Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1

Μπα όχι,, δε θα καταλάβει έτσι  κ αλλιώς, εκτός αν ξέρεις Ουγγρικά,  σ ΄ αφήνω να την απολαύσεις αρκεί να μη βαριέται.. :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πήγα, αλλά δεν σέρβιραν το αφέψημα της αρεσκείας μου (τίλιον,χαμόμηλον κτλ) και απεχώρησα. :(

Το εν λόγω κατάστημα προσφέρει και Τσάϊ Ευρωπαϊκό. Έπρεπε να ρωτήσετε για το πλήρες μενού.

Της ιδίας προελεύσεως είναι και το εμπόρευμά του. ;)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
΄Ενα απο τα ωραία του Χ-ΒΑR είναι τα prive σαλονάκια εις το βάθος της αιθούσης!!!  :kissass:

Συνημμένα

• 11702_217214078420261_1224020017_n.jpg
    11702_217214078420261_1224020017_n.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 23376_217215318420137_1072199052_n.jpg
    23376_217215318420137_1072199052_n.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 30

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σημερινη -νεα- επισκεψη στο X-bar προς τιμη του στρατευμενου lagonisian.

Πηγαμε λιγο προν τις 01:00, λιγος κόσμος, λιγες κοπελες, μιας και καθημερινες, το μαγαζι κλεινει στις 02:00

Εντυπωση μας εκανε η Μελιντα, η οποια ηρθε στην συντροφια μας.

Την "ξερανα" οταν της ειπα οτι δουλευε πριν Μελαντιας 50, και ετσι ξεκινησαμε μια κουβετα αμιγως "στουντιακη".

Εκμευαλευτηκα την ευκαιρια και την ρωτησα για τις τιμες των σεξουαλικων υπηρεσιων του X-Bar, λοιπον :

50 ευρω απλο sex για δεκαπεντε λεπτά. (κατι αναλογο με το απλο προγραμμα των ιδρυματων της αλυσιδας)
80 ευρω για φουλ προγραμμα (εκτος ελευθερου στοματικου + πρωκτικου) για μιση ωρα με 69, μασαζ, sex show και τα λοιπα.

Ευγενικη, ομιλητικη δεν πιεσε για ποτο, εκατσε για αρκετη ωαρ στην συντροφια μας.

Ο λαγος "ψηθηκε" για μια μελλοντικη επισκεψη  :grin:

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

80 ευρω για φουλ προγραμμα (εκτος ελευθερου στοματικου + πρωκτικου) για μιση ωρα με 69, μασαζ, sex show και τα λοιπα.
Ε τότε δεν είναι φουλ,σόρρυ κιόλας αλλά μήπως δεν κατάλαβα;

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Βρήκα την σελίδα και έριξα μια ματιά,ομολογώ ότι το στυλ μέσα είναι αρκετά πλούσιο,μου θυμίζει μαγαζί
-άλλου είδους βέβαια-του Ραπτάκη γιατί όντως έριχνε χρήμα ο τύπος.
Photoshop στα έπιπλα δεν γίνεται  :2funny: όπότε θα πάω να δω μήπως χρησιμοποίησαν ευρυγώνιους φακούς αν και δεν νομίζω.
Πολύ λειτουργικό βρήκα αυτό με τις εξετάσεις,ωστόσο καλό θα ήταν να είναι διαθέσιμες και οι υπηρεσίες
στην ιστοσελίδα τους και όχι στο "μιλητό" γιατί δεν τις βρίσκω πουθενά..εκτός βέβαια αν δεν είδα καλά.
Κάτι μου λέει ότι έχει γίνει σοβαρή δουλεια λοιπόν,θα μαζέψουν και το τελευταίο σεντς από τον Έλληνα  :o

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

Πηγαμε λιγο προν τις 01:00, λιγος κόσμος, λιγες κοπελες, μιας και καθημερινες, το μαγαζι κλεινει στις 02:00

Εντυπωση μας εκανε η Μελιντα, η οποια ηρθε στην συντροφια μας.

Την "ξερανα" οταν της ειπα οτι δουλευε πριν Μελαντιας 50, και ετσι ξεκινησαμε μια κουβετα αμιγως "στουντιακη".

Εκμευαλευτηκα την ευκαιρια και την ρωτησα για τις τιμες των σεξουαλικων υπηρεσιων του X-Bar, λοιπον :

50 ευρω απλο sex για δεκαπεντε λεπτά. (κατι αναλογο με το απλο προγραμμα των ιδρυματων της αλυσιδας)

Ευγενικη, ομιλητικη δεν πιεσε για ποτο, εκατσε για αρκετη ωαρ στην συντροφια μας.

Ο λαγος "ψηθηκε" για μια μελλοντικη επισκεψη  :grin:
όχι απλά ψήθηκα, αλλά κάηκα για περαιτέρω γνωριμία...ωραίο κορμί, γλυκό πρόσωπο, μας καυλάντισε ωραία...πράγματι το μαγαζί πολύ κλασάτο, ωραίος διάκοσμος, μουσικάρες, καθαρά ποτά και οι κοπελιές που είδα χθες τουλάχιστον λίγες μεν καλές δε...με προεξάρχουσες τη μελίοντα, που ήταν φωτιά μέσα στο καυτό κοντό τζιν σορτς και μια άλλη κοπέλα, που δεν την αναγνωρίσαμε ούτε εγώ ούτε ο ινδιάνος, αλλά ήταν πολύ σέξυ μέσα στο ροζ μίνι φορεμα που φορούσε και με τις γόβες της...σίγουρα θα το ξαναεπισκευφθούμε το μαγαζί...

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση προς τους φίλους συναγωνιστές... Πες ότι ένα βράδυ δεν θέλω να πάω στριπτιζάδικο ή δεν γουστάρω να πάρω call girl. Έχω όμως μερικά φράγκα στην τσέπη και θέλω να δοκιμάσω το X-Bar και να γνωρίσω μια κοπέλα, να την κεράσω κι ένα ποτό και να πάμε μετά και στα ενδότερα... Παζάρι παίζει ή όχι; Επειδή 50 ευρώ για 15 λεπτά ή 80 για μισή ώρα μου φαίνονται αστεία (τα λεπτά, όχι τα λεφτά) για να χαρείς μια γκόμενα, αν εγώ π.χ. της προτείνω 100-120 ευρώπουλα για μία ώρα στο δωμάτιο, παίζει να το δεχτεί ή υπάρχουν περιορισμοί από το μαγαζί, ας πούμε;

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση προς τους φίλους συναγωνιστές... Πες ότι ένα βράδυ δεν θέλω να πάω στριπτιζάδικο ή δεν γουστάρω να πάρω call girl. Έχω όμως μερικά φράγκα στην τσέπη και θέλω να δοκιμάσω το X-Bar και να γνωρίσω μια κοπέλα, να την κεράσω κι ένα ποτό και να πάμε μετά και στα ενδότερα... Παζάρι παίζει ή όχι; Επειδή 50 ευρώ για 15 λεπτά ή 80 για μισή ώρα μου φαίνονται αστεία (τα λεπτά, όχι τα λεφτά) για να χαρείς μια γκόμενα, αν εγώ π.χ. της προτείνω 100-120 ευρώπουλα για μία ώρα στο δωμάτιο, παίζει να το δεχτεί ή υπάρχουν περιορισμοί από το μαγαζί, ας πούμε;
δεν παιζει φιλε αν ηταν ετσι θα το λεγανε παζαρι μπαρ, οι τιμες ειν φιξ

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν παιζει φιλε αν ηταν ετσι θα το λεγανε παζαρι μπαρ, οι τιμες ειν φιξ

Λογικό αυτό, περίμενα πως αυτή θα ήταν η απάντηση και σ' ευχαριστώ... Αλλά το ένα τέταρτο και η μισή ώρα με μια γκόμενα για 50 ή 80 ευρώ δεν μου λένε τίποτα. Νομίζω ότι θα κάνω μια επίσκεψη και μια απόπειτα διαπραγμάτευσης με μια κορασίδα της αρεσκείας μου... Είναι πολλές που θα έλεγαν όχι σε άλλα 20-40 ευρώ για μισή ωρίτσα παραπάνω;

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1

Σκέψου το κόστος ευκαιρίας των 120 € και θα αποφασίσεις ξεκούραστα. :think:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σκέψου το κόστος ευκαιρίας των 120 € και θα αποφασίσεις ξεκούραστα. :think:

Κοίτα, δεν λέω ότι μου τρέχουν τα φράγκα από τα μπατζάκια. Αλλά λέω ότι, αν είναι να δώσω 80 για μισή ώρα και μια φορά στο τόσο έχω την άνεση για κάτι παραπάνω, γιατί να μην προτείνω στην τύπισσα 120 για μία ώρα; Δεν έχω να χάσω κάτι, με αυτό το σκεπτικό...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Κοίτα, δεν λέω ότι μου τρέχουν τα φράγκα από τα μπατζάκια. Αλλά λέω ότι, αν είναι να δώσω 80 για μισή ώρα και μια φορά στο τόσο έχω την άνεση για κάτι παραπάνω, γιατί να μην προτείνω στην τύπισσα 120 για μία ώρα; Δεν έχω να χάσω κάτι, με αυτό το σκεπτικό...
Αν είναι να μπεις σε αυτή τη λογική, δες ποιά σου αρέσει και πρότεινε κάτι εκτός μαγαζιού.Οι τιμές είναι για γέλια (όπως και στα περισσότερα στούντιο)..

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι να μπεις σε αυτή τη λογική, δες ποιά σου αρέσει και πρότεινε κάτι εκτός μαγαζιού.Οι τιμές είναι για γέλια (όπως και στα περισσότερα στούντιο)..

Ενδιαφέρουσα άποψη, φίλε Ταύρε...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

τί εννοείς?
1) οι επισημα ανανοινωμένες είναι υψηλές και άρα να μην τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου?
2) αυτές που διαπραγματεύεται κανείς στα στούντιο ή έξω έχουν πέσει οπότε ενδείκνυται να προτείνουμε κάτι έξω? επειδή θα έλθει φθηνότερα έτσι?

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
τί εννοείς?
1) οι επισημα ανανοινωμένες είναι υψηλές και άρα να μην τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου?
2) αυτές που διαπραγματεύεται κανείς στα στούντιο ή έξω έχουν πέσει οπότε ενδείκνυται να προτείνουμε κάτι έξω? επειδή θα έλθει φθηνότερα έτσι?
Σωστές οι επισημάνσεις του Ίκαρου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom