Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Ε ας παει στα αλλα του ομίλου

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Ακριβώς! Ρε συ τι έπαθε ο λαγός; Αμ καλα κάνω  κ παω σε στανταρακια..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ακριβώς! Ρε συ τι έπαθε ο λαγός; Αμ καλα κάνω  κ παω σε στανταρακια..
Και τα κασκαντεριλικια στο προγραμμα ειναι....
Σε ολους εχει τυχει να μην ¨βγει" μια συνεδρια

;) ;) ;) ;) ;)

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά μια απορία η Ζόζεφιν κάνει και πριβέ χορούς και αν ναί πόσο κοστίζει ή απλά καυλαντίζει όλους εμάς ευχαριστώ!!  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά μια απορία η Ζόζεφιν κάνει και πριβέ χορούς και αν ναί πόσο κοστίζει ή απλά καυλαντίζει όλους εμάς ευχαριστώ!!  :grin:
Αν δεν κανω λαθος οχι.
Μονο τον κλασσικο χορο στον στυλο και καυλαντισμα-ποτο.

:dunno: :dunno: :dunno:

Methos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντρεα ΔΕΝ κανει πλεον βαρδιες στο X-BAR

;) ;) ;) ;) ;)

Πρόκειται περί γνωστής κορασιδος εκ Ρουμανιας με θητεία σε διάφορα strip clubs, μεταξύ αυτών και το Kinky;;;;;;; Αν ναι, γνωρίζουμε που κατοικοεδρευει πλέον; ;;;;;;;;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πρόκειται περί γνωστής κορασιδος εκ Ρουμανιας με θητεία σε διάφορα strip clubs, μεταξύ αυτών και το Kinky;;;;;;; Αν ναι, γνωρίζουμε που κατοικοεδρευει πλέον; ;;;;;;;;
φίλε δουλεύει τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο όμιλο και πρέπει ένα φεγγάρι να πέρασε και από τα στριπ...αλλά είναι αρκετά χρόνια στον συγκεκριμένο όμιλο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα περι θητειας σε strip δεν τα φνωριζω, μιας και απο το αντικειμενο δηλωνω ασχετος.
Οντως ειναι Ρουμανα και εργαζεται στα studio της Γερμανικης αλυσιδας τουλαχιστιον 3 χρονια τωρα στα οποια εξακολουθει να εργαζεται συνηθως στην πρωινη βαρδια.
Μιλαμε για την συγκεκριμενη κοπελα :

ΥΓ: τα μαγαζια της αλυσιδας ειναι :
Συγγρου 144
Τριγγετα 3
Κατεχακη 8
Λ. Αθηνων 204
Αριστοτελους 6
Η. πολυτεχνειου 37 το οποιο προσωρινα δνε λειτουργει.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Από τις κορασσίδες που εργάζονται αυτή την περίοδο στο μπαρ και τις έχω τιμήσει με καλές έως άριστες εντυπώσεις είναι οι ακόλουθες ακι θεωρώ ότι όποιος τις επιλέξει θα περάσει πολύ καλά...

Τζέσσικα: Αδύνατο, μινιόν πιπίνι, ξανθά μακριά μαλλιά, αγγελικό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι και στο δωμάτιο πολύ καλή και εκδηλωτική...Υπάρχει κ κριτική μου...

Βανέσσα: η Ελληνοταυλανδέζα με σχιστά ματάκια, ωραία σέξυ φωνή, όμορφο πρόσωπο και κορμί πολύ καλό, σφιχτό και σφριγηλό και στο δωμάτιο με υπομονή, καλές υπηρεσίες, καθόλου χρονικούς περιορισμούς...και πολύ χαβαλέ...

Άννα: Ψηλή, ξανθιά Ρουμάνα,με ωραίο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και σούπερ κορμί, την τίμησα όταν δούλευε στο 204 με άριστες εντυπώσεις και λάτρης του gfe...

Μαριάννα: Μελαχρινή, με ωραίο πρόσωπο, καμπύλες παντού, σούπερ κωλάρα, κοντούλα και στο κρεβάτι προσπαθεί για τό καλύτερο, έχει υπομονή απλά τα κάνει λίγο στον "αυτόματο"...

Νατάσσα: Αποτελεί την τελευταία μου "ανακάλυψη", έχει όμορφο πρόσωπο, ξανθά μαλλιά, μόνιμα χαμογελαστή, έχει κάποια κιλάκια παραπάνω, αλλά όμορφα κατανεμημένα, ευχάριστη σε όλα τα επίπεδα και στο δωμάτιο....τι να λέμε...καραντούπερ σούπερ....

αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω...(για όλες τις άνωθι κορασίδες έχω γράψει κ αναλυτικές κριτικές...)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Από τις κορασσίδες που εργάζονται αυτή την περίοδο στο μπαρ και τις έχω τιμήσει με καλές έως άριστες εντυπώσεις είναι οι ακόλουθες ακι θεωρώ ότι όποιος τις επιλέξει θα περάσει πολύ καλά...

Τζέσσικα: Αδύνατο, μινιόν πιπίνι, ξανθά μακριά μαλλιά, αγγελικό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι και στο δωμάτιο πολύ καλή και εκδηλωτική...Υπάρχει κ κριτική μου...

Βανέσσα: η Ελληνοταυλανδέζα με σχιστά ματάκια, ωραία σέξυ φωνή, όμορφο πρόσωπο και κορμί πολύ καλό, σφιχτό και σφριγηλό και στο δωμάτιο με υπομονή, καλές υπηρεσίες, καθόλου χρονικούς περιορισμούς...και πολύ χαβαλέ...

Άννα: Ψηλή, ξανθιά Ρουμάνα,με ωραίο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και σούπερ κορμί, την τίμησα όταν δούλευε στο 204 με άριστες εντυπώσεις και λάτρης του gfe...

Μαριάννα: Μελαχρινή, με ωραίο πρόσωπο, καμπύλες παντού, σούπερ κωλάρα, κοντούλα και στο κρεβάτι προσπαθεί για τό καλύτερο, έχει υπομονή απλά τα κάνει λίγο στον "αυτόματο"...

Νατάσσα: Αποτελεί την τελευταία μου "ανακάλυψη", έχει όμορφο πρόσωπο, ξανθά μαλλιά, μόνιμα χαμογελαστή, έχει κάποια κιλάκια παραπάνω, αλλά όμορφα κατανεμημένα, ευχάριστη σε όλα τα επίπεδα και στο δωμάτιο....τι να λέμε...καραντούπερ σούπερ....

αυτά τα ολίγα και θα επανέλθω...(για όλες τις άνωθι κορασίδες έχω γράψει κ αναλυτικές κριτικές...)

Κορυφαίος ο λαγός.... :rockon: :rockon: :rockon:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Τα περι θητειας σε strip δεν τα φνωριζω, μιας και απο το αντικειμενο δηλωνω ασχετος.
Οντως ειναι Ρουμανα και εργαζεται στα studio της Γερμανικης αλυσιδας τουλαχιστιον 3 χρονια τωρα στα οποια εξακολουθει να εργαζεται συνηθως στην πρωινη βαρδια.
Μιλαμε για την συγκεκριμενη κοπελα :

ΥΓ: τα μαγαζια της αλυσιδας ειναι :
Συγγρου 144
Τριγγετα 3
Κατεχακη 8
Λ. Αθηνων 204
Αριστοτελους 6
Η. πολυτεχνειου 37 το οποιο προσωρινα δνε λειτουργει.

To Iσμήνης το αφήσανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom