X-Bar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 24
Η Μαρία είναι από τη Ρόδο, γνήσια Ελληνίδα.
Ναι, το επιβεβαιωνω κι εγω!
Η Μαρία είναι από τη Ρόδο, γνήσια Ελληνίδα.
Με πασχαλινές τιμές ???
Με βάση αυτή την κριτική αλλα και το γενικοτερο κλιμα που έχω καταλάβει ότι επικρατει στο μαγαζι δεν έχω αποφασισει ακομα να πάω. 20 λεπτά για 60 ευρώ και να σου κάνει η τυπισσα μεσα το ζωντανο χρονομετρο είναι too much. Λυπάμαι.
λοιπον.....2 φορες πηγα......αρα μαυρο επι 2.....1000 φορες πριγκηπας!!!!!!!!!το ενα τεταρτο στις τιμες γκομενες σχεδον τα ιδια και η καλτιλα σε ολο το μεγαλιο που σε εμενα τουλαχιστο ειναι το απολιτι αφροδισιακο!!!!!!!!!!
Άλλο concept έχει το X-Bar, άλλο ο Πρίγκηπας.Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.λοιπον.....2 φορες πηγα......αρα μαυρο επι 2.....1000 φορες πριγκηπας!!!!!!!!!το ενα τεταρτο στις τιμες γκομενες σχεδον τα ιδια και η καλτιλα σε ολο το μεγαλιο που σε εμενα τουλαχιστο ειναι το απολιτι αφροδισιακο!!!!!!!!!!
Κωλόμπαρο στο Κερατσίνι με δικό του νήμα:το "πριγκιπας" ειναι μαγαζι? μονο τοτε βγαινει νοημα απο το ποστ...
απ οτι βλεπω μαλλον μονο εσυ δεν καταλαβες τι γραφω....οκ ισως να πρεπει να ξαναπαω σχολειο για να με καταλαβαινουν ανθρωποι του επιπεδου σου....σε ευχαριστω για την συμβουλη σουΜπορείς να ξαναγράψεις το μήνυμα σου γιατί δεν καταλάβαμε και πολλά απ'όσα έγραψες
κάπου το έχασες στη σύνταξη, στην ορθρογραφία και στα δυο
δες το λίγο, ξανασκέψου το και το ξαναγράφεις, οκ;
μπαααα....κατα την γνωμη μου τα ιδια ειναι σε διαφορετικο κτιριο...οι γυναικες και στο ενα και στο αλλο την καβατζα εχουν σαν ζητουμενο..αλλα καθε αποψη δεκτη!!!Κωλόμπαρο στο Κερατσίνι με δικό του νήμα:
Νίκο, άλλο concept εννοώ την αυθεντική καλτίλα του Πρίγκηπα που ανέφερες και συ σε αντίθεση με το και καλά κυριλάτο περιβάλλον του X-bARμπαααα....κατα την γνωμη μου τα ιδια ειναι σε διαφορετικο κτιριο...οι γυναικες και στο ενα και στο αλλο την καβατζα εχουν σαν ζητουμενο..αλλα καθε αποψη δεκτη!!!
ετσι.....!!!μαζι σου!!!!!!!!Νίκο, άλλο concept εννοώ την αυθεντική καλτίλα του Πρίγκηπα που ανέφερες και συ σε αντίθεση με το και καλά κυριλάτο περιβάλλον του X-bAR
Τι ωρα ανοίγει το μαγαζι?