Νέα

Catfight - Ντάρια vs Πάολα vs Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά προτιμάτε;

• Ντάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάολα

• Σόνια

• Και τις 3 μαζί!

• Καμία

• Μουνί να'ναι κι όποια νά΄ναι...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αν περιμενεις να σου δωσω εγω τετοια αδεια αδερφε την πουτσισες. Δεν θα την δεις ουτε στην Δευτερα Παρουσια!  :2funny: :2funny: :2funny:
σου πα ρε μονο θα την δω,δεν θ αγγιξω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ και παμπονηρες ΜcLein συμφωνω :thumbsup:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
vrikolaka αυτο που εχω παρατηρησει με τις ρουμανες και θα εβαζα το χερι μου στο ευαγγελιο σε αυτο ειναι οτι ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ
δεν παιζονται και στη πουτανια οπως σωστα λες και στο μυαλο,αν εχεις προσεξει επισης ειναι εκπληκτικη η ικανοτητα τους να μιλουν πολυ καλα την ελληνικη γλωσσα που δεν ειναι και η πιο ευκολη
Ακριβώς!Δεν παίζονται οι Βλάχες  :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιος θα μου τις στειλει σπιτι που ειμαι αρρωστος?

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
kαι προσεξε baby γιατι εδω θα πουμε πραγματα που δεν θα τ ακουσουν αλλου,με τις συγκεκριμενες κοπελες,δεν ειναι ουτε οτι κανουν το καταπληκτικο στοματικο,ουτε τα αεροπλανικα,ουτε ...
ειναι τα κορμια και η χημεια που βγαζουν οταν κανουν ερωτα
Υ Γ Τι γραφω παλι ο πουστης!
Η χημεια αδερφε. Και δεν βγαζουν ολες την ιδια σε ολους.  ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγω παντος, χωρις να θελω να γαμησω παλι το θεμα, αναρωτιεμαι γιατι εγινε αυτη η νυξη την συγκεκριμενη περιοδο.Και εσυ φιλε Vrikolaka γιατι δεν την εκανες απο μονος σου,αφου τα ξερεις ολα αυτα ,και περιμενες καποιον αλλον να τα πει για να συμφωνησεις?Εσεις οι παλαιοι θα θυμοσαστε για ποιο λογο εφυγε η μικρη απο τα στουντιο Λελας και Πιπινου,αλλα δεν ειδα κανεναν να αναφερθει σε αυτο, που για μενα ειναι στα μειον της!Τεσπα η ψηφοφορια ληγει σε μια εβδομαδα και εγω προσωπικα ειμαι αρκετα περιεργος να δω την προτιμηση του κοσμου

Επισκέπτης
Δεν ειμαι σιγουρος !!!!
Για λεγε για λεγε.

Επισκέπτης
Α τωρα καταλαβα.
Εμενα παντως ποτε δεν μου εκανε ουτε extra ουτε προταση για extra.
Εγω νομιζα οτι εφυγε γιατι της ετρωγε την δουλια η Σονια .
Και για αυτο τον λογο ειχε βαλει και χαρτια τα οποια ειχε τυπωσει και εδειχναν το πανω της Λελας οτι ειναι ανοιχτο.
Τοτε η Σονια δουλευε στο κατω.
Βρε ο καθενας αλλα ξερει. :think:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Για κατι ανυπαρκτα εξτραδακια που προσφερε και μετα ζηταγε παραπανω φραγκα
Αυτό ισχύει?
Εγώ δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε απο την Λέλας Καραγιάννη 35.Και να σου πω και την αλήθεια ούτε και θέλω να μάθω.Αυτά αφορούνε τις πατρώνες και τις ιερόδουλες όχι τους πελάτες πιστεύω.
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει σε μια ιερόδουλο είναι να είναι καλή στο κρεβάτι και να μην πηγαίνει στράφι το χρήμα που δίνω.
Πάντως έχει thread η συγκεκριμένη ιερόδουλος και μπορείς να αναλύσεις εκεί τις απόψεις σου αν έπεσε κάτι περίεργο στην αντίληψή σου.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω παντος, χωρις να θελω να γαμησω παλι το θεμα, αναρωτιεμαι γιατι εγινε αυτη η νυξη την συγκεκριμενη περιοδο.Και εσυ φιλε Vrikolaka γιατι δεν την εκανες απο μονος σου,αφου τα ξερεις ολα αυτα ,και περιμενες καποιον αλλον να τα πει για να συμφωνησεις?Εσεις οι παλαιοι θα θυμοσαστε για ποιο λογο εφυγε η μικρη απο τα στουντιο Λελας και Πιπινου,αλλα δεν ειδα κανεναν να αναφερθει σε αυτο, που για μενα ειναι στα μειον της!
γιατι τοτε υπειρχε νταβας που ελεγε που να παω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Α τωρα καταλαβα.
Εμενα παντως ποτε δεν μου εκανε ουτε extra ουτε προταση για extra.
Εγω νομιζα οτι εφυγε γιατι της ετρωγε την δουλια η Σονια .
Και για αυτο τον λογο ειχε βαλει και χαρτια τα οποια ειχε τυπωσει και εδειχναν το πανω της Λελας οτι ειναι ανοιχτο.
Τοτε η Σονια δουλευε στο κατω.
Βρε ο καθενας αλλα ξερει. :think:
Γνωριζω καλα το οτι οι 2 τους εχουν αρπαχτει.Εσυ σιγουρα θα ξερεις κατι παραπανω!

Επισκέπτης
Μεσα ειναι ας τα πει η ιδια εγω δεν εχω καμμια δουλια ουτε ειμαι δικηγορος κανενος.
Ουτε ξερω τιποτα παραπανω .
Εγω CT τουριστας ειμαι. :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να ξεκαθαρίσω και για μένα για τα 'έξτρα' που έγραψε ο συναγωνιστής spoon.
Εμένα ποτέ η κοπέλα δεν μου ζήτησε έξτρα στο δωμάτιο.Και την ξέρω απο την πρώτη βδομάδα που έπιασε δουλειά.
Ούτε ακάπωτη πίπα,ούτε ακάπωτο γαμήσι,ούτε και κώλο.Μάλιστα δεν κρύβω ότι πρωκτικό της ζήτησα εγώ προσωπικά στην Λέλας Καραγιάννη 35 και ευγενικά μου είπε ότι δεν δίνει κώλο.
Για άλλους δεν ξέρω και δεν με απασχολεί αν έκανε έξτρα στο δωμάτιο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αυτό ισχύει?

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει σε μια ιερόδουλο είναι να είναι καλή στο κρεβάτι και να μην πηγαίνει στράφι το χρήμα που δίνω.
Να σου θυμησω κατι περι "νομου"'και "γνωστες"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom