τέτοια ώρα λογικό...νομίζω ότι 23¨00 με 3¨00 πρέπει να ναι το pick...
λαγουδίνο,μην ξεχνάς την υποσχεσή σου γιατί θα έχουμε τράβαλα
ρε πρωθυπουργέ αυτό ειναι πιο σίγουρο και από τον αποψινό άσσο του γαύρου με την άεκ.... να εύχεσαι πρώτα να μαι υγιής και το καραβάκι να φτάσει στην ώρα του και άμα πατήσω το παδάρι μου στο λιμάνι....τότε ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΣΟΥΥΥ!!!!!λαγουδίνο,μην ξεχνάς την υποσχεσή σου γιατί θα έχουμε τράβαλα
ρε πρωθυπουργέ αυτό ειναι πιο σίγουρο και από τον αποψινό άσσο του γαύρου με την άεκ.... να εύχεσαι πρώτα να μαι υγιής και το καραβάκι να φτάσει στην ώρα του και άμα πατήσω το παδάρι μου στο λιμάνι....τότε ΕΤΟΙΜΑΑΑΑΑΑΣΟΥΥΥ!!!!!
θα πάρω με τσαμπουκά κανένα απάτσι.....Δεν σε φοβάμαι εσένα,θα καταφθάσεις αν χρειαστεί και με ελικόπτερο
Μου φαινεται με τη προσθηκη του βαρυ πυροβολικου το μαγαζακι πηρε τα πανω του..
περασμα απο το μαγαζι να δω κ εγω τι γινεται χτες στις 5.10 , το πολυ να ηταν 20 ατομα ! δεν πολυελεγε η φαση, ισως νωριτερα να ειναι καλυτερα... λιγα ηταν κ τα κοριτσια...
Μου φαινεται με τη προσθηκη του βαρυ πυροβολικου το μαγαζακι πηρε τα πανω του..
εννοείς 9/3/13 5:10 (χτες) ή 10/3/13 5:10 (σήμερα)?
και νομίζω μετά από τόσες ώρες καθισιού οι κοπελιές θα έχουν κ μειωμένη όρεξη...καλύτερα στην αρχή πριν επέλθει η κόπωση αλλά και η μέθη από τα απανωτά κεράσματα...Θα πάρει σιγά σιγά,, χρειάζεται χρόνος και ανοιχτό μυαλό.
Ξημερώματα εννοεί σήμερα...
Σωστός ο λαγός, έτσι είναι στα περισσότερα bar...
Οχι χθες βραδυ ηταν η Ρωσιδα -κατα δηλωση -που δουλευε στον ομιλο Κασσανδρας.
Για να λυθει καθε αμφιβολια μιλαμε για την παρακατω κοπελα :
Μαλιστα με αναγνωρισε και ηρθε και με καυλαντισε λιγο, χωρις βεβαια να μου ζητησει ποτο για να τα λεμε ολα.
Πολυ φιλικη κουβεντα ειχα και με την Βικτωρια, η οποια λογω της καταεσης μου σε αυτη το προηγουμενο Σαββατο, με θυμηθηκε και ηρθυε προς το μερος μου, με φιλησε και μιλησαμε για λιγο, χωρις "πεσιμο" για ποτο η κατι αλλο......
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και με το μαυρο μινι φορεμα που φορουσε
βικτώρια, νικόλ(τη ρουμάνα,όχι τη νικόλε),ντέλια,ζοζεφίν....Από οτι διαβαζω απο τους συναγωνιστές σιγα σιγα το μαγαζι βρισκει τους ρυθμους του, ριχνοντας όλο το βαρυ πυροβολικό στον κήπο των ...λεόντων!!
Εστω και ετσι όμως σιγα σιγα παιρνει σαρκα και οστά ενα μαγαζι που όμοιό του με αυτα τα χαρακτηριστικά στην Αθηνα δεν υπάρχει.
Αρα μαλλον προς το καλυτεο πανε τα πραγματα ασχετως αν ειναι ακριβό ή οχι όπως εχω αναφέρει.
Υ.Γ Τυποι επειδη θελω να το επισκεφτω ποια κορασίδα να φορτώσω-με φορτώσει;
βικτώρια, νικόλ(τη ρουμάνα,όχι τη νικόλε),ντέλια,ζοζεφίν....
το νικολ-άκι μουθ έχει πάρει το μυαλό...θα είναι η πρώτη μου καταδρομική από μεθαύριο....μαζί με τα στανταράκια μου φυσικά....Λαγε το νικολ-άκι το εχω φορτώσει 3 φορές τουλάχιστον.
Τις άλλες δεν τις γνωριζω...
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Θα πάρει σιγά σιγά,, χρειάζεται χρόνος και ανοιχτό μυαλό.
Ξημερώματα εννοεί σήμερα...
Σωστός ο λαγός, έτσι είναι στα περισσότερα bar...
Από οτι διαβαζω απο τους συναγωνιστές σιγα σιγα το μαγαζι βρισκει τους ρυθμους του, ριχνοντας όλο το βαρυ πυροβολικό στον κήπο των ...λεόντων!!
Εστω και ετσι όμως σιγα σιγα παιρνει σαρκα και οστά ενα μαγαζι που όμοιό του με αυτα τα χαρακτηριστικά στην Αθηνα δεν υπάρχει.
Αρα μαλλον προς το καλυτεο πανε τα πραγματα ασχετως αν ειναι ακριβό ή οχι όπως εχω αναφέρει.
Υ.Γ Τυποι επειδη θελω να το επισκεφτω ποια κορασίδα να φορτώσω-με φορτώσει;
Εξαρτάται από τα γούστα σου σε εμφάνιση, υπηρεσίες και στυλ. Προσωπικά ξεχωρίζω Βικτώρια και Νικόλ (εκ Ρουμανίας). Άλλοι θα σού πουν άλλες όμως.
Λαγε το νικολ-άκι το εχω φορτώσει 3 φορές τουλάχιστον.
Τις άλλες δεν τις γνωριζω...
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
την ιωσηφίνα την παρακολούθησα στις ερμηνείες της σε ερωτικές παραγωγικές της αλλοδαπής και με έχει κάνει να.... θα τιμηθεί και ας οι φήμες αναφέρουν ότι είναι τραπεζάκι...Όμορφες και οι υπόλοιπες τρείς. Η Βικτώρια σικάτη, η Ιωσηφίνα τσοντέ και η Ντέλια τσαχπίνα.
Αυτό υπέθεσα και εγώ. ΕΝ τούτοις, η διευκρίνιση έχει τη σημασία της: άλλο είναι Σα-Κυ και άλλο Πα-Σα. Επιπλέον, από Σα σε Κυ είχε και πολυπληθέστερο ρόστερ.
Btw πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου που πόσταρες τις τελευταίες μέρες-συγχαρητήρια!
Να προσθέσω και μια δική μου πρόταση: Στο Σ144 (στούντιο) έχει τύχει να πάω καποιες φορές και κάτω από κάποιες συνθήκες με βολευει κιόλας. Όταν πάω για σεξ δεν χρειάζομαι ούτε καυλάντισμα ούτε κουβέντες και μού φαίνεται περιττή και άσκοπη και εκτός της λογικής μου η διαδικασία με τα ποτά. Ξέρω τί θέλω, τα κορίτσια είναι επαγγελματίες δεν βγήκα για ...καμάκι. Δηλ. με ενδιαφέρει πρωτίστως να το χρησιμοποιήσω σαν στούντιο. Εάν δεν μπορώ, με έχασαν από πελάτη θα πηγαίνω σε κάποια άλλα του ομίλου όχι τόσο συχνά όμως. Προτείνω λοιπόν στο αφεντικό: να μην είναι "αυστηροί" στο θέμα των ποτών, τουτέστιν εάν ο πελάτης θέλει να πάει απευθείας για σεξ στο Σ144 τις ώρες λειτουργίας του Xbar να μπορεί να πηγαίνει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς τα μπαρόβια προκαταρκτικά.
την ιωσηφίνα την παρακολούθησα στις ερμηνείες της σε ερωτικές παραγωγικές της αλλοδαπής και με έχει κάνει να.... θα τιμηθεί και ας οι φήμες αναφέρουν ότι είναι τραπεζάκι...
διάβασα μετά μεγάλης προσοχής την προ μηνών κριτική σας και η αλήθεια είναι ότι βοηθήθηκα αρκετά...αλλά τέτοιας ομορφιάς άγγελο έστω και αν είναι δυσλειτουργικός αξίζει να μπει στο παλμαρέ...Δεν σας απογορεύει κανείς να εισέλθετε και ευθύς αμέσως να επιλέξετε την παρτενέρ σας για τα ενδότερα...
Θα περιορισθώ στο να δηλώσω ότι δεν είναι τόσο λειτουργική, όσο δείχνει...Ελπίζω να σας βοήθησα.