ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Πέρασμα χθες με υποτονική κίνηση...Δεν μου έκανε καμία κλικ για πάνω...
Aυτό θα πει... ''Ταχεία εξυπηρέτησης''κάθεται δίπλα μου πιτσιρίκα και μου ζητάει ποτό. παράγγειλε της λέω και σηκώνομαι για τουαλέτα. εκεί που κατουράω μπουκάρει το γκαρσόνι να ζητήσει επιβεβαίωση για το κέρασμα!!! Αλήθεια κατουρούσα!...
...δεν μπορεις να την δεις στο σκοταδι?Ετσι γραφτηκε
Αλλα δουλευει μονο βραδυ κ δεν βολευει
To Σάββατο η Άννα με το ξέκωλο ροζ φόρεμα ήταν σκέτη καύλα...<3 Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, υπέροχο μέρος και εμφανίσιμες κοπέλες. Είχα πάει το Σάββατο και σκοπεύω να ξαναπάω. Λάτρεψα την Άννα (?) μια ξανθιά από την Ρουμανία με πλούσια προσόντα.
κάθεται δίπλα μου πιτσιρίκα και μου ζητάει ποτό. παράγγειλε της λέω και σηκώνομαι για τουαλέτα. εκεί που κατουράω μπουκάρει το γκαρσόνι να ζητήσει επιβεβαίωση για το κέρασμα!!! Αλήθεια κατουρούσα!! Surreal. Χαλαρώστε μαγαζί, ακόμα γελάω. Ασε το χρονόμετρο τύπου pit stop στα δωμάτια...
Και εσύ Σάββατο είχες πάει ε? Ναι, ήταν. <3 Λατρεύω το πνεύμα της, είναι τόσο ευχάριστη και εύθυμη.To Σάββατο η Άννα με το ξέκωλο ροζ φόρεμα ήταν σκέτη καύλα...
Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε εκτίσει μάλιστα ποινή φυλάκισης την περίοδο 2004-2009. Οι άντρες της Ασφάλειας εκτιμούν πως τα πιθανότερα κίνητρα των δραστών ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά ή γυναίκες ή και συνδυασμό…
"Πανικός προκλήθηκε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στον Άλιμο όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, κυριολεκτικά εκτέλεσαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του στριπτιτζάδικου “X-Bar” στην Λ. Συγγρού, Μιχάλη Γιατράκη."
???
Πρεπει να πηγε 80 το δωματιο