Επισκέπτης
Γεια σας αγόρια και "κορίτσια" ΄να είστε καλα και να περνάτε καλα και είστε όλοι και "όλες" ευπρόσδεκτες.
Ποιο βορρεια ανεβενηςapo patra eima alla erhomai kai athina kapoies fores,esy apo pou eisai?
Ποιο βορρεια ανεβενης
Γραφε Ελληνικα γιατι θα στα σβησουνε κανονας του σαϊτ
Καλο φαινεται με μια ματια το πισινο συστημα
Η σελίδα μου...
Σαν μηχανικος που ειμαι κανω πολλες επισκευες οποτε εμαθα καλα να βουλωνο και τρυπεςκαλημέρα φίλε.
τι θα γίνει; καθέ φορά που θα βλέπεις τρύπα για "επισκευή", θα προσπαθείς να τη βουλώσεις;
Καλο φαινεται με μια ματια το πισινο συστημα
ΚαλημεραΣαν μηχανικος που ειμαι κανω πολλες επισκευες οποτε εμαθα καλα να βουλωνο και τρυπες
Καλημερα φιλε καλα εισαι
τωρα ειναι καλυτερο, γιατι τοτε δεν ειχα βαλει μια θαυματουργη κρεμα...
Και ποια ειναι αυτη η κρεμα μηπως αυτητωρα ειναι καλυτερο, γιατι τοτε δεν ειχα βαλει μια θαυματουργη κρεμα...
Δεν χρειαζεται πολλη διαφημισηεπισκευές οπίσθιων συστημάτων ο "giorgos58"
Οι 2 στρογγυλες βιοτεχνιες παραγουν πρωτη υλητέτοια κρέμα παράγει σε αφθονία ο giorgos58. να τον συναντήσεις για ιαματικούς λόγους!
Δεν χρειαζεται πολλη διαφημιση
Εχω επισκευαση πολλα διαφορικα (αυτ/νητου) μην παει το μυαλο σου αλλου Οι 2 στρογγυλες βιοτεχνιες παραγουν πρωτη υλη
Τοσα χρονια προυπηρεσια το εμαθα καλα το μαθημα ...............αυτο ειναι πολυ ευχαριστο οτι εισαι ειδικος σε τετοια θέματα!! μια χαρα είμαι ευχαριστω
Ποτε σε μπουκαλακια μονο χυμα προσφερεταιναί, αφού πολλές προσκυνήτριες παιρνούν από το λημέρι του με μπουκαλάκια για να τους τα γεμίσει με το θαυματουργό υγρό του.
Ποτε σε μπουκαλακια μονο χυμα προσφερεται