Επισκέπτης
Τα υπόλοιπα έχουν πειραχτεί.Το μουνί όχι.διευκρίνησες για το συγκεκριμένο , όχι για τα υπόλοιπα.
Τα υπόλοιπα έχουν πειραχτεί.Το μουνί όχι.διευκρίνησες για το συγκεκριμένο , όχι για τα υπόλοιπα.
χαχαχαχαχα έτσι μας τρελλένεις !!!! να δώ πότε θα μας χαρίσεις κανά αβαταρ να μιλάμε για κανά μήνα πάλιΤα υπόλοιπα έχουν πειραχτεί.Το μουνί όχι.
χαχαχαχαχα έτσι μας τρελλένεις !!!! να δώ πότε θα μας χαρίσεις κανά αβαταρ να μιλάμε για κανά μήνα πάλι
για αναλ χαντερ,σε τρώει πολύ ο κώλος σου αλλά δεν έχω όρεξη σήμερα. αν θες καμμιά άλλη μέρα είμαι μέσαΖησε λιγο ρε μαλακα.
για αναλ χαντερ,σε τρώει πολύ ο κώλος σου αλλά δεν έχω όρεξη σήμερα. αν θες καμμιά άλλη μέρα είμαι μέσα
αν την βρίσκεις εσύ έτσι την να σου πώ .Δικαίωμά σου .Που να εχεις ορεξη ρε καημενε.
Βαρας μαλακια με avatar απο τo bourdela.com
Αν ημουν εσυ θα ειχα αυτοκτονησει με κωλοδαχτυλο.
αν την βρίσκεις εσύ έτσι την να σου πώ .Δικαίωμά σου .
Γιαυτό έβαλες τον κώλο τον στημένο στο δικό σου. Μάλλον έχεις περίεργη- χαμηλή αισθητική.
Πηγαινης Προφιλ πανω πανω εδω το γραφη... και μετα κοιτας το Μενου ////Ρυθμίσεις προσωπικών μηνυμάτωνdanah γεια σου τι κανεισ.εχω προβλημα με τα πμ δεν μου ερχονται μπορεισ να με βοηθησεισ σε παρακαλω.πρεπει να εχεισ κατι στο προφιλ ρυθμιζμαινο η οχι.σε ευχαριστο.
Σου έστειλα εγώ παίχτη αλλά μάλλον δεν το πήρες ποτέμα αυτο ειναι δαναη μου παταω εκει και δεν τα βλεπω.μου στελνεισ ενα σε παρακαλω να δω αν ερθει.εκει στισ ρυθμισεισ πρωσοπικων μημυματων κανεισ κατι η οχι.
Σου εστειλα τωρα και ωρα ενα δοκιμαστικο.... Δεν μπορω να κανω κατι αλλο ...μα αυτο ειναι δαναη μου παταω εκει και δεν τα βλεπω.μου στελνεισ ενα σε παρακαλω να δω αν ερθει.εκει στισ ρυθμισεισ πρωσοπικων μημυματων κανεισ κατι η οχι.
Καλως το παιδι.... Καλημερα...kvstas απο χθες εχεις ρωτησει σε 15 θεματα ...
ακομη και σε επικυνδυνα μερη ρωτας , φυγε απο δω πριν σου κοψουν το πουλακι και σενα
σου εστειλα και γω χθες , δεν τα παιρνεις , στειλε στον αδμιν
ααα Γεια σας κοριτσια ;)
(και κοριτσοντρεσερ )
Γεια σουΚαλως το παιδι.... Καλημερα...