Νέα

Catfight - Ντάρια vs Πάολα vs Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά προτιμάτε;

• Ντάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάολα

• Σόνια

• Και τις 3 μαζί!

• Καμία

• Μουνί να'ναι κι όποια νά΄ναι...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αλλα νομιζω οτι εγω ξερω καλυτερα γιατι φευγω απο καπου και παω αλλου
Ετσι ειναι.Παω πασο γιατι  δεν με αφορα και στο κατω κατω δεν εχω κανενα λογο να συγκρουστω μαζι σου

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι εννοεις με αυτο?Προχτες νομοποιεισες τις αποψεις ενος συναγωνιστη και το κατηγοριοποιησες
κιολας μονο για γνωστες και τωρα γραφεις οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι αν κανουν καλα τη δουλεια τους.Αν σε νοιαζει μονο αυτο τοτε δεν μπορει να εισαι απλα πελατης αλλα συνχρονως και
γνωστης     

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τι εννοεις με αυτο?Προχτες νομοποιεισες τις αποψεις ενος συναγωνιστη και το κατηγοριοποιησες
κιολας μονο για γνωστες και τωρα γραφεις οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι αν κανουν καλα τη δουλεια τους.Αν σε νοιαζει μονο αυτο τοτε δεν μπορει να εισαι απλα πελατης αλλα συνχρονως και
γνωστης     
Ο καλός πελάτης (ο συχνός θα έλεγα) είναι και γνώστης.
Για παράδειγμα αν πας σε μια καφετέρια στο Κολωνάκι 1000 φορές θα μάθεις και το μικρό όνομα του τυπά που έφτιαξε τους νεροχύτες.Φαντάσου να πηγαίνεις τώρα σε ένα ρδέλο 7 φορές της εβδομάδα να παίρνεις όλα τα κορίτσια,να γνωρίζεσαι και να σε φωνάζουν και με το μικρό σου όνομα.Θα σου στρώνουν κόκκινα χαλιά και δεν συμμαζεύεται.Αυτό παντού ισχύει σε όλη την αγορά.

Τώρα τα περί 'γνώσης' είναι και κάποια πράγματα προσωπικά.Μην περιμένεις απο μένα να γράφω κουτσομπολιά και να ξεκατινιάζομαι στο ίντερνετ βγάζοντας πράγματα της προσωπικής μου ζωής.Μπορεί να το έχουν κάνει πολλοί συναγωνιστές παλιοί εδώ στο σάϊτ αλλά εγώ αυτό δεν το κάνω.Στις αρχές είχα γνωριστεί με κάποια άτομα απο δω μέσα και γνωρίζουν ποιος είμαι και τι τελοσπάντων έχω κάνει.Εδώ και τρείς μήνες έχω κόψει όλες τις επαφές διαπαντός και επικοινωνώ μόνο με το νετ.Όταν έγραψα αυτό περί γνώσης δεν σημαίνει να με πάρεις ντε και καλά στα σοβαρά.Μπορεί να γράφω και παραμύθια για να περνάει η ώρα. :) Δεν είμαι ο μόνος εξάλλου  :cheesy:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για παράδειγμα αν πας σε μια καφετέρια στο Κολωνάκι 1000 φορές θα μάθεις και το μικρό όνομα του τυπά που έφτιαξε τους νεροχύτες.Φαντάσου να πηγαίνεις τώρα σε ένα ρδέλο 7 φορές της εβδομάδα να παίρνεις όλα τα κορίτσια,να γνωρίζεσαι και να σε φωνάζουν και με το μικρό σου όνομα.Θα σου στρώνουν κόκκινα χαλιά και δεν συμμαζεύεται.Αυτό παντού ισχύει σε όλη την αγορά.

Τώρα τα περί 'γνώσης' είναι και κάποια πράγματα προσωπικά.Μην περιμένεις απο μένα να γράφω κουτσομπολιά και να ξεκατινιάζομαι στο ίντερνετ βγάζοντας πράγματα της προσωπικής μου ζωής.Μπορεί να το έχουν κάνει πολλοί συναγωνιστές παλιοί εδώ στο σάϊτ αλλά εγώ αυτό δεν το κάνω.Στις αρχές είχα γνωριστεί με κάποια άτομα απο δω μέσα και γνωρίζουν ποιος είμαι και τι τελοσπάντων έχω κάνει.Εδώ και τρείς μήνες έχω κόψει όλες τις επαφές διαπαντός και επικοινωνώ μόνο με το νετ.Όταν έγραψα αυτό περί γνώσης δεν σημαίνει να με πάρεις ντε και καλά στα σοβαρά.Μπορεί να γράφω και παραμύθια για να περνάει η ώρα. :) Δεν είμαι ο μόνος εξάλλου  :cheesy:
Το σεβομαι αυτο που γραφεις και ισχυει .Εδω ομως δεν ξεκατινιασαμε τους εαυτους μας αλλα δευτερα προσωπα που κατα τη γνωμη μου τετοιες πληροφοριες θα πρεπει να κραταμε για τον εαυτο μας η εστω για τοτε που βρισκοσασταν η παρεα για καφε.Πχ αν προσεξες εγω δεν εγραψα τιποτα παραπανω απο οτι εχει ηδη γραφτει και παλαιοτερα

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το σεβομαι αυτο που γραφεις και ισχυει .Εδω ομως δεν ξεκατινιασαμε τους εαυτους μας αλλα δευτερα προσωπα που κατα τη γνωμη μου τετοιες πληροφοριες θα πρεπει να κραταμε για τον εαυτο μας η εστω για τοτε που βρισκοσασταν η παρεα για καφε.Πχ αν προσεξες εγω δεν εγραψα τιποτα παραπανω απο οτι εχει ηδη γραφτει και παλαιοτερα
Όντως πρόσεξα ότι δεν έχεις γράψει τίποτα πέρα απο αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.Όπως για παράδειγμα με τα 'ακάπωτα' της Ντάριας.Αλλά επίσης θα παρατήρησες πως εγώ προσωπικά δεν έχω γράψει για ακάπωτα και κώλους στις υπηρεσίες αυτών των κοριτσιών εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που είμαι μέσα.
Αυτή η ψύχωση κυρίως με την Ntaria ξεκίνησε απο ένα μέλος που είχε φάει σκάλωμα με την πάρτυ της και έγραφε τα πάντα πάνω στον πουτανοέρωτά του.Πιστεύω πως τώρα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Όντως πρόσεξα ότι όντως δεν έχεις γράψει τίποτα πέρα απο αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα.Όπως για παράδειγμα με τα 'ακάπωτα' της Ντάριας.Αλλά επίσης θα παρατήρησες πως εγώ προσωπικά δεν έχω γράψει για ακάπωτα και κώλους στις υπηρεσίες αυτών των κοριτσιών εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που είμαι μέσα.
Αυτή η ψύχωση κυρίως με την Ntaria ξεκίνησε απο ένα μέλος που είχε φάει σκάλωμα με την πάρτυ της και έγραφε τα πάντα πάνω στον πουτανοέρωτά του.Πιστεύω πως τώρα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Εγω δεν μιλησα για ακαποτα.Ουτε καν το ονομα της δεν ειπα οταν αναφερθηκα σε εκεινη.Παντος εποχιακα μεσα επεσες αλλα εχουν γραψει και αλλοι για τετοια.ο αφηνω τωρα το θεμα με την συγκεκριμενη γιατι οντως εχει ομαλοποιηθει η κατασταση και εκτος των αλλων μας βλεπει πολυς καοσμος

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγω δεν μιλησα για ακαποτα.Ουτε καν το ονομα της δεν ειπα οταν αναφερθηκα σε εκεινη.Παντος εποχιακα μεσα επεσες αλλα εχουν γραψει και αλλοι για τετοια.ο αφηνω τωρα το θεμα με την συγκεκριμενη γιατι οντως εχει ομαλοποιηθει η κατασταση και εκτος των αλλων μας βλεπει πολυς καοσμος
Το αν κάνει ακάπωτο κάποια η δίνει κώλο μπορείς να στείλεις και pm. ;) Είναι μέσα στο forum περίπου 10 ιερόδουλες ενεργά μέλη.Οπότε βούρ.

Επισκέπτης
A και ακαπωτα !!! :think:
Θεος φυλαξει...
Παω πισω στις Τουριστριουλες μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το πουλί σας και την υπογραφή σας παίδες . :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι, έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο στη γλώσσα... ;) :2funny: :rockon:
Πολυ ευστοχος ο Duracell. :rockon:
Εχω προσωπικη πειρα και εγω. :2funny: :2funny:
ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ. :headbang:
Αξιος ο μισθος της κυριας. :rockon:

Συνημμένα

• CR 146.jpg
    CR 146.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Απιαστες οι ατιμες οι Ρουμανες στο θεμα της γλωσσας. :2funny:

Συνημμένα

• Donna (1).jpg
    Donna (1).jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
Βεβαια και οι Λιθουανες εδω που τα λεμε δεν πανε πισω. :think:

Συνημμένα

• NINA 80.JPG
    NINA 80.JPG
    54 KB · Εμφανίσεις: 68

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ειναι κι οι Λιθουανες μεγαλες σουρλουλουδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραιες φωτος BABY μας  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Ας επιστρεψουμε παλι στην ψηφοφορια μας.Εξαιρετικες και οι τρεις κοπελλες,αλλα αυτη την εποχη ενα εχω να πω : Αλινα,δια ΒΟΗΣ, αφου δεν ειναι στην ψηφοφορια! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Ρε aris63 θα πιστεψεις οτι ουτε την εχω δει ποτε την Αλινα.
Μηπως πρεπει να κανω μια προσπαθεια.
Εχω ακουσει τοσα για αυτα τα κοτσιδακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom