Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Στο προγραμμα της ωρας μπορεις να ριξεις και δευτερο καπελο αν προλαβεις?

Ή ειναι το κλασικο του στουντιο: "Αμα χυσεις εφυγα" ?

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Διαβασα μια σωρεια κακων κριτικων προσφατα για Ρουλα ενω ειναι στο στοχαστρο απο lockdown εποχες.Τη μερα που εκανα καθοδο για παρθενικη φορα σε λαδαδικο δεν ηταν στο προγραμμα οποτε εφαγα τη φολα μου σε παραπλησιο μαγαζι της ευρυτερης περιοχης.Ισως γραψω κριτικη οταν το site μου δωσει το οκ.

Στο θεμα ομως,εχει χαλασει τοσο τις υπηρεσιες της η εν λογω κυρια?
Αυτή η Ρούλα που την είδα πριν μέρες ίσως να έχει καλύτερες υπηρεσίες από τις μικρότερες εκεί....
Και εγώ από μικρή εδώ φολα έφαγα

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Δωσε στη φορα ποια!!!

Η Ρουλα εχει λογικα πολλα χρονια στον χωρο και βαρια φανελα αλλα τελευταια εκφραστηκαν παραπονα τα οποια δεν εχω λογο να πιστεψω οτι ειναι μποϊκοταζ.

Επισης ως μικρος σε ηλικια μιλφαρες παιρνω η εστω 35-40 μινιμουμ κατα βαση για να μαι πασας και να μου κανουν τα χατηρια!!
Αυτή τη Τζέσικα πήρα και την έφαγα...

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Δωσε στη φορα ποια!!!

Η Ρουλα εχει λογικα πολλα χρονια στον χωρο και βαρια φανελα αλλα τελευταια εκφραστηκαν παραπονα τα οποια δεν εχω λογο να πιστεψω οτι ειναι μποϊκοταζ.

Επισης ως μικρος σε ηλικια μιλφαρες παιρνω η εστω 35-40 μινιμουμ κατα βαση για να μαι πασας και να μου κανουν τα χατηρια!!
Είχα περάσει πριν μερικές μέρες με την Ρούλα και αν εξαιρέσουμε λίγο το πολύ σόσιαλ στην αρχή, όταν άρχισε το γλύψιμο παντού υποχρεωτικά το σταμάτησε.. νομίζω πως έκανα μαλακία που δεν την είχα δοκιμάσει τόσα χρόνια! Την βάζω μαζί με την Ζωή σε όσες πρέπει κάποιος να δοκιμάσει! 45+ σίγουρα είναι όχι 41 που λένε.. αλλά οκ.. δείτε το σαν εμπειρία!

Τελευταία τροποποίηση:

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Στο προγραμμα της ωρας μπορεις να ριξεις και δευτερο καπελο αν προλαβεις?

Ή ειναι το κλασικο του στουντιο: "Αμα χυσεις εφυγα" ?
Λογικα μπορείς να ρίξεις και δεύτερο μανίκι

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486
Εγώ στα λίγα που έχω πάει είναι ένα μανικι κ γεια σας. Συνήθως σηκώνεται κ πάει για ντουζακι ώστε να λήξει ήπια το ματς.Αν κ λίγο το σοσιαλ λίγο τα τρόφιμα τα κτλ η ώρα φτάνει οριακά. Βέβαια δεν τελειώνουν όλοι το ίδιο εύκολα/γρήγορα ή αργά.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Εγώ στα λίγα που έχω πάει είναι ένα μανικι κ γεια σας. Συνήθως σηκώνεται κ πάει για ντουζακι ώστε να λήξει ήπια το ματς.Αν κ λίγο το σοσιαλ λίγο τα τρόφιμα τα κτλ η ώρα φτάνει οριακά. Βέβαια δεν τελειώνουν όλοι το ίδιο εύκολα/γρήγορα ή αργά.
Για δυο πρέπει να ξεκινήσεις με σεξ, μετα μασαζ και να υπενθυμίσεις ότι θέλεις δεύτερο σε μαγαζιά που δεν χρεώνεται εξτρα αλλιως έχασες.
Όπου χρεώνεται εξτρα (συνήθως 100 για μια ώρα) έχουν το νου τους για το εξτρα 20. Τα μόνα μαγαζιά που ρίχνεις δυο στο μισάωρο αν τραβάει η μηχανή είναι το Λαγουμιτζή και το αδερφό 40-42.

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Για να ρίξεις δύο στο μισάωρο πρέπει να είσαι 20 χρονών. Για εμένα τουλάχιστον περασμένα μεγαλεία. Πάντως αυτό που λες σωστό: ξεκίνημα με γαμησι μετά μασάζ και πάλι γαμησι με την κατάλληλη συμφωνία πάντα

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.750
Πόντοι
7.636

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.062
Πόντοι
371
Κλαούντια τολμώ να πω πως πάχυνε υπερβολικά!!

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
Ναι, πριν 7 μερες max
Τελευταια φορά με την Κλαουντια πριν 1.5-2 μήνες της έδωσα έξτρα 20€ για να της τα ρίξω στο πρόσωπο και όταν ήρθε η ώρα τραβηχτηκε πίσω και έβαλε χέρι μπροστα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ούτε σταγονα πάνω της και ξενερώμα φουλ από μεριάς μου…..της έδωσα τα 20€ ενώ δεν τα έπαιρνε και απλά της ανακοίνωσα ότι δεν ξανά μπαίνω μαζί της

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Τελευταια φορά με την Κλαουντια πριν 1.5-2 μήνες της έδωσα έξτρα 20€ για να της τα ρίξω στο πρόσωπο και όταν ήρθε η ώρα τραβηχτηκε πίσω και έβαλε χέρι μπροστα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ούτε σταγονα πάνω της και ξενερώμα φουλ από μεριάς μου…..της έδωσα τα 20€ ενώ δεν τα έπαιρνε και απλά της ανακοίνωσα ότι δεν ξανά μπαίνω μαζί της
Άλλες επιλογές υπάρχουν. Οπότε διαλέγεις άλλη.

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
Άλλες επιλογές υπάρχουν. Οπότε διαλέγεις άλλη.
Εννοείτε φίλε μ και διάλεξα άλλη έχω πάει άλλες δυο φορές μια με μαριανννα και μια με Ρούλα …..τίμια σιγουρα πράγματα

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
Εννοείτε φίλε μ και διάλεξα άλλη έχω πάει άλλες δυο φορές μια με μαριανννα και μια με Ρούλα …..τίμια σιγουρα πράγματα
Στα σίγουρα είναι πλέον να πηγαίνεις.Βεβαια κάποιες από τις παλιές καμιά φορά χάνουν σε υπηρεσίες.Αλλα το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά.

Kgeorg

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
86
Πόντοι
0
Στα σίγουρα είναι πλέον να πηγαίνεις.Βεβαια κάποιες από τις παλιές καμιά φορά χάνουν σε υπηρεσίες.Αλλα το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά.
Στα σίγουρα ναι έχεις δίκιο αλλά πάμε σε αυτα μαγαζιά για κάτι το διαφορετικό αν είναι όλη την ώρα σσις ίδιες χαλάει το πράγμα:buck2:…..τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
Στα σίγουρα ναι έχεις δίκιο αλλά πάμε σε αυτα μαγαζιά για κάτι το διαφορετικό αν είναι όλη την ώρα σσις ίδιες χαλάει το πράγμα:buck2:…..τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου
Ναι απλά το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει ανανέωση στα περισσότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom