Νέα

Catfight - Ντάρια vs Πάολα vs Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά προτιμάτε;

• Ντάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάολα

• Σόνια

• Και τις 3 μαζί!

• Καμία

• Μουνί να'ναι κι όποια νά΄ναι...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.609
Πόντοι
42.697
Ρε aris63 θα πιστεψεις οτι ουτε την εχω δει ποτε την Αλινα.
Μηπως πρεπει να κανω μια προσπαθεια.
Εχω ακουσει τοσα για αυτα τα κοτσιδακια.

ρε γιωτά αυτή με τα κοτσιδάκια είναι η ξανθούλα η Λάουρα και την έχεις πάρει στο 95,
εχεις κάνει και κριτική....
Η Αλίνα είναι μελαχρινή με μακρύ μαλλί, δεν έχει κοτσιδάκια!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Ρε aris63 θα πιστεψεις οτι ουτε την εχω δει ποτε την Αλινα.
Μηπως πρεπει να κανω μια προσπαθεια.
Εχω ακουσει τοσα για αυτα τα κοτσιδακια.
Εγω παντως απο περιεργεια εκανα την προσπαθεια,λογω των κριτικων που ειχα διαβασει,και κολλησα!Δες κριτικες να παρεις μια ιδεα.

Επισκέπτης
ρε γιωτά αυτή με τα κοτσιδάκια είναι η ξανθούλα η Λάουρα και την έχεις πάρει στο 95,
εχεις κάνει και κριτική....
Η Αλίνα είναι μελαχρινή με μακρύ μαλλί, δεν έχει κοτσιδάκια!
Καλα ρε Zero νομιζα οτι και η Aλινα εχει κοτσιδακια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aν βαλουμε στο battle την Ντοριν κατι μου λεει
οτι θα χουμε νικητρια κατα κρατος :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Xen_8709.jpg
    Xen_8709.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Aν βαλουμε στο battle την Ντοριν κατι μου λεει
οτι θα χουμε νικητρια κατα κρατος :rockon: :rockon:
Τώρα είναι αργά πλέων να μπει.Απο θέμα ομορφιάς είναι όντως νικήτρια η Γερμανίδα.Στο θέμα υπηρεσιών όμως εγώ προσωπικά θα διαφωνήσω.Υστερεί απο τις υπόλοιπες.
Αν και έχει γίνει δημοψήφισμα για τάνες των στούντιο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29812.0]εδώ[/url] όπου και δεν πήρε ιδιαίτερα καλή θέση στις προτιμήσεις των συναγωνιστών.

Επισκέπτης
Απο Service η Γερμανιδουλα απεχει χιλιομετρα μακρυα ακομα.
Και θα απεχει δυστυχως.
Απο θεμα ομορφιας οκ μην ξεχναμε οτι ειναι και μια δεκαετια πιο κατω για να μην πω παραπανω.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τώρα είναι αργά πλέων να μπει.Απο θέμα ομορφιάς είναι όντως νικήτρια η Γερμανίδα.Στο θέμα υπηρεσιών όμως εγώ προσωπικά θα διαφωνήσω.Υστερεί απο τις υπόλοιπες.
Αν και έχει γίνει δημοψήφισμα για τάνες των στούντιο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29812.0]εδώ[/url] όπου και δεν πήρε ιδιαίτερα καλή θέση στις προτιμήσεις των συναγωνιστών.
Σκανδαλο :tooth: :tooth:

ΚΛΩΝΟΣ_2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Η Ντοριν ειναι αυτη που βγηκε 5η;

Σας παρακαλω και εκ μερους των μη εμπειρων αναγνωστων να λετε  Ντοριν απο Συγγρου ή Αλινα απο Δροσοπουλου γιατι πολλοι δυσκολευονται .
Θα μου πειτε , στ΄αρχιδια μας που δυσκολευεστε.
Ετσι ομως ειναι πιο σωστο για τα κοριτσια που και αυτα  ξηγιονται  ενταξει.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η Ντοριν ειναι αυτη που βγηκε 5η;

Σας παρακαλω και εκ μερους των μη εμπειρων αναγνωστων να λετε  Ντοριν απο Συγγρου ή Αλινα απο Δροσοπουλου γιατι πολλοι δυσκολευονται .
Θα μου πειτε , στ΄αρχιδια μας που δυσκολευεστε.
Ετσι ομως ειναι πιο σωστο για τα κοριτσια που και αυτα  ξηγιονται  ενταξει.
Δεν έχεις άδικο σ'αυτό.
Αν και βάλαμε εθνικότητες όπου οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) καταλαβαίνουν για ποιες γράφουμε και δεν έχει αδικηθεί καμία τους εδώ μέσα.

Επισκέπτης
εγο ψιφισα παντοσ και ειμαι απολιτοσ στιν ψιφο μου!!!! :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=pitsilistis link=topic=40014.msg734244#mjavascript:void(0); :rockon:sg734244 date=1222508501]
εγο ψιφισα παντοσ και ειμαι απολιτοσ στιν ψιφο μου!!!! :rockon:
[/quote]Μέγιστε Μύστη,Χύστη και Πουτανοκαυλέουπα pitsilisti πότε θα απολυθείς βρε?
Θυμάμαι μια φράση σου που είχα πέσει κάτω ξερός απο τα γέλια 'θα ερθι ο ορα που θα παψο να ιμαι το πουτανακι τον καραβαναδον και θα γινο και παλι ο ντεσπεραντο τις καβλασ'!  :rockon: :rockon:
Respect και τίποτα άλλο  :2funny: :rockon:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Ετοιμαζομαι για αφισσοκολληση υπερ της Σονιας :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εχοντας ΔΕΙ την παολα,θα πω οτι προκειται για μια χυμωδης γυναικα,σαφως μικροτερη και πιο ομορφη απο αυτο που υποψιαζεσαι στις φωτογραφιες,νομιζω οτι ο κομμαντο δεν εχει αδικο,ευκολα μπορεις να την ερωτευτεις
η σονια ειναι μια τελειως διαφορετικη περιπτωση,ειναι οπως ενα καθαροαιμο αλογο και ο τυπος
του κορμιου της ειναι αυτος που με τρελαινει περισσοτερο

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Απο Service η Γερμανιδουλα απεχει χιλιομετρα μακρυα ακομα.
Και θα απεχει δυστυχως.
Απο θεμα ομορφιας οκ μην ξεχναμε οτι ειναι και μια δεκαετια πιο κατω για να μην πω παραπανω.
Στο service απεχει αρκετα απο ολες που ειναι στην ψηφοφορια.Απο Αλινα (Βουρβαχη και Δροσοπουλου)απεχει κατι παραπανω.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
εχοντας ΔΕΙ την παολα,θα πω οτι προκειται για μια χυμωδης γυναικα,σαφως μικροτερη και πιο ομορφη απο αυτο που υποψιαζεσαι στις φωτογραφιες,νομιζω οτι ο κομμαντο δεν εχει αδικο,ευκολα μπορεις να την ερωτευτεις
Αστα αυτα τα εχω ΔΕΙ σε μενα ρε συ φιδι κολοβο. Ποτε πηγες ρε και δεν σε πηρα χαμπαρι? Λεγε και γρηγορα για να εξακριβωσω την αληθεια αυτων που λες. Γιατι αν λες ψεμματα θα σε κρεμασω απο το μεσαιο καταρτι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μέγιστε Μύστη,Χύστη και Πουτανοκαυλέουπα pitsilisti πότε θα απολυθείς βρε?
Θυμάμαι μια φράση σου που είχα πέσει κάτω ξερός απο τα γέλια 'θα ερθι ο ορα που θα παψο να ιμαι το πουτανακι τον καραβαναδον και θα γινο και παλι ο ντεσπεραντο τις καβλασ'!  :rockon: :rockon:
Respect και τίποτα άλλο  :2funny: :rockon:
ω εσι σαρκοβορε βρικολακα,εσι που λαχταρεισ το αναβραζον πορφιρο αιμα τον ατακτον κορασιδον και με το πιγμαλεο δρακουλισιο ραβδι σου ματονις τισ αθοες κλιτοριδες τον απανταχου πορνοκοριτσον!
εσι βρικολακα μου που με το αιτισιο σπερμα σου σκλαβονισ τισ αμαρττολες πορνες...!
ο εσι κομι δρακουλα που με τιν κοφτερι οδοντοστιχια σου χαραζεισ τα τριφερα και βελουδινα λαιμουδακια τον μικρον και πονιρον νεανιδον!
εσι που φιλακιζεισ κατο απο τιν πορφιρι σου καπα τισ αλοκοτες ψιχες εκινον τον ξεβρακοκεφαλον ανιαρον πορνιδιον!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ω εσι σαρκοβορε βρικολακα,εσι που λαχταρεισ το αναβραζον πορφιρο αιμα τον ατακτον κορασιδον και με το πιγμαλεο δρακουλισιο ραβδι σου ματονις τισ αθοες κλιτοριδες τον απανταχου πορνοκοριτσον!
εσι βρικολακα μου που με το αιτισιο σπερμα σου σκλαβονισ τισ αμαρττολες πορνες...!
ο εσι κομι δρακουλα που με τιν κοφτερι οδοντοστιχια σου χαραζεισ τα τριφερα και βελουδινα λαιμουδακια τον μικρον και πονιρον νεανιδον!
εσι που φιλακιζεισ κατο απο τιν πορφιρι σου καπα τισ αλοκοτες ψιχες εκινον τον ξεβρακοκεφαλον ανιαρον πορνιδιον!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.750
Πόντοι
12.056
Σημερα ειναι η ληξη τις ψηφοφοριας με Νικητρια την Παολα.... :grin:

Φυσικα αυτο αντικατοπτριζει μονο μια μικρη μεριδα θαμωνων των στουντιο και δεν υποβιβαζει τις υπολοιπες.
Απλα ειναι ενα μικρο δειγμα...σαν exit poll

Tα συνχαριτηρια ανηκουν σε ολες που μας προσφερουν υπεροχες στιγμες  :rockon:

Παρακαλω καποιομ υπευθυνο να κλειδωσει το θρεντ...

Να ειστε ολοι καλα  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom