Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τί εννοείς?
1) οι επισημα ανανοινωμένες είναι υψηλές και άρα να μην τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου?
2) αυτές που διαπραγματεύεται κανείς στα στούντιο ή έξω έχουν πέσει οπότε ενδείκνυται να προτείνουμε κάτι έξω? επειδή θα έλθει φθηνότερα έτσι?
Τα πράγματα είναι απλά..Τα 50 ευρώ που δίνεις στο στούντιο για 15' (βία 20΄) ή τα 80+ για 30΄ (μαζί με υπηρεσίες τύπου 69) κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν. Με 100 ευρώ βρίσκεις ολοκληρωμένο πακέτο είτε από cg ,είτε από τις κοπέλες των στούντιο..Όμως...Πολλές από τις κοπέλες αυτές ,μαθημένες στο στυλ ξεπέτας δε μπορούν να ανταποκριθούν σε μεγάλα ραντεβού.Και για στουντιοκόριτσο μεγάλο ραντεβού, είναι αυτό που ξεπερνά τα 10-15΄ (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Προσωπικά έχω εμπειρία με κοπέλες που μου το πρότειναν μέσω fb (άλλες καλές και άλλες μέτριες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Και φυσικά ένα άλο πρόβλημα είναι ό,τι θα πρέπει η κοπέλα να έχει ρεπό  ή να τη βολεύουν οι βάρδιες, αν είναι μετά από βάρδια υπάρχει περίπτωση να είναι κουρασμένη ,αλλά όλα αυτά μπορούν να συμβούν και με ένα cg.
Για να μη μπερδευόμαστε δεν εννοώ μόνο για το Χ..προσωπικά το Χ το θεωρώ στούντιο ,που απλά προσπαθεί να πάρει λεφτά και από ποτά..αν θέλει να μακροημερεύσει,θα πρέπει να πιάσει τα "σαίνια" των ξενοδοχείων,ταξιτζήδες που δουλεύουν με τουρίστες και επαρχιώτες κτλ..

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Δεν μπορειτε να βάλετε πιο πολλές το Σαββατο ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από αυτά που διαβάζω πρακτικά καταλαβαίνω πως δεν το έπιασαν το νόημα.

Η στόχευση του μαγαζιού είναι το λιγότερο ερασιτεχνική.
και με τη λογική αυτή επιβεβαιώνουνε και τα όσα τους έσουρναν λίγες μέρες πρωτύτερα για τις χρονομετρημένες τιμές.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
από αυτά που διαβάζω πρακτικά καταλαβαίνω πως δεν το έπιασαν το νόημα.

και με τη λογική αυτή επιβεβαιώνουνε και τα όσα τους έσουρναν λίγες μέρες πρωτύτερα για τις χρονομετρημένες τιμές.

Θα συμφωνήσω μαζί σας, αγαπητέ Τελευταίε Μοϊκανέ.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Θέλω την Νικολ αλλά μόνο Σάββατο

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα και το είδα..αποσκοπούν σε μαζική εξόντωση πορτοφολιών οπότε μια χαρά το έχουν πιάσει το νόημα.  :2funny:
Στην τελική παντού χρονόμετρο δεν υπάρχει;
Καμία δεν κάθεται π.χ για μία ώρα γαμήσι,εγώ τουλάχιστον ποτέ και πουθενά δεν βρήκα μέχρι και στην σκάλα των call-girls,εσύ βρήκες;
πες που να πάω και χωρίς φωτογραφία  :2funny:
Όταν χύσεις θα φύγουν,έτσι δεν πάει;αλλά κι αν δεν χύσεις πάλι κοιτάνε να φύγουν,σιγά μην κάτσουν για πολύ.
Μην ξεχνάς ότι πληρώνεις και το ντεκόρ και πραγματικά είναι πολύ καλό.
Έτσι έχει διαμορφωθεί η αγορά,πληρώνεται και η ατμόσφαιρα μαζί με το "αγαθό". :thumbsup:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, όσον αφορά στο ζήτημα... παζαριού που έθεσα χθες, τελικά διαπιστώνω ότι όλο και κάτι παίζει. Διάβαζα μόλις την κριτική συναγωνιστή για τη βραδιά του στο εν λόγω ίδρυμα και αναφέρει ότι είχε δύο διαφορετικές τιμολογιακές παρουσιάσεις από δύο διαφορετικές κορασίδες. Άρα, όλα παίζουν...

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
Tι συμβαίνει εδώ??

Σημάδια κόπωσης τόσο νωρίς??

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορειτε να βάλετε πιο πολλές το Σαββατο ;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ήδη σήμερα παρασκευή και σάββατο έχουμε πιο πολλές κοπέλλες και απο εβδομάδα θα διοργανώσουμε ειδικές βραδιές που ελπίζουμε θα σας ικανοποιήσουν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι .......βραδιεs σιγουρα θα ικανοποιησουν  κι αs μην ειναι ειδικεs
Kαντε τιs τιμεs πιο ....ειδικεs και η ικανοποιηση θαναι σιγουρη

OP
OP
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Απογευματινή επίσκεψη,λίγες κοπέλες συγκεκριμένα μόνο δύο προφανώς λόγω της ώρας...Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα εχθές το βράδυ λίγο πρίν της 12 και από το X-Bar παρέα με τον tzip1991,για να διαπιστώσω όλα αυτά που είχα ακούσει για το μαγαζί αλλά δεν είχα καταφέρει να δω από κοντά....Στα του χώρου έχουν αναφερθεί εκτενώς έταιροι συνάδελφοι,το μόνο που έχω να προσθέσω είναι,ότι όλος ο χώρος είναι χλιδάτος,με ωραία διακόσμηση ενώ οι 2 καναπέδες στο βάθος του μαγαζιού προσφέρουν κάλυψη σε όσους δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε κοινή θέα ;) Στο μαγαζί οι παρέες δεν ήταν πολλές αλλά υπήρχαν και κάποιοι σόλο καριερίστες,οι οποίοι είχαν καβατζώσει μερικά από τα κορίτσια της αλυσίδας και τα κεράσματα έπεφταν βροχή :grin: Οι κοπέλες αρκετές,εκείνες που ξεχώρισαν για εμένα ήταν οι εξής.....η Ελίσα ο ξανθός κοντοπούτανος που αρχικά φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα,με βαθύ ντεκολτέ όπου προσέφερε πλούσιο θέαμα :tits2: αλλά μετά από λίγο πήγε και άλλαξε :( Η Εβελίνα η μελαγχρινή,με το τρομερό μπούστο,που μας έκανε την τιμή να έρθει στην παρεά μας και αυτή ντυμένη με μαύρο μίνι φόρεμα.Την παράσταση έκλεψε καστανό μωρό,ψιλόλιγνο ντυμένο με μπέζ φόρεμα και μαύρες γόβες πιθανολογώ πως ήταν η Ντέλια,η οποία τα είχε κοπανήσει λιγάκι με αποτέλεσμα να αρχίζει να χορεύει και να τσιρίζει ακριβώς πίσω από εμένα :( Την κόζαρα και με κόζαρε άσχημα,αλλά δεν μας έκανε την τιμή να έρθει στην παρέα μας,αν ερχόταν θα είχε δρομολογηθεί άνοδος στα επάνω πατώματα του μαγαζιού ;) Τέλος,η καλύτερη της παρέας ήταν η Nicole(η Ρωσσίδα :2funny: :2funny:) η οποία ήρθε λίγο μετά τις 12,έκατσε σε συγκεκριμένμη παρέα και μετά από λίγο εξαφανίστηκε μαζί με συναγωνιστή :grin:

Υ.Γ το μωρό που πραγματικά μου έκλεψε την καρδιά ήταν η barwoman,την οποία κόζαρα καθόλη την διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να με έχει πάρει πρέφα και να ανταποδίδει με λάγνες ματιές που της έριχνα.Κρίμα ένα τέτοιο κορμί να μην βγαίνει έξω από την μπάρα :( :( Τέλος,δεν άντεξα την τόση χλιδή του χώρου,οπότε αποχωρήσαμε για να την βρούμε σε κανένα σάπιο κωλόμπαρο :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Την παράσταση έκλεψε καστανό μωρό,ψιλόλιγνο ντυμένο με μπέζ φόρεμα και μαύρες γόβες πιθανολογώ πως ήταν η Ντέλια,η οποία τα είχε κοπανήσει λιγάκι με αποτέλεσμα να αρχίζει να χορεύει και να τσιρίζει ακριβώς πίσω από εμένα :( Την κόζαρα και με κόζαρε άσχημα,αλλά δεν μας έκανε την τιμή να έρθει στην παρέα μας,αν ερχόταν θα είχε δρομολογηθεί άνοδος στα επάνω πατώματα του μαγαζιού ;)

Εεε... Την Ντέλια δεν την λές και ψηλή...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
2η επισκεψη στο xbar αργα χθες το βραδυ.το ποτο στα 8 ευρω,τα γκαρσονια αψογα,ο χωρος καλος και οι κοπελες ομορφες AΛΛA στην κοσμαρα τους.ειχαν μαζευτει σε ενα σημειο και απλα χορευαν και μιλουσαν μεταξυ τους,αφου αναρωτηθηκαμε με τον συναγωνιστη αν τα εχουν κονομησει τοσο πολυ που δεν τις νοιαζει τιποτα.οι μονες που μας εκαναν την τιμη να ρθουν ηταν η τσεσικα και η ζανετ.αποχωρησαν και οι 2σε  δευτερολεπτα για διαφορετικους λογους.η ζανετ γιατι δεν μου αρεσε και η τζεσικα γιατι της ειπαμε να περασουμε κατευθειαν στον αγωνα και αυτη ηθελε πρωτα να την κερασουμε ποτο δηλαδη πεταμενα λεφτα.ρωταω λοιπον εγω,πρεπει να κερασουμε ποτο για να γαμησουμε;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το νημα μπαινει στο μικροσκόπιο για ενδεχόμενη επίσκεψη.... ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παρθενικη μου επισκεψη χθες στο ¨ιδρυμα¨ με φιλους συναγωνιστες!
Για τον χωρο(πολυ ομορφος κ καθαρος),τιμες ποτων(τσιμπημενες εως ακριβες)εχουν γραφτει κριτικες κλπ οποτε δεν θα αναφερθω....αυτο που μου εκανε εμενα κακη εντυπωση ειναι αυτα τα σκαμπο τα οποια ειναι φοβερα αβολα αν θελει καποιος να κατσει πανω απο μιση ωρα!
Ισως αν στη θεση τους υπηρχαν καναπεδες τα πραγματα να ηταν πολυ καλυτερα...επισης αντι για fashion tv το οποιο επαιζε και στις 2 τηλεορασεις καλο θα ηταν να μπορουσαμε να δουμε καποιο ματς!
Εκτος αν το fashion tv εχει κοινο στην Ελλαδα και δεν το ξερω...

Το ροστερ του ιδρυματος ηταν πολυ φτωχο αν και πηγα ωρα αιχμης...οι 3 καινουργιες Βασιλικη,Ερρικα,Αλεξια οι οποιες αναφερονταν στα προγραμματα δεν εμφανιστηκαν ποτε!
Οπως δεν εμφανιστηκαν η Ντελια και η Τζεσσικα οπως εγραφε το προγραμμα!
Ηταν εκει μονο η Κινκυ Κατερινα με τις Βυζαρες της,η Μονικα η διμετρη Μουναρα,η Αλεσαντρα και η εγχρωμη παραφωνια!
3μιση γυναικες με λιγα λογια...

Υ.Γ1Καλο θα ηταν να υπηρχε ενα τηλεφωνο επικοινωνιας να μπορουμε να ενημερωθουμε για το ποιες ειναι εκει και ποιες δεν...
Καποιοι μπορει να ερχονται απο πολυ μακρια για συγκεκριμενες κοπελες ή να περιμενουν να βρουν 8-9 γυναικες με βαση τα προγραμματα!

Υ.Γ2 Καπου πηρε το ματι μου και την Μελισσα απο τα Κασσανδρας μαζι με την Ντελια,οχι της αλυσιδας αλλα την Ντελια του amnesia η οποια εχει πολυ καιρο να εμφανιστει στην ¨πιατσα¨!
Απο τοτε που εκλεισε το Amnesia για την ακριβεια!
Δεν θεωρω απιθανο να την ξαναδουμε στο xbar...

Αυτα τα ολιγα!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παρθενικη μου επισκεψη χθες στο ¨ιδρυμα¨ με φιλους συναγωνιστες!
Για τον χωρο(πολυ ομορφος κ καθαρος),τιμες ποτων(τσιμπημενες εως ακριβες)εχουν γραφτει κριτικες κλπ οποτε δεν θα αναφερθω....αυτο που μου εκανε εμενα κακη εντυπωση ειναι αυτα τα σκαμπο τα οποια ειναι φοβερα αβολα αν θελει καποιος να κατσει πανω απο μιση ωρα!
Ισως αν στη θεση τους υπηρχαν καναπεδες τα πραγματα να ηταν πολυ καλυτερα...επισης αντι για fashion tv το οποιο επαιζε και στις 2 τηλεορασεις καλο θα ηταν να μπορουσαμε να δουμε καποιο ματς!
Εκτος αν το fashion tv εχει κοινο στην Ελλαδα και δεν το ξερω...

Το ροστερ του ιδρυματος ηταν πολυ φτωχο αν και πηγα ωρα αιχμης...οι 3 καινουργιες Βασιλικη,Ερρικα,Αλεξια οι οποιες αναφερονταν στα προγραμματα δεν εμφανιστηκαν ποτε!
Οπως δεν εμφανιστηκαν η Ντελια και η Τζεσσικα οπως εγραφε το προγραμμα!
Ηταν εκει μονο η Κινκυ Κατερινα με τις Βυζαρες της,η Μονικα η διμετρη Μουναρα,η Αλεσαντρα και η εγχρωμη παραφωνια!
3μιση γυναικες με λιγα λογια...

Υ.Γ1Καλο θα ηταν να υπηρχε ενα τηλεφωνο επικοινωνιας να μπορουμε να ενημερωθουμε για το ποιες ειναι εκει και ποιες δεν...
Καποιοι μπορει να ερχονται απο πολυ μακρια για συγκεκριμενες κοπελες ή να περιμενουν να βρουν 8-9 γυναικες με βαση τα προγραμματα!

Υ.Γ2 Καπου πηρε το ματι μου και την Μελισσα απο τα Κασσανδρας μαζι με την Ντελια,οχι της αλυσιδας αλλα την Ντελια του amnesia η οποια εχει πολυ καιρο να εμφανιστει στην ¨πιατσα¨!
Απο τοτε που εκλεισε το Amnesia για την ακριβεια!
Δεν θεωρω απιθανο να την ξαναδουμε στο xbar...

Αυτα τα ολιγα!

για τόσο όμορφο χώρο, αυτό με τα σκαμπό είναι παραφωνία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom