xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
Ναι απλά το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει ανανέωση στα περισσότερα.
Σιγά σιγά που μπαίνει και ο χειμώνας θα γίνει και ανανέωση
Ναι απλά το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει ανανέωση στα περισσότερα.
Αυτές οι δύο και ειδικά η Ρούλα είναι από τις παλιές και έμπειρες γυναίκεςΕννοείτε φίλε μ και διάλεξα άλλη έχω πάει άλλες δυο φορές μια με μαριανννα και μια με Ρούλα …..τίμια σιγουρα πράγματα
Ναι ισχύει απλά και η μαριαννα δεν είχε δώσει κωλο γιατί έλεγε θα πονέσει …..τώρα τ να σ πω κ εγώ χαχαχαχαχαΑυτές οι δύο και ειδικά η Ρούλα είναι από τις παλιές και έμπειρες γυναίκες
Πως και έτσι....Ναι ισχύει απλά και η μαριαννα δεν είχε δώσει κωλο γιατί έλεγε θα πονέσει …..τώρα τ να σ πω κ εγώ χαχαχαχαχα
Έλα ντε…..και εγώ μετά τις κριτικές που διάβασα εδώ πριν πάω απορησαΠως και έτσι....
Ωραιο κιαυτο !!!!!!!!Ναι ισχύει απλά και η μαριαννα δεν είχε δώσει κωλο γιατί έλεγε θα πονέσει …..τώρα τ να σ πω κ εγώ χαχαχαχαχα
ρε φιλε μηπως σου ειπε το αναποδο και δεν το καταλαβες? χαχαχαχΝαι ισχύει απλά και η μαριαννα δεν είχε δώσει κωλο γιατί έλεγε θα πονέσει …..τώρα τ να σ πω κ εγώ χαχαχαχαχα
Ακόμα είμαι μικρός για να παρακούω φίλε μ…..αλλά τι να σ πω μπορεί να ειχες πάει εσυ πριν και να πονούσε με εμάς τους μικροτσουτσουνους ?φιλικά πανταρε φιλε μηπως σου ειπε το αναποδο και δεν το καταλαβες? χαχαχαχ
φιλε η Μαριαννα πρωτα σου λεει να την πηδηξεις απο κωλο,αλλιως δεν την πηδας απο μουνι να ξερεις χαχαααααΑκόμα είμαι μικρός για να παρακούω φίλε μ…..αλλά τι να σ πω μπορεί να ειχες πάει εσυ πριν και να πονούσε με εμάς τους μικροτσουτσουνους ?φιλικά παντα
Ε ναι αφού από μπροστά νευριάζει άμα τις λες.φιλε η Μαριαννα πρωτα σου λεει να την πηδηξεις απο κωλο,αλλιως δεν την πηδας απο μουνι να ξερεις χαχααααα
Αυτο περίμενα και εγώ φίλε μ με αυτά π διάβαζα αλλά έλα που την πάτησα ?Ε ναι αφού από μπροστά νευριάζει άμα τις λες.
Η Μαριάννα εδώ είναι σταθερή αξία για πολλούςφιλε η Μαριαννα πρωτα σου λεει να την πηδηξεις απο κωλο,αλλιως δεν την πηδας απο μουνι να ξερεις χαχααααα
Το μουνι τοχει για τον γαμπρό.φιλε η Μαριαννα πρωτα σου λεει να την πηδηξεις απο κωλο,αλλιως δεν την πηδας απο μουνι να ξερεις χαχααααα
Ασε που θα εχει κλεισει απο την μη χρηση και θα ειναι σαν παρθενα παλι.Το μουνι τοχει για τον γαμπρό.
Αυτο σε ποια ταινια το ειδες και ηθελες να το κανεις;Τελευταια φορά με την Κλαουντια πριν 1.5-2 μήνες της έδωσα έξτρα 20€ για να της τα ρίξω στο πρόσωπο και όταν ήρθε η ώρα τραβηχτηκε πίσω και έβαλε χέρι μπροστα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ούτε σταγονα πάνω της και ξενερώμα φουλ από μεριάς μου…..της έδωσα τα 20€ ενώ δεν τα έπαιρνε και απλά της ανακοίνωσα ότι δεν ξανά μπαίνω μαζί της
Έχει κλείσει από την μη χρηση αυτό,είναι στενό της Ρούλας,οπότε αν θες μουνι στο Καλιρροης είναι σαν να ξεπαρθενιαζεις.Ασε που θα εχει κλεισει απο την μη χρηση και θα ειναι σαν παρθενα παλι.
Τη Ρουλα τη πηδηξα τις προαλλες και απο τις 2 τρυπες και πραγματι ηταν πολυ στενη απο μπροστα.Έχει κλείσει από την μη χρηση αυτό,είναι στενό της Ρούλας,οπότε αν θες μουνι στο Καλιρροης είναι σαν να ξεπαρθενιαζεις.
Αυτό μου θυμίζει τοΤη Ρουλα τη πηδηξα τις προαλλες και απο τις 2 τρυπες και πραγματι ηταν πολυ στενη απο μπροστα.
Το είχα πιστέψει λογικα εκείνη την ώραΑυτο σε ποια ταινια το ειδες και ηθελες να το κανεις;