριπς το τελευταίο διάστημα έχει πολύ δεύτερες...Δεν έμαθα πολλά, από οτι μου είπαν δουλεύει το βράδυ σε strip και έρχεται μετά τις 13.00
Όλες με την ρομπιτσα καλες δείχνουν.Το θέμα είναι μέσα στο παιχνίδι όταν βγάλουν τη ρομπιτσα...οχι με τη ρομπιτσα που πέρασε στα γρήγορα ηταν ωραίο, μικρούλι και ξανθούλι
όταν ακούω μικρούλι κάτι με πιάνει και συνήθως βλέπω 30αρούλιοχι με τη ρομπιτσα που πέρασε στα γρήγορα ηταν ωραίο, μικρούλι και ξανθούλι
Να σου πω κάτι γάμα με την ρόμπα, έτσι να βγάλεις γούσταΌλες με την ρομπιτσα καλες δείχνουν.Το θέμα είναι μέσα στο παιχνίδι όταν βγάλουν τη ρομπιτσα...