Πέρασμα εχθές το βράδυ λίγο πρίν της 12 και από το X-Bar παρέα με τον tzip1991,για να διαπιστώσω όλα αυτά που είχα ακούσει για το μαγαζί αλλά δεν είχα καταφέρει να δω από κοντά....Στα του χώρου έχουν αναφερθεί εκτενώς έταιροι συνάδελφοι,το μόνο που έχω να προσθέσω είναι,ότι όλος ο χώρος είναι χλιδάτος,με ωραία διακόσμηση ενώ οι 2 καναπέδες στο βάθος του μαγαζιού προσφέρουν κάλυψη σε όσους δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε κοινή θέα ;) Στο μαγαζί οι παρέες δεν ήταν πολλές αλλά υπήρχαν και κάποιοι σόλο καριερίστες,οι οποίοι είχαν καβατζώσει μερικά από τα κορίτσια της αλυσίδας και τα κεράσματα έπεφταν βροχή
Οι κοπέλες αρκετές,εκείνες που ξεχώρισαν για εμένα ήταν οι εξής.....η Ελίσα ο ξανθός κοντοπούτανος που αρχικά φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα,με βαθύ ντεκολτέ όπου προσέφερε πλούσιο θέαμα
αλλά μετά από λίγο πήγε και άλλαξε
Η Εβελίνα η μελαγχρινή,με το τρομερό μπούστο,που μας έκανε την τιμή να έρθει στην παρεά μας και αυτή ντυμένη με μαύρο μίνι φόρεμα.Την παράσταση έκλεψε καστανό μωρό,ψιλόλιγνο ντυμένο με μπέζ φόρεμα και μαύρες γόβες πιθανολογώ πως ήταν η Ντέλια,η οποία τα είχε κοπανήσει λιγάκι με αποτέλεσμα να αρχίζει να χορεύει και να τσιρίζει ακριβώς πίσω από εμένα
Την κόζαρα και με κόζαρε άσχημα,αλλά δεν μας έκανε την τιμή να έρθει στην παρέα μας,αν ερχόταν θα είχε δρομολογηθεί άνοδος στα επάνω πατώματα του μαγαζιού ;) Τέλος,η καλύτερη της παρέας ήταν η Nicole(η Ρωσσίδα
) η οποία ήρθε λίγο μετά τις 12,έκατσε σε συγκεκριμένμη παρέα και μετά από λίγο εξαφανίστηκε μαζί με συναγωνιστή
Υ.Γ το μωρό που πραγματικά μου έκλεψε την καρδιά ήταν η barwoman,την οποία κόζαρα καθόλη την διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να με έχει πάρει πρέφα και να ανταποδίδει με λάγνες ματιές που της έριχνα.Κρίμα ένα τέτοιο κορμί να μην βγαίνει έξω από την μπάρα
Τέλος,δεν άντεξα την τόση χλιδή του χώρου,οπότε αποχωρήσαμε για να την βρούμε σε κανένα σάπιο κωλόμπαρο